Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Może i z kotów też. Ale bardziej z niewyżytych seksualnie istnien ludzkich które non stop mysla o seksie:)Heh:) Poprostu celebrujemy nadejcie Pani wiosny bardzo wylewnie:)

Dzieki mus ale nie zawsze. niestety. Widze ze dzis wszyscy w doskonałych nastrojach az chce sie zyc. Jednak ta energia słoneczna to eliksir na dobry humor. Ale malinatorzy cos dzisiaj zapracowani. Zreszta jak zwykle. Malinka show up! Reszta tez:) Budzic sie ludzie!

już mi sie w głowie przewraca od nadmiaru tej dopaminy! malinatorzy na stanowiska!!!!!

już mi sie w głowie przewraca od nadmiaru tej dopaminy! malinatorzy na stanowiska!!!!! trochę poświntuszyłam...hehe:)

trochę poświntuszyliśmy co? w sumie to prawie wcale! dopamina mi się wylewa z kieszeni! Domi chyba na Cibie ją przeleję! hehe:)😍

trochę poświntuszyliśmy co? w sumie to prawie wcale! dopamina mi się wylewa z kieszeni! Domi chyba na Cibie ją przeleję! hehe:)😍

trochę poświntuszyliśmy co? w sumie to prawie wcale! dopamina mi się wylewa z kieszeni! Domi chyba na Ciebie ją przeleję! hehe:)😍

i\'m back..z zaswiatów ....wielkiej pracy.;) Ale sie tu dzieje...az mi sie temperturka podniosła:) JA CHCE DOPAMINY W CZYSTEJ POSTACI!!! Po takich, Waszych tekstach...Musli kochana..moze i ja mam cos z Kota...ale nie \"spiewam\";):):)....choc jezeli chodzi o odgłosy, to hnn wstyd sie rpzyznac...ale nie umiem aplikowac dopaminki \"W ciszy\":D:D:D - wiecie co mam na mysli! W koncu w ten , niesiadomy w danej chwili sposob, wyraza sie totalna ..rozkosz, czyc nie? A jak to jest u Was;)? Ups - ale Wam zadałam pytanie!!! No skoro juz tak swintuszymy, to ..powiedzcie jak jest u Was?;):):) Ja sie przyznalam!!!! Cizhy seks,tylko gdy sytuacja zmusza;)jakas winda, jakas przymierzalnia;):):) ale w domku - zero ciszy - oczywiscie w granicach jakies normy ludzkiej:):) Hmm, hmm Dominatorku mój słodki ❤️- dziekuje za poswiecenie z tym masazem oliwkowym na zimnie. Zreszta w Twoich raczkach..nie byłoby mi zimno - o rany - na sama mysl;)to wiesz co.....cos tu fruwa......ma kolorowe skrzydełka i długi czarny tułów ..;):):)

No w sumie to wcale. Ale wiemy o co biega:) Nasza kultura osobista hamuje nasze nieokiełznane pożądanie i chęć pokazania czego chcemy:) Niech wszyscy sie domyslaja:) Przelewaj mus. Od Ciebie przyjme wszystko w kazdej ilości;)

no nie wiem co to moze tak fruwać. chyba jakis zabłakany komar. ale kolorowe szkydełka. Hmm...No nic. Poddaje sie.

zabłakany komar......bo padnę ze śmiechu! Domi Ty to jednak potrafisz! Malinko widzę że Ty też masz checi! oj co ta wiosna z nami wyczynia!!!!!!

zabłakany komar......bo padnę ze śmiechu! Domi Ty to jednak potrafisz! Malinko widzę że Ty też masz checi! oj co ta wiosna z nami wyczynia!!!!!!

so sweet and sexy! a gdzie nasza Pani prezes. Chyba juz z nami nie gada:) Za wysokie progi:):):)

no nic! kończę na dzisiaj ten stosunkowo wiosenny dzionek (w pracy):) trzymajcie sie ciepło! buziaki dla Malinatorów!

Mus bo zaraz wsiade w autko i przyjade. Wyrwe Cie z tej ksiegowosci na tydzien:) Zaraz spdam do domku wiec powoli sie zegnam. Pa misie do jutra i w miare mozliwosci dajcie upust swoim zachciankom i potrzebom:)

No to ja sie tez zegnam Kochani! Zatem, kontynuujac - stosunkowo udanego wieczoru zycze!!:):):) I widzimy sie jutro, z samego rana!:( Pa, pa

oj kochani! Jak cudownie Was czytać! Domi jak zwykle sobie żartujesz ze mnie! Łobuziaku jeden! Nie miałam czasu podrapać się dzisiaj w głowę - jestem w trakcie organizacji konferencji. Ciekawe zajęcie, sporo odpowiedzialności, minimum doświadczenia i mało czasu...ale jestem szczęśliwa. Ale dzisiaj były fantastyczne tematy na forum. Musli: po prostu nie mam słów kobieto! Wygląda na to, że rozbudziłaś się wiosennie. Malinówka: odnośnie Twojego pytania: tak! tak! i jeszcze raz tak! Zażywanie dopaminki po cichu - tylko gdy warunki są nie do końca sprzyjające. W pozostałych przypadkach...no cóż, trudno się opanować. Z drugiej strony nawet najcichsze wzdychanie bardzo podnieca mężczyznę, prawda?

witam towarzystwo! u mnie już pachnie kawą Tipuś tak czytałam Twoją wypowiedx i zgadnij z czym mi się skojarzyło:) \"jestem w trakcie orga-nizacji konferencji\" :)miłego poranka i reszty dnia:)

Witajcie! Tipuś co do wzdychania to świeta racja. Mus trzymaj poziom:) Jestes wielka! Reszta niech dzis sie pojawi bo jest naprawde gorąco i seksownie:) Milego dnia i dobrej organizacji:)

Dzień Dobry Seksomalinatorzy! Znowu dziś ciężki i nerwowy dzień (sama nie wiem jak to jest, że ludzie potrafią sobie i innym tak utrudniać zycie!) Mus: fajne masz skojarzenia. Faktycznie jestem w trakcie orga- ale -nizacji, nie -zmu. buziaczki - podoba mi się ta linia rozumowania.

Słońce to potrafi z człowiekiem zrobić!!! Humor jest! Dopamina jest! Adrenalina też!:) Wzywam wszystkich do stawiennictwa dzisiaj na stanowiska Malinatorzy! Już!!! 😍

Tipuś daj im wszystkim popalić! p.s. no w końcu musimy udowodnić płci przeciwnej,ze my też monotematycznie myslimy! Tym bardziej ze wiosna! i wszystko od środka rozpiera! 👄