Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Powoli Was żegnam. Mus juz mi uciekla do domku to nie ma kogo podotykac niestety;) reszty nie ma a Max raczej nie gra w lidze chłopców. Zresztą ja tez. Do jutra Życze wszystkim wielu \"małych smierci\" samemu czy w parach. whatever:)

Ja tez sie zegan, choc było mnie dzisiaj malutko:(:(:( NIkt mnie dzis nie podotykał:(:(:( \') Moze jutro nadrobimy zaległosci, hm?:) Mus i Domi..no, no.....to taki sofcik?:):):):) Maxio...jestem za ...spotkaniem w łodzi.na jeziorze..Mam brac kostium? Czy lepiej bez?;) :D:D:D Sciskam wszystkich zapracowanych, juz wolnych od pracy i Pania prezes:):) Do jutra kochani - seksomalinatorzy:D:D:D:

jo jo! witam:) :) kawę czas zalać..... :) jestem dzisiaj jakaś połamana! chyba przez pogodę! 🖐️

Malinko ja cię chętnie poprzytulam dzisiaj, moze być sofcik, może być light\'cik :)👄

Hola !:D Musli kochaniutka, dziekuje za przytulenie - przychylam się;)...ale czy to nie bedzie pocxzatek ostrej perwersji..ze tak powiem ..lewoskrętnej,,:):):):) Zreszta..przywyczajajmy sie...w koncu bedziemy razem w NZ!:):):) Ja dzisiaj wczesnie, bo bede krocej w pracy - HIP HIP - HURA HURA hURA!!!!!!!!!!! a PONIEWAZ MAM KUPE PRACY WIEC OD RAZU CHCE wAM ZLOZYC ZYCZENIA SWIATECZNE O wlaczyl mi sie Caps lock;) 🌼 Moi Kochani ! ZYcze Wam cudownie rodzinnych i serdecznych , wiosennych i pogodnych Swiat, tuzina zołciutkich kurczaczkow;) , superowego Dyngusa (zeby czasem nikt nie zapomnial Was poprządnie zlać wodą...byle nie perfumakami - jak to maja w zwyczaju babcie i dziadkowie:):)) i w ogole wszystkiego co najlepsze, najsłodsze, najprzyjemniejsze i ..najbardziej mokre:):):):) Całuję Was bardzo mocno - co by starczyło na całeŚwieta!:) POmysle o Was przy jajeczku w niedzielny ranek!@!@!!:):):) Sciskam Was i ...juz za Wami tesknie:):) Moze jeszcze uda mi sie tu zajrzec ale nie jestem pewna {kiss] 😘 😘 😘 pa pa Seksomalinatorzy:):)

Malinko Tobie również wszystkiego co najlepsze na te swięta! przede wszystkim odpoczynku! mam nadzieję że zdążysz jeszcze tutaj wpaść! :) 😍 jasne że musimy sie przyzwyczajać:) nawet jeśli miałby to być lewoskręt hehe:) 🖐️

Malinko Tobie również wszystkiego co najlepsze na te swięta! przede wszystkim odpoczynku! mam nadzieję że zdążysz jeszcze tutaj wpaść! :) 😍 jasne że musimy sie przyzwyczajać:) nawet jeśli miałby to być lewoskręt hehe:) 🖐️

Witajcie zboczency! Troche mnie rano zabrakło ale juz jestem. Mus jak zwykle na stanowisku pierwsza i rozpoczyna z grubej rury. W koncu kiedys napaloona:) Malinko dzieki za życzonka. Życzymy Ci tego samego i jeszcze wiecej. Wogóle to wszystkim zycze super wesołych i spokojnych świąt no i pysznego karpia. A teraz przytulam sie do Pani M.:) Ale słodko:)

mmmmmmmmmmmmmmmm czyli do mnie? hmmm:) sweet Domi😍

mmmmmmmmmmmmmmmm czyli do mnie? hmmm:) sweet Domi😍

Pewnie że do ciebie:) To Ty tak wczesnie musisz wstawac rano. Powiem Wam szczerze że nie lubie tych swiąt. Są takie smutne. Nie czuje wcale zadnej gorączki przedswiatecznej. Dla mnie mogłoby ich nie byc. Tyle że poniedzialek wolny:) Zreszta nie tylko ja mam takie odczucia.

Gość musli anty-świąteczna
ja również, tak jak pisałam Wam kiedyś wcześnie, nie lubię żadnych świąt, szczególnie Wielkanocnych. Trochę bardziej optymistycznie nastawiona jestem na Boże Narodzenie.

Jestem na sekundeke . Tez nie przepdam z atymi switami - jestem:fanką :) Bozego Narodzenia...ale mimo,ze te Swita sa \"fajne inaczej\":) to staram sie je przezyc milutko. Poza tym uwielbiam mazurka )ktorego oczywiscie sama tworze i czejam na niego caly rok:):) Oto prezent swiateczny;) w postaci dowcipów::D:D:D: Studentowi straszliwie podobała się koleżanka z roku. Postanowił więc, że doprowadzi \"do konsumpcji tego rodzącego się uczucia\". Wymyślił plan: 1. kolacja w dobrej restauracji 2. wizyta u niego na stancji 3. konsumpcja właściwa Zaczął wprowadzać plan w życie. Zaprosił dziewczynę do restauracji w Grand Hotelu, usiedli przy stoliku, kelner przynosi menu. Tu następuje lekki szok u chłopaka, gdyż dziewczyna wybiera kilka przekąsek, danie właściwe, jakieś wino - wszystko z górnego przedziału cenowego. No ale czego się nie robi, żeby zdobyć kobietę. \"Odbiję to sobie u mnie na stancji\" - myśli student. Gdy kelner dostarcza potrawy i stolik jest już prawie cały zastawiony chłopak pyta: - Czy ty zawsze tak dużo jesz? - Nie - odpowiada dziewczyna - tylko wtedy jak mam okres..... Siedzi w lesie wilk i chce zapalić jointa. Nagle szybko wbiega zając i mówi: -Wilku nie bądź głupi, marycha to świństwo, lepiej chodź pobiegamy. - Dobra Zając z wilkiem biegają sobie po lesie i widzą jak lis chce wciągnąć kwasa. Zajączek zaczął go przekonywać: - Lisie kwas to gówno, lepiej chodź pobiegamy - Dobra Biega zając, wilk i lis po lesie i widzą niedźwiedzia, który chce dać here po kablach. Zajączek widząc to powiedział: - Niedźwiedź nie rób tego, hera cię zabije, lepiej chodź z nami pobiegaj Niedźwiedź wstał i pizdnął zającem na drugi koniec lasu. - Dlaczego to zrobiłeś? - spytali się zdziwieni lis z wilkiem. - Bo mam już go dosyć. W zeszłym tygodniu też nałykał się amfy i biegałem z nim cały dzień. :D:D:D

No kawały gitara jak zwykle choc ten 2 znam a co do tego pierwszego to nie do konca sie zgadzam:) Dzieki za prezencik. Chyba musimy sie odwdzieczyc.

czesc seksodopaminatorzy widze ze sa wszyscy oprocz naszego tipusia... kawaly malinki przednie malinko, kostium... jak lubisz go nosic i nie uzywac to mozesz wziac, chociaz po co zbedny bagaz co do swiat to nie jestem fanem swiat, jesli juz to trzeba je przezyc odpowiednio, a nie wykupic pol supermarketu i obzerac sie przez cale swieta. jak domek przytula sie do M to ja tez do M...alinki. hmm ale bedzie fajnie.... na lodzi lub przy kawce... zycze wam wszystkim wspanialych, wesolych, spokojnych swiat i mokrego dyngusa, bardzo mokrego i bardzo wesolego !!! wielkie buziaki i pozdrowienia !!!

no witaj Maxio! ---> Domi tak pytam bo mnie wrobili i siedzę do 15.Ale czemu nie mogę skoczyć do Katowic, moze zdążę:) Skoczymy gdzieś na kawkę:) A może do parku? Na ławeczkę:)👄

Do parku;) Brzmi nieźle. Jestem za. Mam takie fajne miejsce. No taki gosc na swieta to prezent marzenie:) ja sie ciesze ze nie musze wrócic wczesniej do domu:) Witaj Max. Jak zwykle dobry nastrój. To sie chwali. Dzieki za życzenia.

chętnie bym z Toba posiedziała na tej ławeczce w parku:)

O kurcze. Chętnie:) powiadasz. No teraz to nie wiem co powiedziec. Ale jestes milutka...Hmmm... A moze to podstęp. Powiedz co chcesz i ile to mnie bedzie kosztowac?

hehe:) ale jesteś zabawny:) nie martw się jestem tania w utrzymaniu:) i samowystarczalna:) ekonomiczna:) kupię po drodze butelkę frugo i posiedzimy na tej ławce:) 😍

Tak. kazda kobieta jest tania w utrzymaniu:P Z tego co wiem to frugo chyba juz zbankrutowało. Ja proponuje butelke Martini na rozgrzewke. Oczywiscie malutki prezencik bedzie na Ciebie czekał. Zabiore Ci troche z tej twojej samowystarczalności;)

jak Martini to tylko bianco:) zbankrutowało? frugo? hmm, może i tak, ale jedno właśnie stoi przede mną:) hehe! to Ty jesteś sweety:)

To moze z tym frugo cos mi sie po......:) Bianco moze byc. Ja lubie biale i czerwone. Kurde juz nie moge wysiedziec i strasznie sie denerwuje. Jak Cie rozpoznam bo w katowicach jest duzo pieknych dziewczyn? No to frugo!:)

nie bedzie problemu, takiej oryginalnej oldschoolowej jak ja nie ma na pewno:)

:) no pewnie nie. blask nowych bucików bedzie widoczny z daleka. przyćmisz rózowe panienki i reszte babek. tylko żeby Cie nikt po drodze nie poderwał. pamietaj. jakby co to pytaj o odpowiedz na pytanie \"Kto jest malinowy?\" Ja tylko udziele poprawnej.

nic się nie martw, będę walić prosto w umówione miejsce! :-D

Teraz tak mówisz. A jak Cie jakis pseudo malinator zaprosi na inna ławeczke to zapomnisz o mnie. Ja znam takie numery. Bede płakał przez całe swięta jak nie przyjedziesz. I wypije całe martini sam. I nie dostaniesz prezentu. Dodam że nie bedzie tani. mam zamiar sie szarpnac i z 20 PLN wydac. To chyba wszystko wyjasnia.