Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

staranuję wszystkich po drodze, różowe laseczki i ewentualnych adoratorów...:) hehe

mam dowcip: Pensja cebula Bierzesz i zaczynasz płakać... Pensja łajdaczka (lafirynda) Przychodzi późno, wstyd spojrzeć, cierpisz, ale nie możesz bez niej żyć. Pensja dietetyczka Jesz coraz mniej... Pensja miesiączka Przychodzi co miesiąc, w miarę regularnie i trwa trzy dni.

– Jest wasz chłop w domu? – pyta nieznajomy kobietę sprzątającą podwórze. – Jest w chlewni, ale pozna go pan od razu, bo ma kapelusz na głowie...

No to mi sie podoba. Teraz czuje sie pewnie. Cos mi sie wydaje że to beda moje najlepsze swięta;) Zastanawiam sie czy wogóle pozwole Ci wyjechac. No chyba że bedziesz niegrzeczna ale w innym sensie niz w tym o którym myslisz;)

Czy się żenić... (anegdota najpopularniejsza) Pytał ktoś Sokratesa, czy ma się żenić czy nie. – Jakkolwiek postąpisz, będziesz żałował – powiedział.

Te pensje to pasuja do 90% pracujacych polaków. No widzisz ja mnie łatwo rozpoznasz:)Po kapeluszu:)

jaki jest Twój ulubiony park w Katowicach? a moze nie park ale jakieś miejsce gdzie jest trochę zielono? :)

nie bedę miała problemu z rozpoznaniem :) poznam Cię po pięknych oczach:)

No znów jestes mila. Juz nie wiem jak Ci dziekowac. Park. Tu ogólnie to jest lipa z parkami ale mam takie male miejsce kolo lotniska w takim niezłym Parku jak na Katowice. Jest tam bardzo zielono i jest woda. Zobaczysz. Bedzie super. Nie pożałujesz.

sweety życzę Ci wspaniałych wolnych dni:) no i świąt:) jutro z rana się pakuję i jadę do Ciebie....:) posiedzimy przy martini i przy frugo:P

sweety życzę Ci wspaniałych wolnych dni:) no i świąt:) jutro z rana się pakuję i jadę do Ciebie....:) posiedzimy przy martini i przy frugo:P

Ja Ci zycze przyjemnej, zdrowej i pogodnej podróży a zyczenia świateczne złoże Ci osobiscie jak przyjedziesz. Czekam na Ciebie z niecierpliwością. W przyszłym tygodniu poopowiadamy wszystkim nasze przygody;)

Witajcie po świetach. Czesc mus. Widze że bezpiecznie w domku:) Dalismy czadu w ostatnich dniach;) no no. mowilem że Ci sie spodoba. Ja ledwo zyje:) Milego dnia. Pokazcie sie dzis.

tak, pokazcie się pasibrzuchy świąteczne:) ja trzymam linię!! hehe:) po kawie jetsem już:)

Witam ekipke po Świetach:):) Oj..posmakowałam nieco słodkosci ale czuje sie oK. NIe mam poczucia,ze jakos specjalnie sie napchałam:) wszystko w normie:):) No ale ale..opowiedzcie Musli i Domi ;)..jak spotkanie...no chyba,ze to sa na tyle intymne szczegóły, ....to pardon;) w nikac nie bede:):):) A gdzie pozostali członkowie malinowej sekty??? D:D:D Pokarzcie sie..czekamy!!!:) Buziaki na milypoczatewk..krotszego tygodnia:):):)

Hej, ja się melduję na posterunku. witam wszystkich serdecznie, a szczególnie moją bratnią sojuszniczą duszyczkę w jedzeniu slodyczy :-) ja na święta nie objadlem sie zbytnio, ale odpowiednia dawkę slodyczy przyswoilem :D mus i dominatorek, co ja tu czytam ... mile, kameralne, intymne spotkanie w parku, nieziemsko drogi i wyszukany prezent, iskrzace oczy i .... butelka frugo upada na ziemie, rozbijając się brutalnie przerywa nie przeniknioną ciszę.... lecz cóż, oni nawet nie zwrócili na to uwagi i czar trwa dalej.... nic tylko wiosna ! it\'s high time I had my kawka now !! TIPUSIU - where are you ?!?!?!? we really MISS U, this kiss is specially 4U !! 😘 😘 😘 😘

Hej, ja się melduję na posterunku. witam wszystkich serdecznie, a szczególnie moją bratnią sojuszniczą duszyczkę w jedzeniu slodyczy :-) ja na święta nie objadlem sie zbytnio, ale odpowiednia dawkę slodyczy przyswoilem :D mus i dominatorek, co ja tu czytam ... mile, kameralne, intymne spotkanie w parku, nieziemsko drogi i wyszukany prezent, iskrzace oczy i .... butelka frugo upada na ziemie, rozbijając się brutalnie przerywa nie przeniknioną ciszę.... lecz cóż, oni nawet nie zwrócili na to uwagi i czar trwa dalej.... nic tylko wiosna ! it\'s high time I had my kawka now !! TIPUSIU - where are you ?!?!?!? we really MISS U, this kiss is specially 4U !! 😘 😘 😘 😘

Siema Max! Widze że ładnie opisales ostatnie wydarzenia:) No wiosna poprostu;) Pracoholizm dopadł wszystkich i niestety musimy tylko liczyc na pojedyncze wpady na nasz topic. A szkoda bo ostatnio zrobilo sie jakos seksownie i romantycznie. Mozna sie nieźle zabawić:) Zapraszam malinatorów! Kawał: Zajac dostal powolanie do woja. Radzi sie lisa co ma zrobic, a ten na to: - Ej, Zajac, to tam cie od razu ogola na lyso!!! - Co ty gadasz????? Nie dam sie ogolic na lyso!!! - Nic nie bedziesz mial do gadania, po prostu ci opitola glace. - Niemozliwe, spytam sie tego obok - on byl w woju... Ej, mysz, to prawda, ze w woju gola do lysa??? - Po pierwsze, kurna, to nie mysz tylko jez... +bonus Jaka jest prawdziwa kobieta? Nigdy nie ma: - czasu, - pieniędzy, - w co się ubrać Zawsze ma: - rację, - genialne dzieci - męża idiotę. Z niczego potrafi zrobić: - sałatkę, - kapelusz - awanturę małżeńską. :):):)

fajnie, że humorki dopisują wszystkim:) 😍 Domi mnie nieźle wymęczył (nocne wojaże z Domim były super) !👄 dlatego dzisiaj wyglądam jak wyglądam 😴:) ale co tam! warto było! poszaleć:) Martini wypite:) frugo również:) ech! żyć nie umierać:)😍 muszę powiedzieć, że Domi jest hmhm...no wiecie dziewczyny:) bardzo....fajny:)

tipus, malinka hop hop gdzie jestescie ?? mus, ale mimo nocnych wojazy do pracy dzis zdazylas... max - kawaly super. niestety ilosc maili mnie lekko przywalila dzis... wiec jestem tylko na chwilke i spadam, ale bedezagladac do was malinatorki...

No Mus teraz to mnie zawstydzilas. Wiedzialem że jestem super ale nie aż tak;) Zreszta Ty tez jestes niczego sobie:) naprawde było ekstra. Nie zmruzylismy oka przez cały czas;) Ale nadrobi sie w tygodniu. No i martini (nie jedno) pycha. życze każdemu takich świąt chociaz taką druga Musli to chyba nie łatwo znaleźć.

jutro mnie nie będzie kochani! zaopiekujcie się dziewczęta Domim:)