Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

no to teraz ja życzę smacznego :) 😍

no to Domi do jutra:) papa🖐️

....bo nie ma takiej opcji;) witam:) pogoda great:) i kawa...👄

Czesc Mus. Witam MSM! Dzisiaj standardzik widze. Siódma rano. I tego sie trzymaj:p Milej pracy ludizska.

od rana jest super:) równiez miłego dnia:)

mały żarcik: siedzi jeżyk pod płotem i wcina kanapkę z serem przechodzący niedźwiedź pyta: - co jesz ? a język na to: - co niedźwiedź ? Więc niedźwiadek poprawił się i spytał: - co jesz jeżyku? a jeżyk na to: - co niedźwiedziu misiu? :):):)

Witam MSM!! Kochane MSM!!!! :D:D:D:D DOmi - ale czad kawał! Az parsknełam smiechem:) \"Co niedzwiadek misiu?\":):):) SUper, really!;D A wiesz DOmi,ze i ja wczoraj zrobila spagetti:) Ale było super, pyszne;) A Tobie jakie wyszło?;) MUs - Słoneczko moje pracowite - a wiesz co ja uwielbiam zajadac..ale głownie zima? Rozgotowuje sobie platki owsiane z niewielka iloscia mleka (wiecej wody) i do takiej paćki, kroje bananka!!! ALe to jest pycha!! Bo ten banan daje ten supoer smak, prawda?;) Ja za miechem tez nie przepadam...jak jem..to chude, bo na tluste mam odruch wymiotny! A soje - bardzo lubie! Jadlas np. pasztet z soi? Sama go nawet zrobilam - fajny smak! No bo to,ze zajadam kotleciki sojowe..to chyba nie musze Ci wspominac;) A co lubi jesc Katowiczanka? I Mortisza? Tego jeszcze nie weimy;) Całuski dla moich ukochanych ludzikow;) 😘 😘

Czesc wszystkim... Malinko juz Ci odpowiadam.. ja uwielbiam salatki, wszelkiego rodzaju najbardziej grecka z serem fetta...:):) mniam. Czasami robie sama w domku, lub w knajpce jem, restauracji itd. Jaka pogoda u Ciebie? U mnie cieplo..cieplutko. Ciekawa jestem ile tak bedziemy jeszcze sobie pisac? Czy kiedys moglibysmy sie wszyscy sppotkac? Jak by to bylo.. Gdzie sie wybieracie na wakacje? To juz za chwilke przeciez.. :):)

🖐️ hmmm, co lubie jeść? wszystko!!! i to serio, a teraz marzy mi sie kawał dobrej karkówki z grila, ale muszę poczekać do jutra. :( ___________________________________________________ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kochany synu! Pisze do Ciebie tych kilka linijek zebys wiedzial, że do Ciebie pisze. Wiec jesli otrzymasz ten list to znaczy, ze dobrze do Ciebie dotarl. Jesli go nie otrzymasz to poinformuj mnie o tym, wysle go jeszcze raz. Ostatnio ojciec przeczytal w pewnej ankiecie ze najwiecej wypadków zdarza sie kilometr od domu, dlatego zdecydowalismy sie przeprowadzic dalej. Dom jest wspanialy; jest tu pralka, chociaz nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj, wlozylam do niej pranie, pociagnelam za sznurek i pranie gdzies wsiaklo, no ale cóz. Pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padalo tylko dwa razy. Pierwszy raz padalo 3 dni, drugim razem cztery. Jesli chodzi o tę kurtke która chciales, wujek Piotr powiedzial ze jesli ci ja wysle z guzikami, które sa ciezkie, to bedzie drogo kosztowalo, wiec oderwalam guziki i wlozylam je do kieszeni. Ojciec dostal prace, jest bardzo dumny, ma pod soba jakies 500 osób. Kosi trawe na cmentarzu. Twoja siostra Julia,ta która wyszla za swojego meza, wreszcie urodzila, nie znamy jeszcze plci, dlatego ci nie powiem jeszcze czy jestes wujkiem czy ciocia. Jesli to dziewcznka to twoja siostra chce nazwac ja po mnie, ale to bedzie dziwne nazwac swoja córke \"mama\". Nie widzielismy za to wujka Izydora, tego który umarl w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknal samochód i zostawil w srodku kluczyki, musial isc do domu po drugi komplet zeby nas wyciagnac z auta. Jesli bedziesz sie widzial z Malgosia pozdrów ja ode mnie, jesli jej nie bedziesz widzial nic jej nie mów. Twoja mamusia - Krysia P.S. Chcialam ci wlozyc pare groszy do listu, ale zakleilam juz koperte.

pasztet z soi a owszem jadłam:) ale wolę kotlety:) albo flaki sojowe mniam:) kurde praca mnie przygniata!!

Topik jest żenująco nudny ale za to życie mamy zajebiste i troche ponudzic sie musimy. Przynajmniej nie mamy takich żałosnych problemów jak Ty z topikami. Powodzenia :):):) :p

Brawo Domi! :) Ale ich załatwiłeś! BOMBA!:):) Ja wcale nie uwazam,zeby topic byl nudny, wrecz przeciwnie - bardzo pasjonujacy. A komu sie nie podoba niech nie zaglada. Zmuszamy, czy co??;) Buziaki dla wszystkich i milego dluuuugiego weekendu!!!

cholera nie wiedziałam że pisza o nas na innych topicach hehe;) mam to wiecie gdzie Malinko jak zwykle przyznaję Ci rację, nikogo nie zmuszamy i nie obchodzi (przynajmniej mnie) opinia innych na temat naszego topicu również miłego łikendu - którego nie mam :( tak flaki, są bardzo dobre, to po prostu soja w kształcie flaków hehe

ale problem...to nie wiesz, ze o to chodzi w tym topiku? żeby był żenująco nudny i wyróżniał sie na tle innych niezwykle pasjonujacych topików

:classic_cool: hehe:) dokładnie tak właśnie

tańcząca i tak juz tu pewnie nie wleci, przeczytała pewnie ostatnią strone o flakach i jej się odechciało, no mogła zapodać jakiś ciekawy temat;) to byśmy pogadali co nie? ach... albo mnie obsmaruje, a ja będę dopiero w piąteczek:) nie mam long łikendu

mamy przeciwników mówisz? hm to znaczy ze ktoś oprócz nas te nudy czyta? adresy ! nazwiska! ;)

Gość O.B.S.E.R.V.E.R.
Jesteście potwornie nudni. Niesamowicie. Straszliwie. Ale jak Wam tu dobrze to ...piszcie dalej :-) Przecież to dla Was ma być przyjemne a nie dla mnie czy kogoś tam.

Też Wam życze milego łikendu no i wszystkim którzy sie emocjują tym jakże beznadziejnym, przeznaczonym praktycznie do kasacji topikiem. trzymajcie sie. :P:P:P PaPa.

wiec ja mam long weekend...jutro jade sie opalac ze znajomymi!! :):) ciesze sie niezmiernie..w piatek mam wolne, wlasnie sie dowiedzialam. Zabieram was z nami!! :):)

jesteśmy nudni jak flaki:):)z olejem a ja sama jestem tak nudna, ze w swojej obecności umieram z nudów aaaaa, umieram.... pozdrawiam nudziarzy, lecę nad jeziorko do poniedziałku, papa 🖐️

widzę że tańcząca juz na pomarańczowo;) dobra kochani nudni malinatorzy czas spadać miłego wszystkiego! ja tam w piątek na stanowisku! papa

cio tak szybko znikacie, :) Nie przejmujemy sie wcale a wcale tymi opiniami!! Niech sobie tam pisza, w koncu mamy wolnosc slowa;) Krytyka jest mile widziana i zdrowa! Phi...

uuu....! Super! Aż sie ożywiłam po przeczytaniu tych komentarzy na nasz temat. Po prostu rewelacja! Uwielbiam się nudzić, nic nie robić! Widać ktoś wszedł bo szukał mocnych wrażeń: coś o seksie? pedofilach? Zapraszam panię pomarańczową do zmiany kanału!

witam, chyba tylko nienormalni dzisiaj pracują:)