Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Gość w ten sposób
mężczyźni zachęcaja kobiety do sexu: dawaj, dawaj, daj mi, daj mi :-D:-D:-D

Gość katowiczanko
u Ciebie na pewno nie wrodzona. A z nabytą też różnie u ciebie bywa, szczególnie, gdy po pijaku wypisujesz bzdury, a potem wstydzisz się tu pokazać

Gość ty...to wiesz
chyba sie zle czujesz.. skoro ja sie tutaj wstydze... a niby kogo mam sie wstydzic :) dominatorze..hhahah no..jasne.

Gość poprostu cie widzialam i wiem
jak sie sprawy maja, :)

Ludzie co Wy piszecie. Po co te bzdury. Lepiej napiszcie cos smiesznego a nie jakieś wrzuty.

Gość bo coooo
prawda w oczy kole????

Nie wiem o co chodzi ale wyczuwam tu jakąś prowokacje. No niezły syf. Szkoda gadać.

Hola hola. a co za kłótnie i konflikty? ??????? Co tu sie dzieje? gdzie jakis staraznik? Domi ..musimy zareagowac, bo jeszcze nam jakis :wirus: popsuje topic;) Kochani , nie kłócicie sie, szkoda zycia na niesnaski, nie? Prosze sie pogodzic i juz:):) . A kimze jestes tajemnicza istoto bez nicku??;) PS> I co z tego , ze ktos sie upił? Ja tez czasem sie upijam i nic zdrożnego w tym nie widze!!!!! Carpe diem!!!!:):):)

Gość bo...
gowno......:)

Fakt faktem dziwne rzeczy tu sie dzieja albo moje ajkju zmalało z 10 na 5. Moze któs mnie oświeci

:) Ok, czyli dzisiaj gadamy o gównie;) Może być..co prawda troszke to smierdząca sprawa...ale w sumie czego sie nie robi dla znajomych;) Ok - Gówno - temat przewodni. ustalny tylko szczegóły, czy omawiamy rodzaje kału, czy zajmiemy sie etymologią słowa?;)

Gość a nie zauważyliście
że słowo gówno napisała Katowiczanka na moją zaczepkę: bo co?

No mozemy pogadac o tej interesujacej i niezwykle popularnej rzeczy:) ale mnie niepokoi cos innego, a zainteresowani wiedzą o czym mówie(pisze). Moge sie jednak mylić. Nie rozumiem ludzi.

Gość dno
totalne dno.. i lepiej nie zaczepiaj mnei wiecej

No faktycznie! ALe co nie zmienia faktu,ze przeciez mozemy pogadc o = nazwijmy to ładniej - kale?;) No chyba,ze Tajemniczy osobniku, chcialbys z nami pogadac na bardziej przyejmne tematy...no bo to gówno - jak na poczatek znajomości...chyba niezbyt pasuje, nie?:) No chyba,ze jednak uznasz,ze nie jestesmy godni by z Toba rozmawiać. Sam zdecyduj. My lubimy gadac..i chetnie nowego osobnika poznamy! Kazdy ma prawo miec zly humor....;)

Chyba nie pogadamy. No trudno! DOmi - ja wiem co masz na mysli ale nie moge Ci powiedziec co ja ma na mysli, bo sam wiesz,ze wywolaoby to moze mala burze..albo i Twistera:):) WIec My LOve -;).... czekamy cierpliwie na Mus i moze jeszcze dzis pogadamy o tym, o czym rano chciales;) PS> WIesz, szkoda,ze jednak nie podyslkutujemy o tej niezwykle interesującej rzeczy......mogłoby byc fajnie..;) Jak kiedys..na pewnym topicu:):):):)

No własnie. Pogadajmy o tym seksie miedzy dwoma kobitkami. Tylko ta Mus chyba dzis wolne ma bo napewno by zagladnela tutaj. Tutaj o tym temacie jest juz dosyc duzo topików wiec podejrzewam ze z naszą wiedza moglibysmy sie zbłaźnić:p

Gość bo katowiczanka
jest....... i pewnie Dominator też to wie, przecież jest z Katowic. A jak nie wie, to niedługo się dowie. Wszyscy z Katowic chyba już wiedzą. Prawda Katowiczanko?

AJa tylko na chwilke! Sprawy prywatne osób nam bliskich nas nie interesują!Prawda Domi? Więc Cokolwiek powiesz..to i tak nie zmieni naszego nastawienia do osób, z którymi jednak jestesmy silnie zwiazani. Szkoda Twego wysiłku! Naprawde! I szkoda Twojego czasu!!!! Katowiczanko - sadze,ze powinnas zrobic sobie przerwe. Idz na kawke i o nic sie nie martw. I tak Cię kochamy, wiec niczym absolutnie sie nie przejmuj. Wiesz, my wzrok mamy wybiórczy i czytamy tylko to ...co nam pasuje i co nam sie podoba. Więc - i tak nalezysz do MSM:):):)😘

ja sie tym nie przejmuje Malinko, poprostu to bezsensu - pisanie wlasnie o prywatnuch sprawach, ale niestety ja tego nie zaczelam! To sa tylko m,oje riposty na ten tekst z smsem po pijaku. A reszta to :):):):):)

Gość więc katowiczanko
wiecej takich sms-ów sobie nie życzę, zrozumiano?

Gość no jak dominator
ma się wkur...ć, delikatnie mówiąc - to wieje stąd.