Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Witajcie debesciaki! Witaj najbardziej mazurska muzo!:) Nie było mnie wczoraj i widze że poszaleliście:p Ja wczoraj w sumie w sprawach sużbowych(tak jak Mus dzisiaj - łał) zwiedzilem troszke terenów górzystych. Było naprawde miło. Dzisiaj niestety biuro:( ale nie mozna narzekać - podobno:) Dobudzic sie nie moge wiec licze na moje kolezanki z drużyny złotego malinatora:) Milego dnia życze i w miare miłej pracy - takiej bez mobbingu :p P.S. Malinko jak sie nie pojawisz to cie zawiesze w prawach MSM. Wiesz co to oznacza. No. Chyba sie rozumiemy.

widzę Domi że humorek po wypadzie w tereny górzyste dopisuje:) i tak trzymaj:) dzisiaj piątek, i jak to przewaznie pod koniec tygodnia, padam na pysk pozdrawiam raz jeszcze!

wszyscy dostaną naganę jak sie pojawią z wpisem do akt! upomnienia nie skutkują! 😡

Morti - oj kusisz :) Klapsa możesz dostać zawsze. oczywiscie jak tylko bedziesz chciała ;) Ja zaraz rozsyłam maile po nieobecnych. To juz zakrawa na kpinę :p

Wiedzialem ze to bedzie przyjemne dla Ciebie ;) Jeszcze nie raz dostaniesz:) Ja musze spadac na 2 godzinki. Bawcie sie sami :p

ja tez spadam do końca dnia:( do poniedziałku a Mlainka tak po dupie dostanie, ze nie usiadzie tydzień!!! miłego łikendu!

Witajcie słoneczka! Jestem w pracy....uff! Już nie wiem, jak się nazywam. Niestety nie mam ani chwili - jak zwykle. Z niewyspania wszystko mi się już myli i tracę nerwy. Mam dość. Wiem, że powinnam szukać nowego zajęcia, ale nawet nie mam na to siły i czasu. sorki...jak się wyśpię (nie wiem kiedy) to napiszę coś z sensem.

witaj Tipuś:) dzień dobry wszystkim:)

od 12:00 mnie dzisiaj nie będzie, mam znowu wychodne:) 🖐️

obraziliscie sie czy co? dzień dobry czas na kawę

Siema Mus! Wczoraj mnie nie było w pracy. Pilny wyjazd. Ale widze że już chyba wszyscy zakonczyli kontakt z nami.:(:(:( Szkoda. Pewnie przyjdzie czas na nasz topik.:( No cóż.:p Milego dnia Mus

witaj Domi:) poczta mi nie chodzi dzisiaj:( zimno i ponuro u mnie😡 miłego dnia:)

to nie jest tak jak piszesz to przypadek

Cześć Morti! Ale lipa sie zrobiła. Musimy chyba wymyśleć coś innego dziewczyny i chłopcy :p. Narazie nie wiem co ale szkoda tracic kontakt. Zresztą mamy maile. blablabla

kochani ja zawalona jestem wiec nie mogę za często się pojawiać:( ale pamietam o Was:) 👄

Mus ja mam pomysł. Nie wiem czy dobry ale nie odzywajmy sie w temacie i zobaczymy czy ktos naszej ekipy podniesie. Moze rzeczywiscie mają nas w (gdzieś) :p Bo to nie ma sensu. Jest jeszcze tylko kochana Morti 😘 :)