Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

czesć brygado:) fajne kawały zapodaliscie:) 👄 u mnie pogoda dzisiaj całkiem całkiem, tylko chłodno! 😍 roboty mam na głowie sporo ale jutro mam luz bo odpoczywam (urlop)

Cześć kochane łobuziaki!!! Domi: poproszę tradycyjnie o więcej! Jak wam się podoba nagłówek kafeterii?? :) U mnie za oknem raz słońce raz chmurki i trochę chłodno. Tylko, że tu cały czas jest chłodno i przewiewnie. Jeszcze sie nie opaliłam. Przychodzi baba do lekarza i mówi, że ją wszystko wkurwia >> > > - jak to wkurwia - pyta lekarz >> > > - normalnie, panie doktorze wszystko mnie wkurwia >> > > - a próbowała pani np. czytać książki? >> > > - ostatnio czytałam dwie, ale odłożyłam, bo mnie wszystko wkurwia>> > > - a na spacery pani chodzi? >> > > - byłam ostatnio na spacerze, ale zaraz wróciłam, bo mniewszystko wkurwia >> > > - a seksu pani próbowała >> > > - seksu to nie, panie doktorze >> > > - to może teraz ja z panią spróbuję i trochę się pani odpręży >> > > - no dobrze... może coś wreszcie mi pomoże. >> > > poszli za parawan, baba kładzie się na kozetce... lekarz za nią izaczyna >> > > działać; baba tak patrzy na niego i mówi: >> > > - panie doktorze, niech sie pan wreszcie zdecyduje czy pan wkłada>> > > czy wyjmuje.. bo mnie to wszystko wkurwia!!!! pozdro dla wszystkich pracusiów! Jutro mnie nie bedzie wiec miłego weekendu!

Gość dominatort
no było bikini. teraz jest jakies motoauto. ja nic nie wiem. ja tu tylko sprzątam :) aha i jeszcze jakis mbank sie wpycha. :p

Tak mi sie napisało. Prawie jak kopytko:):) Ja wogóle nie wiem o co chodzi z tym nagłowkiem. Zresztą czy to istotne. Nie sądze. Mecz Anglia - Polska, stadion Wembley, 100 tysięcy ludzi na trybunach. Druga połowa, Polska wygrywa 1-0 kibice szaleją, wrzeszczą i ogólnie bardzo gorąca atmosfera. Wszyscy oczywiście stoją, wszyscy oprócz jednego faceta, Polaka, który zamiast patrzyć na grę ostro się onanizuje, nie zwracając na nikogo uwagi. W pewnym momencie ktoś to zauważa i zaczyna się przyglądać. Potem szturcha drugiego i już po chwili duża grupa ludzi patrzy na ostro \"walczącego\" Polaka. Kilka minut później cały stadion patrzy już na faceta, który nadal nie wie jakie wzbudza zainteresowanie. Nawet telewizyjne kamery się na nim skupiły. Wreszcie zawodnicy obu drużyn zauważyli brak dopingu i też patrzą tam gdzie wszyscy. W końcu UUUUHHHH!!! Facet skończył, czerwony z wysiłku ale szczęśliwy... schował interes, wyciagnął papierosy i zapałki. W tym momencie widzi, że cały stadion patrzy w milczeniu na niego. Gościu zamiera z fajka przy ustch i zapaloną zapałka, spogląda powoli wokoło i w końcu mówi ze zrezygnowaniem: - Niieee, no nie mówcie że tu nie wolno jarać! :D:D:D

Nie chce podawać daty urodzenia na forum z pewnych mi tylko znanych względów. Jestem skorpion i tyle :p

to może podaj adres to Ci prezencik wyśle. dodam że nie bedę sie liczył z kosztami :p

widzę ze duzo straciłam:( ale się ozywiło aż miło:) ja też nie mam ciekawej reklamy u góry strony i tez nie kumam o co szło😍 Domi o co chodzi z tymi Twoimi 3 ostatnimi wypowiedziami?

No właśnie sie też zastanawiam bo prowadzilem sobie kulturalny dialog z Morti ale jej wypowiedzi nagle zniknęły. To chyba jakieś cuda. Hmm....

helo.. jesio ja...:):) dzisiaj bede miec senasnik filmowy w domku... nastawiam sie na ogladanie...;) (poprostu zaczelam przed chwila ...i az mna tapnelo) ogladaliscie ZLODZIEJ ZYCIA?? No jasna cholera.....fajnie sie zaczelo ;);)

Witaj ziomalko! Rzeczywiscie u nas dzisiaj nieciekawie. Przy takich warunkach humor nie moze dopisywac. Jedynym pocieszeniem jest piątek:) Milego dnia!

Widze że wszyscy zapracowani. Hmm... Czas sie żegnać. Łikendzik przed nami.:) Wiec miłego..........

Gość katowiczakna
5 kawa ;) and maximum nervum...ci za karj! Co za ludzie :(

Fju dżołks : Panie doktorze, wydaje mi sie, ze jestem rycerzem Jedi. -A kiedy to sie zaczelo ? Dawno, dawni temu, w odleglej galaktyce... Sala operacyjna, pacjent leży na leżance, podchodzi anestezjolog. Dzień dobry, dzisiaj ma pan operację, będę pana usypiał, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy leczy się pan w naszym szpitalu prywatnie, czy na kasę chorych? Pacjent na to: Na kasę chorych. Anastezjolog: Aaaaa... kotki dwa.... Księżna Diana poszła do nieba. U bram wita ją Święty Piotr i mówi: - Wiem córko, że na Ziemi byłaś księżną, ale tutaj w niebie wszyscy są równi, więc zdejmij tę koronę. - To nie korona. To alufelga. Mąż wrócił do domu z pracy totalnie zmęczony i wkurzony na maxa. I do tego nie było jak wyładować złości na żonie, bo mieszkanie lśniło, a kolacyjka cieplutka i szybciutko podana. Facet rozejrzał się chwilę po pokoju i woła - Stara, chodź tu, natychmiast! Gdy przyszła, wskazał ręką na lampkę nocną: - Widzisz tą lampkę? - Tak. - Zapal ją. Zapaliła. - Teraz zgaś. Zgasiła. - Zapal. Zgaś. Zapal. Zgaś. Zapal. Zgaś... Komu, dziwko, dajesz sygnały?!