Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

to ja tez powoli sie żegnam. trzymam kciuki Tipuś. napewno znajdziesz cos fajnego. :):) papa

Hej, Trochę mnie nie było - parę spraw miałam do załatwienia na mieście, ale już jestem. Dzięki za wasze wsparcie - daje mi duży napęd (+ własna determinacja). Dlatego nie łamię się. Domi: naprawdę długo pracujesz w tej firmie. Mi się jeszcze nie zdarzyło tak długo (no 4 lata w jednej takiej) - RESPECT! Mus: najspokojniejsza miejscowość w jakiej byłam to Łazy k/ Mielna. Tam nawet nie ma dyskotek, mało samochodów za to bardzo szeroka plaża,. Poza tym Sasino k/ Łeby (tam do plaży idziesz jakieś 2 km przez las - i jest moim zdaniem totalne odludzie - spokojnie można cały dzień być na plaży i nie spotkać człowieka. Nie wiem czego dokładnie szukasz, ale spokój łatwiej znaleźć na wybrzeżu środkowym niż w pobliżu 3M. Nie byłam w Rowach ani Chłopach i nic tam nie znam...poza tym ja jestem importowana warszawianka, więc jeszcze niewiele tu znam całuski dla MSM

Siema!! To tak 3 kawy z rana. Hmmm... Serce Ci wysiadzie:) Uwazaj!! Tipus pewnie śpi. Albo szuka, szuka.......... Powodzenia Milego dnia

kawa, kawa, kawa! mniam! pozdrawiam towarzycho:) mam zapierdal! Tipuś wielkie dzieki. Byłam w Łazach, ale dobrze że mi o nich przypomniałaś:)

Witam! A wcale, że nie śpię, tylko szukam, szukam, szukam.... A poza tym porządkuję dokumenty (brr!) a propos: wiecie co to znaczy \"szukać\" po słowacku? o kurde - ale mamy piękną goliznę na kafe (bieliznę też) - aż chce mi się coś kupić. Mus: a kiedy byłaś w Łazach?

oj Tipuś to było bardzo, bardzo dawno temu. W ogóle mylą juz mi sie miejscowości nadmorskie, bo wielu miejscach byłam. 🖐️

nie wiemy (ja nie wiem) jak jest szukać po słowacku, dawaj kochana:)

Ale ja wiem co to znaczy szukac po Słowacku ale nie powiem bo sie wstydze :p Oj poszukał bym cos teraz ale niestety musze siedziec w pracy :( A co do bielizny to naprawde extra :):)

hi, hi...Domi Szukanie to jest najprzyjemniejsza rzecz pod słońcem, prawda? Mus: domyślasz się?

a ja nie widzę żadnej bielizny, u mnie jest kawałek twarzy jakiejś blondynki :) Domi pogoda sprzyja pożądaniu hehe:)

Tak tak Mus tylko tak mówisz:) Ja to znam :p Ale pogoda piekna u mnie i sprzyja checi na poszukanie kogoś :p

Mus (kontynuując)..na plaży przy świetle księżyca... a wiecie, że dzisiaj są puszczane wianki? zamiast siedzieć przy kompach powinniśmy ganiać po lesie i szukać kwiatu paproci, a potem skakać przez ognisko i turlać się w zaroślach!

wkrótce do domku! idę pojeździć dzisiaj rowerkiem:) a Wy co robicie?

puszczacie wianki hehe? wiem, wiem:) w tym kierunku chyba dzisiaj nie podążę bo gdzie ja tu las znajdę? rowerek oł jes!

a ja dzisiaj odbieram swój rower z serwisu - i też pojeżdżę! I pewnie pójdę obejrzeć wianki. i z piwkiem w ręku poszukam na plaży kwiatu paproci

No ja tam wianków pewnie nie bede puszczał. Na 18 mam zajecia do 20 (podszkalam mój Inglisz) Potem to nie wiem co. Moze cos poszukam choc to raczej mało prawdopodobne :) A lasów Ci u mnie dostatek:):)

ale fajnie Tipuś! ja chcę na plazę!!! powoli się zwijam kochani:) 🖐️ gdybym nie dała rady się pozegnać później to do jutra!

No wiem że serio. Tylko sie drocze z Tobą;) Tipuś z tym piwkiem to mi podpowiedzialas co moze dzis zrobie:) dzieki.

a na inglisz niczego nie możesz poszukać?? hm hm :) papa

Powiem że jest tam taki ktoś ale to tylko mogę pomarzyć :( hmm.... Ale to mi akurat w tym przypadku starcza:)

wyobraźnia też jest niezła uciekam..... miłego szukania i nie tylko!