Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hello..czy wy jeszcze zyjecie..czy to juz koniec nie ma juz nic......................:) jestesmy wolni mozemy isc.

Witaj Katowiczanko! Ja kontynuuję swój urlop, który mija z prędkością światła:) Myślałam, że życie na naszym topicu kwitnie, ale chyba jednak wygasa.... Jak wrócę do pracy to z pewnością będę tutaj częsciej:) Domi 👄 Pozdrawiam! Malinko! 😍

hej hej wreszcie podłaczyli mi internet...i co widzę....??? nikogo tu nie ma...:( dziś znowu jadę na wielką wyprawę, wracam pod koniec sierpnia. Mam nadzieję, ze dobrze sie bawicie i odezwiecie po szaleństwach wakacyjnych. Ode mnie :):):)❤️ 😘 buziaki, pa

Witamy po wakacjach. Witaj Mus. Co tam słychać?? Dawno Cie nie było :) Reszta proszę sie zgłaszać. Zbiórka na NZ. pozdro 4 all :D:D:D:D:D

Witaj Domi:) ale się stęskniłam, hihi za Tobą👄:) 😍 no to jedziemy! rozkręcamy imprezkę! kto jedzie? czekamy na wpisy! Tip, Malinka hello!!! 🌻

Witaj Musku!!!!! Jak tam na wakacjach? Ja zwiedzilem pół Europy:) No to czekamy na ekipe bo wizy juz w konsulacie czekają. Mam nadzieje że sie pokażecie obiboki do końca miesiąca.

właśnie moze ktoś zauważy! witaj Domi, ja zwiedziłam mniej niż Ty ale nie narzekam. jestem strasznie wymęczona po weekendzie. idę odpoczywać dalej.... pozdrawiam!

Dzień Dobry Wszystkim!!!! Dominatorku, musli, mortisza: fajnie, że znowu się pojawiliście! Domi: może nam zdradzisz gdzie byłeś? Jeśli chodzi o mnie to dalej szukam pracy i tyle. Wiem, że w końcu się uda. Trzymajcie kciuki.

ale super że sie odezwałyście. 😘 zbieramy ekipe z Mus:) W mojej wypowiedz apropos wakacji było mnóstwo ironii. oczywiscie nie skierowaniej do Was.Wolałbym sie na forum nie wypowiadac. Zreszta nie ma co. Nowy sezon czas zacząć. Tipusiu kochany napewno znajdziesz prace, były wakacje wiec ciezko cos znaleźć. Sezon ogórkowy. Teraz sie posypia oferty. Zobaczysz i tego Ci szczerze życze. Jakbym mial firme to na bank masz dobrą fuche:) pozdrawiam Was

NO WRESZCIE! HURRRRAAAA!!!! ZBIERA SIE EKIPA NASZA! 😍 Tipuś ja również życzę (i wierzę w to) znalezienia pracy! Mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi! 🌻 Czekamy jeszcze na Malinkę! Muszę się usprawiedliwić, mianowicie - koniec z pisaniem na kafe w pracy! Mam taki zapierdal, że szkoda gadać. Ale bedę zaglądać jak tylko będę mogła!

Musli: dzięki, że wierzysz we mnie. Chociaż Ty jedna! Domi: lista, którą mi kiedyś wysłałeś jest w użyciu na porządku dziennym - to mój niezbędnik! Chodzę sobie od czasu do czasu na rozmowy, rozwiązuję rozmaite testy (podobno dobrze), ale na razie nic z tego. Podobno jeszcze sezon ogórkowy i firmy zaczną rekrutację we wrześniu (mam nadzieję).

cholerny rynek pracy jesteśmy z Tobą Tip:) buziaki

nadal nas mało 😍 ale piękna pogoda ostatnio:) Tipusiu korzystasz z niej? ja czasami nie mam możliwości 🖐️ wlecę jutro zobaczyć jak się miewacie:)

jestem, jestem... Od czwartku mam non stop gości, rzadko włączam komputer. Jeszcze ten tydzień i następny...i już pewnie będzie brzydsza pogoda, więc nie przyjadą. Co do pogody, to jest naprawdę pięknie. Byłam dziś parę godzin. Nad morzem lekki wiaterek, bez upału (ok. 24 st), woda raczej zimna, więc się nie kąpię. Mam nadzieję, że tak będzie dłużej. A jak u Was?

witaj:) u mnie też nawał wszystkiego, nie mam czasu Boże co za czasy! jak długo tak pociagnę? chyba jednego razu padnę na glebę i sie nie podniosę:(

a co to za goście co przychodzą tylko w ładną pogodę? masz ogródek hmmm? pozdrawiam

......oj jak ja bym chciałam mieć ogródek...... 😍

Widzisz mus, to jest tak: przeprowadziłam się rok temu z Warszawy i co prawda mam tu coraz więcej znajomych, ale większość i tak nadal z Wawki (nie mówiąc juz o rodzinie). Więc jak już przyjeżdżają, to chcą pobyć dłużej, nacieszyć się morzem itp... Sama ich rozumiem i cieszę się gdy przyjeżdżają. Ogródka nie mam, może kiedyś... (marzę o pnących różach) A teraz maszeruję dzielnie na rozmowę w sprawie pracy. ps. nie przepracowuj się tak bardzo, bo naprawdę padniesz jak mucha!