Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusia25

Pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość Milusia25

Planuję zajść w ciążę i szósty miesiąc łudzę się, że to już, niestety miesiączka wciąż się pojawia. Proszę, powiedzcie mi, jakie są piewsze objawy ciąży jeszcze przed planowaną @. Tak badzo chcę mieć dziecko, że następnego dnia po stosunku mam nudności i mdłości, potem okazuje się, że to jakieś moje urojenia, a może dochodzi do samoistnego poronienia w trakcie kilku, kilkunastu pierwszych dni? A może piewszym sygnałem ciąży jest dopiero brak @? I nie dostanę wcześniej żadnych sygnałów od organizmu?

Gość xxxxxxx
Nadwrażliwość na smaki i zapachy, po kilku dniach

Gość fajnaniunia16
Witam Cię!Pierwszymi objawiami ciąży jest brak miesiączki,nadwrażliwość na różne zapachy,powiększenie się piersi(wtedy będą Cię boleć),wymioty...itp.Każda kobieta odczuwa to inaczej i ma inne objawy.Pozdrawiam i zzzzżyczę spełnienia tych najskrytszych marzeń papa:)

Gość kret
To wszystko jest bardzo indywidualne. Moim zdaniem pierwsze co sie da zauwazyc to zmeczenie - przysypianie kilka razy w ciagu dnia. Dopiero potem jest brak mmiesiaczki i powiekszone piersi - Mozna juz dostac testy, ktore wykrywaja Hcg w stezeniu 10 - tradycyjne dopiero 25 lub 50. Taki test moze wykryc ciaze kilka dni po zaplodnieniu... Poszukaj na allegro

Gość ginka
proszę powiedzcie,czy któraś z Was miała uderzenia gorąca w pierwszych tygodniach

Gość Iza106
Do Milki. Nie martw się,ja miałam podobny problem aż do momentu kiedy 01 lutego zrobiłam sobie test, ponieważ nie pojawiła mi się spodziewana miesiączka. Zrobiłam drugi i...będę mamą. Przez 6 m-cy staraliśmy się z mężem o dzidziusia, ja też ciągle kupowałam testy ciążowe(bo mnie mdliło,bolały piersi, itd.). Zaczynałam wmawiać sobie, że może ze mną jest coś nie tak, momentami popłakiwałam sobie w poduszkę-szczególnie po negatywnym wyniku testu. Także nie martw się to przyjdzie samo, zobaczysz. Najważniejsze to wyluzować. To się stanie, nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Ja nadal jestem w szoku i pękam ze szczęścia. Trzymaj się, zobaczysz że będzie dobrze. Pozdrawiam.

Gość a ja mam wszystkie
objawy ciąży ale......... mam okres trwa już 6 dzien(!) zazwyczaj 4-5. Noi kłuje mnie w dole brzucha. Dzis dopadła mnie zgaga. Jestem skołowana tym okresem poza tym trwa juz tak długo. Gdybym była w ciązy to był skapy prawda???

Gość no raczej tak

zgaga dokucza raczej jak jest widoczny brzuszek, wtedy macica moze uciskac na żołądek... ale to najbardziej dokucza na sam koniec ciązy jesli krwawienie, jest to okres... plamienia, lekkie krawienia mogą wystąpić w czasie ciązy najlepeij zrobic test :) www.forum.antykoncepcja.prv.pl

Cześć, ja jestem w 26d.c. od 11 dni mam temp. na poziomie 37 oC i kilka kreseczek, dziś sie nawet podwyższyła trochę, od 1,5 tygodnia kłują mnie jajniki i podbrzusze,(w olokicach owulacji 12-15d.c. jajniki szalały jak najęte) od momentu po owulacji bolą mnie piersi, nieraz mocniej sutki, ostatnio musiałam zdjąć stanik, bo niemogłam wytrzymać bólu, dziś pojawiła mi się niewielka ilośc śluzu kremowego, lepkiego - czy mogę podejrzewać że jestem w ciąży, nic mnie nie swędzi i nie piecze, więc to nie infekcja, we wtorek mam niby mieć @, ale bardzo bym chciała być już w ciąży od 6 miesięcy już sie staramy:-( , więc proszę o wyrozumiałość. Ostatnio jestem zmęczona i chce mi sie spać w dzień coraz częściej. Czy mogę podejrzewać, że jestem w ciąży i czy jak zrobię test we wtorek jak nie dostanę @ to może już wyjść rzeczywisty wynik? pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry za odpowiedzi.