Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agava

Trudny pierwszy raz

Polecane posty

Gość do_sia
a do mnie nawet nie doszlo jak on we mnie wchodzil!;-)

To ja chyba mialam najgorzej! Wraz z moim facetem bylismy na imprezie na wolnym powietrzu. Ja sie spilam i poszlismy gdzes dalej, od wszystkich. Rozebral mnie, calowal, bez palcowki, bez niczego, poprostu wsadzil, ja prawie sie poplakalam z bolu a jemu chodzilo tylko o to,zeby mnie rozdziewiczyc!! Do tego zalalo mnie na maxa. Ale juz nie bylam dziewica! Nie mile wspomnienie. Rozstalismy sie rok po tym

Gość agava
No udało sie!!!!!!!!! zrobilam to obcasikiem od zeszlorocznych pantofelkow. Tera jestem cala otwarta, dzieki dziewczynki za wspaniale wsparcie,jestescie cudowne caluje papa

Gość buehehehehe
Co ?? Obcasikiem od pantofelków ?? !! Ahahaha to chyba już lepsza kiełbasa od tego obcasika !!! nie mogę ahahahaha

Gość do agawa wiesz sadze
ze masz nie pokolei ty lepiej pojdz do psychologa bo cos cie jebnęło

Gość agava
Ale to nie jest moja wypowiedź!!! Ktoś się za mnie podał i wypisuje takie bzdury!!!

Gość noomu
hehe no ladnie ktos tu sobie niezle bryka, a jakby ten ktos wiedzial co est modne to zamias ocasika uzyl by kaszanki:PJełop A co do tematu..ja czekam na swoj pierwszy raz ... z niecierpliwościa...zblizaja sie wakacje wiec to bedzzie to :) Nawet jakby mialo bolec to chce to zrobic, chce sprobowac. Racja w tym ze trzeba byc rozluzninym i pewnym tego co sie robi. Miałam jush jedno "starcie" ale facet nawet nie zdjal spodni;p Bylo to w domu i poprostu mimio ze bardzo chielismy to ze strachu ze nagle ktos wroci do domu i wejdzie do pokoju nas jakby oniesmielalo :)

Gość Mała NiuNia
hej agva! No to masz nieco problemik:/ bo mnie akurat nic nie bolało mój facet był bardzo delikatny , ale przed moim pierwszym razem on wiedział jak zaspokoić mi ból podczas 1 razu więc wkładał paluszki na początku ledwo jeden palec wchodzil :):) a teaz 3:):):) spoko laska musicie t6ez zacząc tak samo jak bylo u mnie moze to poskutkuje :):):) Tsymkaj sie Papa

Gość hej Mary Jane
nie wprowadzaj ludzi w bład! bez problemu można zobaczyć "błonę" w lusterku! jest na samym początku pochwy u jej wejscia.

Gość odświeżanie

Hehehe no to heh..ja swój pierwszy raz hmm to było około poł roku temu:) Po wczesniejszych dwoch nieudanych probach w koncu sie udało :) Wiele daje gra wstepna...miejsce...zabezpieczenie...No i ta druga osoba :)

witam wszystkie panie:) szczerze mówiąc trochę przeraziły mnie Wasze wypowiedzi. czy naprawdę nie ma na tym forum nikogo kto przeżył swój pierwszy raz miło i bezboleśnie?? nie ukrywać się, tylko pisać. ja tego posta smaruję właśnie z myślą o wszystkich, które mają to ważne wydarzenie jeszcze przed sobą i które po takiej lektórze pewnie są ciężko przerażone. Dziewczyny! nie zawsze tak musi być! ja swój pierwszy raz wspominam przeuroczo, zero bólu, żadnych nieprzyjemności, a wręcz przeciwnie - orgazm przy pierwszym podejściu:) znam wiele osób, które swoją inicjację wspominają równie miło, szkoda tylko że tu ich tak mało. myślę, ze tak jak już pisały poprzedniczki - dużo pieszczot i czułości ze strony faceta, poczucie bezwzględnego bezpieczeństwa(facet, którego jesteście pewne-raz, wcześniejsza wizyta u ginekologa - dwa, dobre zabezpieczenie - ja brałam pigułki 2 miesiące wcześniej i stresu zero). głowa do góry i nie bać się, bo ten pierwszy raz naprawdę nie zawsze musi być bolesny i straszny :)

Gość odświeżamy

Gość odświeżamy

Gość oelnkaksjsjs
odświeżamy, ja mam ten sam problem. ból taki, że automatycznie odsuwam chłopaka od siebie, to jest taki odruch bezwarynkowy. zawsze jestem pełna zapału i nastawiaona optymistycznie, a potem ból jest nie do wytrzymania. niebawem wyjeżdżamy razem na wakacje, moze jak się rozluźnimy, będziemy czuć bezpiecznie, bo nikt nie wejdzie itd to jakoś pójdzie...tzn musi pójść mamy na to 3 tygodnie bedziemy próbować do skutku :):):) to sie nazywa determinacja jak ktoś ma jakąś radę to bardzo chętnie wysłucham i wypróbuję:)

Gość Młoda..
Siemka Dziewczyny .. tak czytam te wasze wypowiedzi i jestem troche zaskoczona bo ze mna było troche inaczej ... No wiec to było w czerwcu tego roku była impreza na wolnym powietrzu i byłma tam z pewnym chłopakim dodam ze to była moja wielka miłosc ale nie mogłam niestety z nim byc poniewaz miał narzeczona i dziecko..no ale w tym czasie ona sie wyprowadziła i poprostu nie mogłam noie poddac sie urokowi mołosci ktora juz trwała 2 lata ( i juz własnie te dwa lata wczesnia obiecałam sobie ze ten 1 raz bedzie z nim ) Wiadomo jak to na imprezach drinki i piwo troche zakreciło mi w głowie tak jak i jemu poszlismy tam gdzie nikogo nie było zaczelismy sie całowac pozniej wylodowalismy na trawie Zapytał kilka razy czy tego chce czy jestem pewna i moze i bym tego nie zrobiła ale moja najlepsza kumpel zrobiła to 2 dni wczesniej pozatym kochałam tego człowieka najmocniaj jak sie dało ... Kiedy juz bylismy pewni ze chcemy zdioł mi majtki ja rozpiełam mu spodnie

Gość Młoda..16
Ze mna było tak ...... Było to w czerwcu spotykałam sie z chłopakiem 4 lata starszym Znałam go 2 lata ale razem bylismy (z przerwami) jakies poł roku ... Ten czas to był taki powrot bo on miał juz narzeczona dziecko a ja chłopaka ale cały czas ta miłosc do siebie zyła w naszych serduszkach Była impreza na powietrzu w naszym miescie jego narzeczonej nie było a z chłopakiem byłam ze tak powiem w "separacji" ( i jemu i mnie nie ukłoadało sie w zwiazku) Cała impreze bylismy razem drinki piwo wiadomo zaszumiało nam w głowach (ale nie bylismy pijani ) Poszlismy na spacer tam gdzie nikt nie chodził Zaczelismy sie całowac pozniej lezelismy juz na trawie Zapytał kilka razy czy tego chce (wiedział ze jestem dziewica gadalismy o tym i w koncu miałam dopiero 16 lat .. ) i moze nie zrobiła bym tego ale moja kumpela przezyła to 2 dni wczesniej a pozatym kochałam go ponad zycie !! Zabralismy sie do tego bez zadnej gry wstepnej .. Dotykał tylko moich piersi i cały czas całował (:*;p) zdioł mi majtki ja jemu rozpiełam spodnie Załozył prezerwatyw i wszedł we mnie ... Na poczatku powoli jak by nie mogł sie przebic czułam bol ( pozycja na misjonarza ) pozniej coraz mocniej ze tak to nazwe wpychał BOLAŁO ale ciagle powtarzał ze mnie kocha i to mi pomagało przezwyciezyc ten bol ( a szczegolnie dlatego ze wiedziałam ze za kilka dni bedziemy musieli sie rozstac moze juz na zawsze :( ) Był doswiadczony widział ze mnie boli kazał mi oplesc go nagami ... czułam ze czasem nie mogł trafic i wtedy pomagał sobie reka ... Trwało to moze 20 min ale udało sie akoncu poczułam ze wszedł cały ale nie krwawiłam co prawda było ciemno i na trawie ale po przyjsciu do domu na bieliznie nie było sladu krwi .. Teraz po miesiacu moge powiedziec tylko tyle ze nie tak wyobrazałam sobie ten bol i to wszystko ale to własnie z nim chciałam to zrobic Ps. teraz on mieszka z narzeczona 300 km odemnie ... i pozostaje mi czekac ze moze jeszcze kiedys połaczy nas ten głupi los..

Gość Młoda..16
"młoda" to tez ja ale cos mi sie zle wysłało ;p;p

Gość oelnkaksjsjs
to musisz go bardzo kochać:) alkohol pomaga jakoś to przetrwać czy nie ma znaczenia?

Gość Młoda..16
oelnkaksjsjs - No tak najwyrazniej 1 miłosc nierc\dzewieje :) A co do alkocholu to nprawde pomaga ... ale oczywiscie aka ilosc zebys była swiadoma tego co robisz tylko troche bardziej rozesmiana i wyluzowana :) Wiem tez ze barzo pomaga jeslipodczes tego chłopak ci powie ze Cie kocha .. Z tego co pamietam Łukasz kazał mi oplesc go nogami (pozycja na misjonarza) albo podniejsc ja jak ajwyzej do gory i było łatwiej :) Jak masz jeszcze jakies pytania to wal smiało :)

Gość mika monika
a moj pierwszy raz jest juz zaplanowany :) i mam nadzieje ze tak bolec nie bedzie i ze sie wsio uda... hehe to bedzie już jak moj partner wroci z wyjazdu czyli pod koniec niestety sierpnia..... ale mam nadzieje ze warto czekac na to tak dlugo.... :D Jak to zrobie to powiem jak było :)) Ale już oswiadczyłam mu że ma być delikatny i że jak bedzie mnie boleć to w łep dostanie hehe :) to powiedział ze zrobi to jak bedzie umiał najlepiej :) hihi Wiec do zobaczenia za miesiac :)

Gość oelnkaksjsjs
trzymam za was monia:) ja też mam nadzieję, ze u mnie tym razem będzie lepiej już za tydzień wszystko się okaże... jak nie uda nam się przez cały wyjazd tego zrobić jak należy to będę załamana... a powiedzcie czy używałyście jakiegoś żelu poślizgowego, a jeśli tak to jaki jest najlepszy?

Gość violciunia
ja zrobilam to poł roku temu i udało sie dopiero przy drugim podejsciu. był to pierwszy raz dla nas obojga. no ja niestety wspominam to zle, strasznie mnie bolało. chłopak nie mogł we mnie wejsc bo jak tylko napierał troszke to sie odsuwałam z bolu, chociaz robił mi wczesniej tzw.palcowki... no ale stwierdziłam zeby to zrobił raz a mocno to sie błona przerwie. no i tak zrobił i myslałam ze umre..... ale sie nie udało:( no i tak jescze kilka razy sprobował, meczylismy sie chyba z poł nocy az wrescie wszedł. na poczatku to był dla mnie koszmar... bo pewnie ze stresy sama nieswiadomie zaciskałam miesnie i bolało. do tego rana i bol przy kazdym jego ruchu... i tak tez było przy kolejnych stosunkach, mimo długiej gry wstepnej i tak bolałao. ale z czasem bol minał. na poczatku tez nie mogłam kochac sie we wszystkich pozycjachnp.na jezdzca, tylko klasycznie, ale teraz juz jest ok i nic nie boli, chyba ze kochamy sie3l ub 4 raz tego samego dnia:D ale bol zalezy od kazdej z nas... po za tym moj chłopak w stresie kupił wtedy prezerwatywy pudrowane tak sie przejmował wszystkim:P i mysle ze to sie bardzo przyczyniło do wszystkiego... :)

Gość oelnkaksjsjs
haha mój też się denerwował, ale pozytywne jest to, ze juz nas nie krępuje nasza nagość, przez te próbu poznaliśmy swoje ciała, jesteśmy bardzioej otwarci, potrafimy o wszystkim bez skrępowania rozmawiać i jest jakoś tak fajniej. nawet śmiejemy się z naszych "prób":) a pamiętam ze jak pierwszy raz chcieliśmy to zrobić to się trochę bałam, ale nie tego ze nie wyjdzie tylko że moje ciało mu się nie spodoba. teraz jest lepiej, zdecydowanie lepiej. we wszystkim można znaleźć pozytywne aspekty:):):)

Gość Aniusia22222
widzę że u większości ten pierwszy raz wygląda tak samo. Mnie też bardzo bolało, krwawiłam też inaczej to sobie wyobrażałam potem bolało jeszcze przy tam jak chciałam usiąść, ale nie żałuję że to zrobiłam jesteśmy nadal razem i teraz jak się kochamy to jest to jedna wielka przyjemność a te orgazmy hmmmmmmmmm wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Gość LIGNOKAINA
To żel znieczulający, stosowany w zabiegach chirurgicznych. Nalezy obficie posmarować nim wejście do pochwy oraz palcem rozprowadzić go wewnątrz. Bez zbędnych ceregieli przejść do rozdziewiczania. Potraktować je własnie jak zabieg chirurgiczny, czas na przyjemność przyjdzie później. Potem można stosować jeszcze na kilka nastepnych stosunków, jeśli sa bolesne. Niech facet wchodzi od razu po nasmarowaniu aby żel nie przestał działać. Facet MUSI założyć prezerwatywę aby jego też nie znieczuliło. Mnie w ten sposób udało się przejść przez rozdziwiczanie. Inaczej nie mogłam znieść koszmarnego bólu. "Wyżebrałam" receptę na lignokainę u mojej ginekolog, która jest zwolenniczką rozdziwczania "na żywca". O żelu dowiedziałam sie z internetu. Kosztuje ok. 15 zł może mniej.

Gość miśia
kurcze nie wiedziałam o czymś takim.teraz już za późno hahahahhhahah ale dla tych które planują pierwszy raz dobre!!!:)

Gość LIGNOKAINA
polecam, po co cierpieć

Hej, coś widzę że większość dziewczyn nie ominął wiekszy czy mniejszy ból,na marginesie mnie również..Dlatego osobiscie uważam,że ten 1 raz warto przeżyć z kimś na kim nam zależy :) To pomaga.Wspomnienia są milsze.Mój obecny chłopak był tym 1.Troszke czasu czekalismy z tym..Ale z kazdym spotkaniem trudniej bylo nam sie rozstac aż wkoncu poczulam,że chce z nim zostać na noc. Bolało.Nawet bardzo!!Może są kobiety które ten 1 raz nie boli.. albo boli slabo.Ja mialam ochote go od siebie w pewnym momencie poprostu odepchnąć, a przecież był obecny w moim sercu i chcialam tego... Ale mimo to uważam że było Wspaniale(!) i nie żałuje. Bo uczucie bliskości jakie wtedy poczułam i ciepła bylo nie do opisania. Dziewczyny poczekajcie ze swoim 1 razem na odpowiednia osobę i czas. Niewarto poddawać sie presji: typu: \"a bo moja kumpeja juz ma to za soba\" albo \"chlopak chce dowodu uczucia\" .Te wspomnienia z 1 wspolnej nocy beda w Was do końca życia..Warto uczynić je pięknymi!! :) :) ps:jak facet chce od was \"dowodu\" to znak ze niezalezy mu na was jako osobach i prawdopodobnie nieza wiele do was czuje... I kieruja nim hormony a nie uczucia..Warto sie zastanowić czy warto takiemu poświecić siebie!! Buziaki 🌻 pa pa

Gość faffa
Ja się najbardziej boje krwawienia... :( Przecież to popsuje cały nastrój i w ogóle to takie bleee :/ co zrobić żeby to było bardziej... hm \"higienicznie\"??