Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

kalalani.....tu wledaśku! ja teś cie kociam....lulo ty moja..... nie pier....ol tylko szybciutko w pociąg malutka i dawaj tu do nas na chlanko migusiem!!!

Witam Już przeczytałam co tam się wydarzyło. Buu......... jak ja Wam zazdroszczę. O jaka Ingusia biedna samiuteńka siedzi daleko na koniuszku Polski chlip... chlip .......... chlip ................chlip.......................chlip. i nie może się spotkać z Dołkowymi Dziewuszkami.

ingus skarbeńku! my tez załujemy.....ale zobaczysz, przyjdzie taki dzień że wszystkie sie spotkamy w jakiejś knajpce na piwku a wtedy....ROZNIESIEMY TA BUDĘ!!!

Karaani > nie wmawiaj wszystkim że obrabiałyśmy im dupcie bo tak nie było!!! Tylko tobie obrabiałyśmy :D :D :D Ale jak! He he. Też cię kociam, I Madusię naszą \"pijaczkę\" kociam... I Efciusię bladziuteńką kociam... I Kaliusię fajną dziewusię kociam... I Elffika co nam fika kociam... I Kitusię wariatusię kociam... I Ingusię słodziusię mamusię kociam... I Leticię kociam ślicznie... I Malutką co częstuje wódką :D :D :D A co? :D

behemotku..chlip...wzruszyłam się...chlip...... heheheheheheheehhehrrrrrrrhrhrrrrrrrhhhhhrrrrrrhrhhyyyyyyyyiiiiii

Madusia> chlip, nie płacz! Tracisz w ten sposób wodę!!! :D Tak ci dzisiaj potrzebną :)

bryyy kochane istotki :) ależ miałyście fajnie ....... nie będę oryginalna - powiem, z eteż zazdroszczę spotkania :P kiedy przyjezdżacie do mnie ??? pod szczecin, ze tak to nazwę ?? :P ja mam dziś wigilię - muszę uzbierać 17 rózg po drodze - przez to nei mogę jechać autkiem tylko bedę sie wlekła na nogach - dobrze, ze pogoda łądna :) wiecie - tylko jedno dziecko nie dostanie rózgi - a to z tego powoodu, ze ma dopiero 2 latka i jest za mała aby rozrabiać :D

a jak się okaże, że ten 2-letni aniołeczek jest prowoderem wszystkich kłopotków i kłopotów :) nazbieraj lepiej 18...na wszelki wypadek!

jejqqqqqqqq behemotqqqqqq 👄 dobrze, ze mnie nie znasz - bo jeszcze bys zmieniła zdanie co do tej miłosci hehehehe :P :D jakbym zaczęła całkiem fikac :D

madusiu hmm - moze masz racje :D ale ona chyba nie zrozumie sensu rózgi :P behemotqqq - Wy też zasłużyłyscie a jak !! choćby za to, zę imprezki bez elffika robicie :P jeszcze pomyslę jak Wam je dostarczyć :D

KARAANI!!! z elffikiem się nie spotkałaś? Z TWOJEJ WINY!!! nie ładnie!!! oj, nie ładnie!

dokąłdnie karaani - Ty też zasłużyłaś :P a właśnie - ajk minęła rocznica - ajk pamietam nic nie napisałaś ....

Elffik> prześlij rózgi przez moją firmę :D My dobre dziefczynki i rózgi nie dla nas. :D Madusia, Efciusia, Kalia > zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że miło było was poznać ;)

behemot.......jak by nie było miło wypiłabym pół piwka i poszła do łazienki zmyc makijaż.............no i taka blada i nieciekawa udając że z bólu się zwijam powiedziałabym że mam........biegunkę.........i poszła do domu spać! hyhyhyhy

:D zrób tak!!! ja nie muszę zmywać makijażu ani robić zbolałej twarzy ( już tak wyglądam) :D Wystarczyłoby może pójście do kierowniczki w takim stanie i jakaś historyjka, ale szkoda mi koleżnki która została by sama z całą robotą :( Jutro nie ruszam się z łóżka przez cały dzień :)

No..jestem..juz po wigilli..działo sie oj działo..Uciekalam tylko od niektorych zeby,m im rzyczen nie sklada..bo co to za nieszczere zyczenia?!Ale z jednym mi nie wyszlo..i jak juz sie spotkalismy..to popatrzylysmy na siebie..i wyjeczalismy oboje..syczac przez zeby \"no to wszystiego najlepszygo\" ułamlismy oplatek i pa :P...hehe...A jeden kolega jak sklada mi zyczenia to pow.zebym se nowy buty kupila bo mu sie te nie podobaja :P,,\"zaczelam sie smiac i pow.mu ze on mi sie caly nie podoba..ale przeciez go nie zabije..bo sa swieta..a w butach to nie on chodzi...smieszne to bylo... Ale natomiast zlozylam szczere zyczenia dziewczynie z lasy ktorej nie lubie..i vice versa..chyba to jakis momet przelomowy..bo jakos tak..dziwnie bylo..i czulam ze ona tez sklada szczere... A moje male Kiniątko..gdziesz poszlo..i sie ne odzywa..:( Jej..mam w sobie znow tyle energii...ze ojej..

yyy...ile byków narobilam wczesniej!! nie czytajcie tego...ojoj...i jak chaotycznie ..hihi... to chyba przez ta schizofrenie :D

niooo - załatwionee .... :D kto miał dostać rózgę?? karaani najwiekszą :P behemotek, kalia, madusia .... to chyba wszystkie co nie ???? aaa jeszcze efcuusiaaa :P za jakieś 5 minutek mozecie zagladać na poczte :P

Malutka> zazdroszczę ci. Brakuje mi wigilii klasowych. :( Elffik> Buahahahahaha...... rech rech rech ... hi hi hi.... he he he ....rech rech rech rech.... zabiłaś mnie :D :D :D :D :D :D :D No i doprosiłam się o rózgę ! 😭 to ze śmiechu. No nie mogę! rech rech....

Szczerze to taka srednia to wigilia...z godzinke posiedzilismy i tle..Na dodatek niektorzy byli po %,a niektorzy to nawet zbakani...ech...

Malutka> jeszcze za tym zatęsknisz. Elffik > znaczy 😭 t o ze śmiechu - tak miało być :O

ja rózgę!!??? za co!!??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za to , że mi ggznowu wzięło i siadło? chlip........ja chce misia!!!!!!!!!

behemotqq :D czego sie nei robi dla przyjaciół :D takze tych wirtualnych :P :D :D

madusia hehehehee :P jwyżej wyjaśniła za co rózgi dostajecie :P behemotek sie rposił i wyprosił dla Was wszytskich - tzn. dla tych impprezujacych bez elffika :D effciusia zapomniałąm Ci napisać, ze to obiecana rózga :) i wesołych świat itd :)

Madusia> z to jak wczoraj nosem kręciłaś na 3 piwko, a co? :D Elffiku> podziękowałabym, ale za rózgę? chyba powinnam być urażona? :O ;)

behemotku. masz rację należało mi sie...taki pantoflarz ze mnie że aż mi wstyd.....

elffik!!!!! ten mikołaj ma mine psychopaty......i ta rózgaaaaa buuuuuuuuuuuu

cieszę się, ze podobały sie rózgi :P przynajmniej tak to sobie tłumacze :P ;) ja sie zbieram - musze wyjąć z szafy zakurzoną :P garsonkę i powolutku sie szykować do wyjścia - a po drodze kupic prezent dla mamy i nazbierać rózgi :D mmiłego dzionka :)