Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Gość annuszka
malutka >>>sto lat sto lat i zobaczysz jak nic bedzie na koniecroku co najmniej 4 z fizy tego m in zycze 🌻 a teraz kafusia mniam

Majaj, Anuszka...jej!! Jak milo,że o mnie pamietalyscie!!!Dziekuje za życzenia! :D:D:D Wielkie buzi 😘!!!! Co tam slychac?

sto lat malutka! dziś wypije za twoje zdrowie! STO LAT STO GRAM STO BUZIAKÓW!! STO ŻYCZEŃ SPEŁNIONYCH STO MARZEŃ WYSNIONYCH!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

nie ma sprawy malutka! baw się! ..............😘........... karaani! jak tu zajrzysz to maila w końcu do ciebie wysłałam. :)

Gość ciekawska***
mam dzisiaj doła bo jestem do tyłu z czterech kolowium:(:(:( Kiedy ja to wszystko nadrobie????????????????????? Najsmutniejsze jest to ze mam prace ktora mi na to nie pozwala:( Zycie jest jak papier toaletowy...długie, szare i do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej ciekawska! rozumiem cię doskonale. moje życie jest jak różowy, pachnący papier toaletowy.......mimo pewnych zalet to wciąz papier toaletowy.......

Dziekuje Gosiu za kartke.. Wasze życzenia bardzo sie przydały..zwłaszcza \"sto lat\" i \"wielu lat życia\".. :(...Mialam dzisiaj mały wypadek..zatrułam sie tlenkiem wegla..Kur#^$% gdybym wzieła dłuza kapiel..o kilka minut..2 3..to juz bym sie nigdy nie obudzila..Piep#$^#$^% junkers!!! Jutro Tato jedzie kupic rure..bo okazala sie nieszczelna..Matko..jak sobie pomysle..jak zdalam sobie sprawe z tego co moglo sie stac...Dobrze ze udalo mi sie wyjsc z lazienki pore..bo juz tracilam przytomnosc..Teraz boje sie uzywac cieplej wody:( i sobie gotuje w kuchni...:(...Jak mnie Ewlina zobaczyla (siostra mamy) to sie przerazila..ech...jeszcze Tomek akurat zadzwonil..a ja nie bylam w stanie rozmawiac..i jeszcze taka zaplakana..tak sie martwil..:(..Zycie jest takie kruche...

Ciekawska..uda Ci sie pozaliczac wszystko..Nie wolno sie zalamywac tylko trzeba dzialac!! Tak wiec bierz sie ostro do nauki! Powodzenia :)

Wpadam tylko się z Wami przywitać, Malutka, dobrze, że nic Ci się nie stało, aż strach pomyśleć. Anuszka, co to za jakies pesymistyczne nastroje. Proszę się natychmiast uśmiechnąć, po burzy zawsze świeci słońce. Postaraj się dostrzec te wszystkie pozytywne rzeczy wokół Ciebie, napewno takie są. Ciekawska, mnie też szkoła doprowadza do bezsenności, nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobię, Mam nadzieję, że damy sobie radę. Maduś dziękuję, bardzo. 👄 dla Ciebie. Elffiku, coś tam widzę na gg, że chyba wzięlaś pieska i jest z nim trochę pracy i zamętu co niemiara, ale to tylko początki są takie trudne jeszcze parę dni i będzie już zadomowiony na dobre. Muszę się Wam pochwalić, że w sobotę byłam na kuligu z kolegami z pracy, ale się wyszlałam za wszystkie czasy. dzisiaj ledwo się ruszam po tych wszystkich ostrych śnieżnych walkach, ale bawiłam się świetnie. Najpierw jechaliśmy saniami i sankami jakąś godzinę, póżniej w lesie było ognisko, kiełbaski, bigos no i oczywiście coś rozgrzewającego, oraz wielka snieżna wojna na gały i powrót znowu sankami. Imprezka naprawdę niezła. No kończę ten wywód dzisiaj trzeba odespać te wszystkie zaległości. Do jutra. 👄 dla wsystkich forumowych dziewusek

Buziaki...ja lece do szkoły..:( Inguś..ale Ci fajnie..była fajna zabawa:)!!! :D:D:D 😘

Malutkiej spiewamy cokolwiek spoznione ale za to szczere zyczenia urodzinkowe sliczna nasza dziewczynka ma miec szczescie w zyciu zawsze usmiechniete oczeta ukazywac i miec milosc i radosc zawsze z nami bywac Troszku nie do rymu ...ale za to szczerze zycze ci kochanie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ...... ❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻❤️ 🌻 Czesc reszta ferajny.....spokojnego tygodnia...

witaj karaani, moja słodziutka! widzę, że wszyscy olewają dołkowo prócz nas. dziewczyneczki chyba na serio do tybety wyemigrowały!

Hejka Laseczki: Ja wlasnie w szkole. Sluchajcie..bylam u pielegniarki..i wiecie co mi powiedziala..ze to na bank nie bylo zaczadzenie tylko jakis wirus..!!!Hahaha...a wczesniej mowila mi ze nie ma o zaczadzeniu pojecia...!!!!Hehe...no myslalam ze tam padne...Wirus?Hahaha...nie zna sie a gada...Boze..co za ludzie..dajcie spokoj...Na dodatek nie m,ogla mi cisnienia zmierzyc..probiowala chyba z 4 razy..Zastanawiam sie czy n ie powinam isc z tym do lekarza..normalnego.Zadzweonie dzisiaj do mamy..i pogadam z Nia.. A co Was nie ma?Podpisac mi szybko liste obecnosci!!!:P

Gość malurka
Jej...Karaani...dziekuje za zyczenia..sliczne 😘... Ale zakrecona jestem...jak baranie jajo :P

Heh...nawet nie potrafie prawidlo napisac swojego nicka :P A jak tam dzionek mija?

Witamm :)) Inguś 🌻 :) ale miałaś cuuuudnie :) To musiała być wspaaaaniaaaałaaa zabawa :) :D POzazdrościć - ja już nie pamiętam kiedy miałam taki kulig :) Psiaka wzięłam - jest bardzo absorbujący :P jest słodki - rozrabiaka - ale troche jeszcze smutny i bojący się - jeszcze nie czuje się jak u siebie. Dziś szczekał na telewizor, bo wystraszył się mima :D najchętniej ciągle siedziałby na moich kolanach - ewentualnie pod nogami :P No i nic ne robię tylko biegam za nim ze ścierką hehehe wychodzę na dwór - wracam i od razu \"nawali\" w domu :P :D Aha - wabi się Guffy (gaffi) ale jeszcze4 nie do końca reaguje - raczej na głos a nie na imię Malutka - sto laaaaatttt skarbie 👄-ski & 🌻-uszki dla Ciebie Dobrze, że w porę wyszłaś z łązienki - strach pomysleć jakby to mogło się skończyć .... Karaaani :) nasza noblistko 👄 :) a gdzie sie podziewa behemotek ??? i reszta dziewczynek ???

no właśnie gdzie behemot!!!??????? sama w tybecie...całe opium dla niej......??????

Gość wrrrrrrrr

A cio sie wszystkie dziewczynki pochowały? U mnie swieci slicne sloneczko! :)..

a co Madusiu nie slyszalas ze wawka to juz biegun i niedzwiedzie polarne biegaja.....haha :):):) zagladnij do skrzynki Madus...👄 Czesc Ellfiku, Malutka, i reszta co sie nie pojawia...gdzie sa: Kitty, Behemotek, Efciusia, Inga, i cala reszta????/

Gość annuszka
czesc dziefcztneczki kochane!!!!!!!!!!!!!! u nas na południu pada dzeszcz................... plucha ............................. a ja sie ucze robic tekturowe podstawki na ksiązke...... dla mojej corki do szkoły ............. albo jestem tępa albo chyba jestem bo ledwie to zrobiłam .................. bbehemotek>>> zdrowiejesz ????????????? czy sie oium tak zajełas ??? sostaf cos dla nas 🌻 znowu mi sie ie chce zyc......niech mnie ktos przytuli.........

Anuszka..choć tu to Cie przytule..[przytula i glaszcze] Nie wolno sie dolowac..szybko zakopujemy dolki...Przysylam Ci troszke sloneczka..bo u mnie nadmiar :)..Buziaki..i :D sie :) 😘

Wpadam sie szybciutko z Wami przywitać i podpisac liste obecności. dzisiaj mam duzo, duzo, duzo pracy i zwolnione ruchy bo wszystko mnie boli po sobotnich wybrykach. Anuszka, chodź tutaj szybciutko już Cię mocno, mocno przytulam. Nie smuć się proszę. Malutka, ja chętnie bym tego słoneczka od Ciebie trochę wzięła. U mnie dzisiaj od rana padał śnieg a teraz leje deszcz i wieje i pogoda jest do d..... Elffiku zazdroszczę Ci tego pieska, takie malutkie są kochaniutkie. Jeszcze parę dni i się przyzwyczai. Karaani, Maduś kobiety pracujące. A gdzie jest reszta Dziefcynek, czyzby ich zasypało?

Ale masz fajowo z tym psiakiem Elffiku....poglaszcz go ode mnie... Annuszka ja ciem tulam....tuli...tuli.....nie plakuniac mu tu dzielne i kwarde kobity jestemy...nio....buzka do gory, biust do przodu, brzuszek wciagniety...i maszerujemy z usmiechem przez zycie....lalala..a jak sie nie da to se chlapnij...jednego drinkusia....buzka