Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj do艂a. Buuu...

Polecane posty

Go艣膰 annuszka
malutka >>>sto lat sto lat i zobaczysz jak nic bedzie na koniecroku co najmniej 4 z fizy tego m in zycze 馃尰 a teraz kafusia mniam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Majaj, Anuszka...jej!! Jak milo,偶e o mnie pamietalyscie!!!Dziekuje za 偶yczenia! :D:D:D Wielkie buzi 馃槝!!!! Co tam slychac?

Udost臋pnij ten post

sto lat malutka! dzi艣 wypije za twoje zdrowie! STO LAT STO GRAM STO BUZIAK脫W!! STO 呕YCZE艃 SPE艁NIONYCH STO MARZE艃 WYSNIONYCH!!!! 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 kwiat] 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰

Udost臋pnij ten post

nie ma sprawy malutka! baw si臋! ..............馃槝........... karaani! jak tu zajrzysz to maila w ko艅cu do ciebie wys艂a艂am. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska***
mam dzisiaj do艂a bo jestem do ty艂u z czterech kolowium:(:(:( Kiedy ja to wszystko nadrobie????????????????????? Najsmutniejsze jest to ze mam prace ktora mi na to nie pozwala:( Zycie jest jak papier toaletowy...d艂ugie, szare i do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

hej ciekawska! rozumiem ci臋 doskonale. moje 偶ycie jest jak r贸偶owy, pachn膮cy papier toaletowy.......mimo pewnych zalet to wci膮z papier toaletowy.......

Udost臋pnij ten post

Dziekuje Gosiu za kartke.. Wasze 偶yczenia bardzo sie przyda艂y..zw艂aszcza \"sto lat\" i \"wielu lat 偶ycia\".. :(...Mialam dzisiaj ma艂y wypadek..zatru艂am sie tlenkiem wegla..Kur#^$% gdybym wzie艂a d艂uza kapiel..o kilka minut..2 3..to juz bym sie nigdy nie obudzila..Piep#$^#$^% junkers!!! Jutro Tato jedzie kupic rure..bo okazala sie nieszczelna..Matko..jak sobie pomysle..jak zdalam sobie sprawe z tego co moglo sie stac...Dobrze ze udalo mi sie wyjsc z lazienki pore..bo juz tracilam przytomnosc..Teraz boje sie uzywac cieplej wody:( i sobie gotuje w kuchni...:(...Jak mnie Ewlina zobaczyla (siostra mamy) to sie przerazila..ech...jeszcze Tomek akurat zadzwonil..a ja nie bylam w stanie rozmawiac..i jeszcze taka zaplakana..tak sie martwil..:(..Zycie jest takie kruche...

Udost臋pnij ten post

Ciekawska..uda Ci sie pozaliczac wszystko..Nie wolno sie zalamywac tylko trzeba dzialac!! Tak wiec bierz sie ostro do nauki! Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Wpadam tylko si臋 z Wami przywita膰, Malutka, dobrze, 偶e nic Ci si臋 nie sta艂o, a偶 strach pomy艣le膰. Anuszka, co to za jakies pesymistyczne nastroje. Prosz臋 si臋 natychmiast u艣miechn膮膰, po burzy zawsze 艣wieci s艂o艅ce. Postaraj si臋 dostrzec te wszystkie pozytywne rzeczy wok贸艂 Ciebie, napewno takie s膮. Ciekawska, mnie te偶 szko艂a doprowadza do bezsenno艣ci, nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobi臋, Mam nadziej臋, 偶e damy sobie rad臋. Madu艣 dzi臋kuj臋, bardzo. 馃憚 dla Ciebie. Elffiku, co艣 tam widz臋 na gg, 偶e chyba wzi臋la艣 pieska i jest z nim troch臋 pracy i zam臋tu co niemiara, ale to tylko pocz膮tki s膮 takie trudne jeszcze par臋 dni i b臋dzie ju偶 zadomowiony na dobre. Musz臋 si臋 Wam pochwali膰, 偶e w sobot臋 by艂am na kuligu z kolegami z pracy, ale si臋 wyszla艂am za wszystkie czasy. dzisiaj ledwo si臋 ruszam po tych wszystkich ostrych 艣nie偶nych walkach, ale bawi艂am si臋 艣wietnie. Najpierw jechali艣my saniami i sankami jak膮艣 godzin臋, p贸偶niej w lesie by艂o ognisko, kie艂baski, bigos no i oczywi艣cie co艣 rozgrzewaj膮cego, oraz wielka snie偶na wojna na ga艂y i powr贸t znowu sankami. Imprezka naprawd臋 niez艂a. No ko艅cz臋 ten wyw贸d dzisiaj trzeba odespa膰 te wszystkie zaleg艂o艣ci. Do jutra. 馃憚 dla wsystkich forumowych dziewusek

Udost臋pnij ten post

Buziaki...ja lece do szko艂y..:( Ingu艣..ale Ci fajnie..by艂a fajna zabawa:)!!! :D:D:D 馃槝

Udost臋pnij ten post

Malutkiej spiewamy cokolwiek spoznione ale za to szczere zyczenia urodzinkowe sliczna nasza dziewczynka ma miec szczescie w zyciu zawsze usmiechniete oczeta ukazywac i miec milosc i radosc zawsze z nami bywac Troszku nie do rymu ...ale za to szczerze zycze ci kochanie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ...... 鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰鉂わ笍 馃尰 Czesc reszta ferajny.....spokojnego tygodnia...

Udost臋pnij ten post

witaj karaani, moja s艂odziutka! widz臋, 偶e wszyscy olewaj膮 do艂kowo pr贸cz nas. dziewczyneczki chyba na serio do tybety wyemigrowa艂y!

Udost臋pnij ten post

Hejka Laseczki: Ja wlasnie w szkole. Sluchajcie..bylam u pielegniarki..i wiecie co mi powiedziala..ze to na bank nie bylo zaczadzenie tylko jakis wirus..!!!Hahaha...a wczesniej mowila mi ze nie ma o zaczadzeniu pojecia...!!!!Hehe...no myslalam ze tam padne...Wirus?Hahaha...nie zna sie a gada...Boze..co za ludzie..dajcie spokoj...Na dodatek nie m,ogla mi cisnienia zmierzyc..probiowala chyba z 4 razy..Zastanawiam sie czy n ie powinam isc z tym do lekarza..normalnego.Zadzweonie dzisiaj do mamy..i pogadam z Nia.. A co Was nie ma?Podpisac mi szybko liste obecnosci!!!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malurka
Jej...Karaani...dziekuje za zyczenia..sliczne 馃槝... Ale zakrecona jestem...jak baranie jajo :P

Udost臋pnij ten post

Heh...nawet nie potrafie prawidlo napisac swojego nicka :P A jak tam dzionek mija?

Udost臋pnij ten post

Witamm :)) Ingu艣 馃尰 :) ale mia艂a艣 cuuuudnie :) To musia艂a by膰 wspaaaaniaaaa艂aaa zabawa :) :D POzazdro艣ci膰 - ja ju偶 nie pami臋tam kiedy mia艂am taki kulig :) Psiaka wzi臋艂am - jest bardzo absorbuj膮cy :P jest s艂odki - rozrabiaka - ale troche jeszcze smutny i boj膮cy si臋 - jeszcze nie czuje si臋 jak u siebie. Dzi艣 szczeka艂 na telewizor, bo wystraszy艂 si臋 mima :D najch臋tniej ci膮gle siedzia艂by na moich kolanach - ewentualnie pod nogami :P No i nic ne robi臋 tylko biegam za nim ze 艣cierk膮 hehehe wychodz臋 na dw贸r - wracam i od razu \"nawali\" w domu :P :D Aha - wabi si臋 Guffy (gaffi) ale jeszcze4 nie do ko艅ca reaguje - raczej na g艂os a nie na imi臋 Malutka - sto laaaaatttt skarbie 馃憚-ski & 馃尰-uszki dla Ciebie Dobrze, 偶e w por臋 wysz艂a艣 z 艂膮zienki - strach pomysle膰 jakby to mog艂o si臋 sko艅czy膰 .... Karaaani :) nasza noblistko 馃憚 :) a gdzie sie podziewa behemotek ??? i reszta dziewczynek ???

Udost臋pnij ten post

no w艂a艣nie gdzie behemot!!!??????? sama w tybecie...ca艂e opium dla niej......??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrrrrrrrr

Udost臋pnij ten post

A cio sie wszystkie dziewczynki pochowa艂y? U mnie swieci slicne sloneczko! :)..

Udost臋pnij ten post

a co Madusiu nie slyszalas ze wawka to juz biegun i niedzwiedzie polarne biegaja.....haha :):):) zagladnij do skrzynki Madus...馃憚 Czesc Ellfiku, Malutka, i reszta co sie nie pojawia...gdzie sa: Kitty, Behemotek, Efciusia, Inga, i cala reszta????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annuszka
czesc dziefcztneczki kochane!!!!!!!!!!!!!! u nas na po艂udniu pada dzeszcz................... plucha ............................. a ja sie ucze robic tekturowe podstawki na ksi膮zke...... dla mojej corki do szko艂y ............. albo jestem t臋pa albo chyba jestem bo ledwie to zrobi艂am .................. bbehemotek>>> zdrowiejesz ????????????? czy sie oium tak zaje艂as ??? sostaf cos dla nas 馃尰 znowu mi sie ie chce zyc......niech mnie ktos przytuli.........

Udost臋pnij ten post

Anuszka..cho膰 tu to Cie przytule..[przytula i glaszcze] Nie wolno sie dolowac..szybko zakopujemy dolki...Przysylam Ci troszke sloneczka..bo u mnie nadmiar :)..Buziaki..i :D sie :) 馃槝

Udost臋pnij ten post

Wpadam sie szybciutko z Wami przywita膰 i podpisac liste obecno艣ci. dzisiaj mam duzo, duzo, duzo pracy i zwolnione ruchy bo wszystko mnie boli po sobotnich wybrykach. Anuszka, chod藕 tutaj szybciutko ju偶 Ci臋 mocno, mocno przytulam. Nie smu膰 si臋 prosz臋. Malutka, ja ch臋tnie bym tego s艂oneczka od Ciebie troch臋 wzi臋艂a. U mnie dzisiaj od rana pada艂 艣nieg a teraz leje deszcz i wieje i pogoda jest do d..... Elffiku zazdroszcz臋 Ci tego pieska, takie malutkie s膮 kochaniutkie. Jeszcze par臋 dni i si臋 przyzwyczai. Karaani, Madu艣 kobiety pracuj膮ce. A gdzie jest reszta Dziefcynek, czyzby ich zasypa艂o?

Udost臋pnij ten post

Ale masz fajowo z tym psiakiem Elffiku....poglaszcz go ode mnie... Annuszka ja ciem tulam....tuli...tuli.....nie plakuniac mu tu dzielne i kwarde kobity jestemy...nio....buzka do gory, biust do przodu, brzuszek wciagniety...i maszerujemy z usmiechem przez zycie....lalala..a jak sie nie da to se chlapnij...jednego drinkusia....buzka

Udost臋pnij ten post