Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

[gdzieś pod stołem] .iiiiiiiiiiii jeeszszszszczczcze jeden....hik! iiiiii jeeeeeeeessssszzzzzcze rrrrraaaaaaassssss......... hik!........ :)

spode biurka........hikhikhik..lllleeeeeeciiiiiiiii biiiiiiedroneczkaaaaaaaaa hikhik jaaaaaak paaaaaaan moooooosze panie doktoszeeeee?????

Buziaki Dziewczynki! Najwieksze dla naszej solenizanki! BIG 😘 dla Madusi!Wszystkiego najlepszego ...duzo zdrowka i szczescia i spelnienia marzeń! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😘😘😘😘😘😘😘😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😍😍😍😍😍😍😍😍 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😘😘😘😘😘😘😘😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 I jeszcze buziaczki dla Olivki!!! Z okazji pierwszych w zyciu urodzinek i tortu :) Rośnij nam ndrowa 😘

HAlo halo ;) podrzucimy Madusie??? 🌻 pod sam suficik;)

Gość gosiaczek.mi
ja tez sie nie czuje dobrze ten swiat staje na głowie i jest nienormalnie pokręcony

o, ja dzisiaj zarobiona po korzonki włosów a wy takie pijatyki urządzacie? :D hm... ponieważ są to urodzinki Madusi postanowiłam poświęcić pracę na rzecz alkoholu. chyba karniaka muszę strzelić? Prawda? ;)

Bryy wieczorek :) Po pierwsze spóźnione ale najszczersze ... 🌻 Olivkoooo 🌻 wszytskiego naaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 👄-ski i 🌻-uszki dla Ciebie :) nie dorastaj za szybko skarbeńq, bo dzieciństwo jest najpiekniejszym okresem w naszym życiu :) Samych radosnych dni w rozpoczynającym sie życiu i zawsze usmiechu na buźce :) :D 🌻 wiem wiem .... Ty jeszcze czytać nie umiesz ... ale nie szkodzi :) mama Ci przeczyta :P 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Madusiu .......... staruszkooo .......... jejqqq biedactwo aż sie spiło przed południem z żałości że takie stare ..... wszystkiego naj mimo wszystko ...... i dbaj o siebie ... bo wiesz .... w tym wieku to jush z górki .... :P aha - i nie zapominaj o dobrych kremach przeciwzmarszczkowych :P całuski 👄 wiecznie młody elffik :) :D :D :D

cześc Kobietki :) strzelam kieliszka za te , które świętowały lub swiętują ( Madusia i Oliwka oczywiście ) , jesli kogos pominę , to wybaczcie , ale nie przeczytałam zbyt dokładnie zaległych stronek - zrobię to niedługo ... ja mam dzisiaj paskudnego okropnego wrednego doła , który się mnie bardzo mocno trzyma i za żadne skarby nie chce puścic ... w Walentynki wszystko grało , wszystko było oki , ale w niedzielę coś się spsuło i to dosyć między nami , właściwie to sama sobie zawiniłam , bo nie potrafiłam znaleźć nawet tematu do rozmowy i wisiało między nami dość trudne milczenie , czasami mam złe dni , ani to przez okres ani przez rodziców- - tak po prostu .... i mam takie małe odchyłki typu , że nie jestem zbyt rozmowna lub prawiewcale się nie odzywam , jejku , tak tu przyszłam się Wam wyżalić , może trochę mi to pomoże :0..........buuu......smutno mi bardzo . jutro cały dzień poza domem , nawet nie ma jak odpocząć od tego wszystkiego , bo pewnie będę ciągle o tym myśleć i chodzić taka przybita jak dziś , nawet dziewczyny się dziś na mnie dziwnie patrzyły nie wiedząc co się ze mną dzieje , chyba tak źle nie wyglądałam , ale widac było , że coś ze mną jest nie tak ..........niech już będzie wszystko w porządku ...

dzień dobry......dziękuję wszystkim za życzonka i toasty :) jesteście kochane / ni....😘 😘 😘 tym czasem....yyyyyy głowa mnie boli.....przyczyna wiadoma...

Kochana Leticio buziaki ci sle i pamietaj ze pozytywne myslaenie moze sprawic cud.....no i tuli, tuli....jestem z toba myslami...wyplacz sie na ramieniu mym..i potem usmiechnij przez lzy......bedzie dobrze... Madusiu potworze......dzisiaj mi \"zimno\" wyskoczylo przez wczorajsze zmeczenie opijstwem...buuu cale usta mam spuchniete....❤️ Cala reszta POBUDKA.... boshe jakiego ja mam gigantycznego lenia!!!!!

łożeszty karaani...zimno...powiadasz..to straszne..wstrząsające....badż dzielna...

czesc:( tez mam dołuuuu... leticia ni przejmuj sie wcale .. moj luby sie ode mnie wyprowadził i co?? co prawda do innego pokoju ale... i nie wiem czy sie z tego cieszyc czu nie .. wpadam znowu w jakies gó...

leticja...nic sie nie bój....każdy ma czasem zły dzień i wtedy...\"nie chce mi się z toba gadać\"....cisnie sie na usta ale jakoś nie wypada, więc milczysz....innym razem sobie pogadacie...tylko sie nie spinać..miło czasem poprzytulać sie w milczeniu...cóz ja to robe codziennie........😍

hmmmm...Madus skad u ciebie tyle zrozumienia??hehe...zartuje oczywiscie......masz racje czasami najlepiej nic nie mowic i po prostu dac chwili przeminac szczegolnie jak jest niemila...nio... Leticia sloneczko bedzie dobrze... Marisa ty masz kochanie jakis zly okres w zyciu...ale pomysl ze i to minie i bedzie lepiej a czasami takie zle chwile sa motorem napedowym do oderwania sie od pewnych chorych i zlych spraw i ludzi.....buziaki.... ❤️

Dzien dobry moje kofane kobietki 👄 Główki bola hehehe,trzeba pic wode z cytrynką i odrobinka cukru ,zaraz rano jak sie wstanie 🌻najlepiey gazowana . Pozdrawiam i zycze miłego dnia;)

a ja sie zaraz upije ... wiosny chcem i to juz😡 słonecka tez ..

widzę, że co poniektórym mało wczorajszego...więc...może by tak...ten...tego....no...teges...poprawiny...no....zrobić.... 😍drinkusia😍? bo ja bardzo chętnie! :)

ło jessu...żebyscie wczoraj ewke widziały...hyhyhy.....ma zwolnienie lek. do końca tygodnia...wczoraj przyszła z na czerwono jarzącym okiem i wyciekiem z ucha...hyhyhy mówie wam makabra...

no niestety...teraz siedzę tu z przygłupiasta oddziałowa, która cały czas opisuje mnie jak to zbawia świat i jaka ona biedna, że nikt tego nie docenia....yyyyyyyyyyh.....rzygać sie chce...... :D :D :D

ja oczywiście z zapałem doceniam....juz mi łeb odpada i policzki bolą od uśmiechania a jakie mam wielkie oczy od miłego zaskoczenia i zdziwienia... mam dosc chyba zauważyła...bo sie na chwilke zająkneła...wredna jędza....:P

oooojjj bidna ty wspolczujaca Madusienko.....pamietaj......zeby nie wiem co - -przytakuj...hehehe:D:D bo takie osoby czasami rzucaja sie na czlowieka i pozeraja zywcem....hikhik?? Zywcem??? hikhikihk gulgul

rany bossssskie....za jakie grzechy? zawsze byłam miła, grzeczna.fakt...jak zmywam to klne w niebogłosy....nigdy nie kłamię....chyba, że musze....nie palę....zbyt dużo...nie piję,....no chyba , że okazja jest...do cholery! nie moja wina, że okazją jest prawie co dzień!! WIĘC ZA CO?????!!!!

A ja wróciłem ze spacerku z synkiem ale było fajnie pogoda super aczkolwiek wszystko topnieje bo słoneczko tak pieknie swieci ,jutro jade na narty czy zabrac ,któras z Was moje Panie???;) a moze wszystkie pojedziecie ....

eh karaani ...mówię ci...zycie jest czasem do bani.....ile można z siebie osła robić....

robalu...weź na nartki mojąukochana szefową....to niezapomniane przezycie być może bedzie dla niej ostatnim jakiego doswiadczy..... :) ona taka...nienartowa jest...zupełnie jak ja, więc wiem, czym to może się dla niej skończyć (szczęsliwie dla mnie :) )

Madusiu to moze pojedziemy razem we trójke;) >bedziesz mogła na własne oczka zobaczyc wycinke młodnika przez to kobiete hehehe ;)

nawet nie wiesz jak bym chciała......zgadnij kto by najgłosniej RYCZAŁ na jaj pogrzebie...jessssssu ...cóz by to była za piękna chwila.......

co ja...to by było jedno wielkie rykowisko...a jaka bosska stypa.......mmmmm.....

Oj Madusia Madusia;) jak ze bym Ci chciał pomoc ,to jedziemy bede po Ciebie o 22.00 szykuj sie ;)