Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Gość t25
czesc dziewuszki :D co tam u Was slychac?

Gość t25
kurcze zapisalam sie na prawko :D i na angielski :D, z lubym mi sie uklada- poprostu sielanka :D :D dziekuje madusiu za calusa. musialam sie Wam pochwalic kobietki a nie tylko wpadac jak mam dola.

Witam 🌻 wszystkie Panie > Madusia >Inga Na nartki to jedziemy w wekendasa,bedzie lepiey 2-nocki i 2 dni na oswietlonym wyciagu ,bomba mówie wam ;)

t25! kofana...to wspaniale! u mnie z lubym fajno, z przykrościa stwierdzam, iż nie rozszerzam swoich zaineresowań....mam tydzień urodzinowy i codziennie ktos do mnie wpada z flaszką z spóxnionymi zyczeniami, więc sie nie wysypiam...a tak...to wszystko :)

robalu ty......ty.........ty...robalu!!!! trzeba było mnie uprzedzić, że nie jedziemy...ja tam stałam i czekałam........beszczelnosc! a weekend mam zajety!

Oy oy oy i co teraz poczniemy ,wiesz mam pomysła poslemy Ci fotki z szusowania ;) A z Toba pojedziemy jak bedziesz miała wolnego wekendasa,dobra ....

Witaj nam Robalku, ku wielkiemu naszemu żdziwieniu, że Ty jeszcze nie pomykasz na nartach. Ale nas wprowadziłeś w błąd. Buuu ja też mam weekendzik zajety, też wyjeżdzam, buuuuuuuuuuuuuu. Ale będziemy czekać na te fotki z szusowania, trzymamy za słowko. T25 witaj, to wspaniale że wszystko Ci sie układa. jak postepy w pisaniu pracy, u mnie ostatnio wielkie zaniedbania, ale dzisiaj ostro się zabieram po pracy do pisania. A na prawko też mam zamiar sie zapisać w marcu, bo jakoś tak wyszło, że jeszcze do dzisiaj nie zrobiłam. Ale tak szczerze powiedziawszy, to jakos nie potrafię sobie wyobraźić siebie za kierownicą, chyba jestem za nerwowa, zobaczymy jak to będzie. Pozdrowienia dla wszystkich i 👄

oki robal! czekam na dowody twoich umiejętnosci narciarskich! :D inguś....z tym prawkiem to tak jak ja....nigdy w zyciu nie zrobie....za nerwowa jestem...ilosc śmiertelnych wypadków drogowych znacznie by wzrosła..:D

Zobaczymy jak to będzie z tym prawiem, ale teraz już trzeba będzie zrobić, bo wszyscy naokoło mówią, że od pierwszego kwietnia znacznie drożeje prawo jazdy, także chciałabym jeszcze zrobić po starej cenie, bo zważając na liczbę poprawek jakie przyjdzie zapewne mi zdawać, to i tak będą spore koszty.

Gość t25
Inga jezeli chodzi o prace to powiem krotko i zwiezle "orka na ugorze" ;) ale wazne ze do przodu. a na prawko ide bo jak teraz nie zrobie to juz nigdy (chyba). tez sie nie widze w roli kierowcy a jedyne blizsze moje doswiadczenie z samochodem zaczyna sie i konczy na jego myciu :D, ale kto wie moze jest we mnie uspiony Chołowczyc? buhahahahaa....

Do karolki czesc malpko...co tam sie u ciebie dzieje??? Kiedy pogadamy spokojnie??? Nikt ci tam krzywdy nie robi?? Bo boisz sie odzywac....napisz konkretnie co sie dzieje bo sie martwie...ania Sorry dziewczynki za prywate...buziaki 👄

Karola jak znowu nie wiesz jak to obslugiwac...to cie zabije..gadaj mi tu co slychac... jak wyslesz wiadomosc...to kliknij znowu na oststnia strone i tak jak ci mowilam wpisz na koncu wyzsza liczbe... jakby co to podaj swojego maila to popiszemy tak.. .niestety tlen ani gadu u mnie w pracy nie dzialaja......

Kobiety co Was tak mało ???;) czestuje bigosikiem he sam gotowałem .

Robalki jesteśmy jesteśmy. A chętnie , ja poproszę mała porcyjke i kromeczkę takiego świezutkiego jeszcze ciepłego chlebka. To co z tymi zdjeciami z szusowania będą czy nie - mamy czekać?? t25, u mnie też orka na ugorze, kiedy się bronisz?? Madus no jak by miało byc łatwiej to byłoby dobrze, ale czy tak będzie ....

Gość karolcia1234567

Gość Marta24
Czasem kazdy ma dola,.to nie uniknione

wpadłam sie przywitać, zle pewnie nikogo nie ma :) i jak widzę nikt się za mną nie sttęsknił :( całuski

apropo prawa jazdy - aj mam je juz od ok. 7 lat :) i jeszcze nikogo nie uszkodziłam :P nio bo lampa i jakiś murek sie nie liczy co nie - w końcu to nie oni ucierpieli tylko auto :P :P :D ja też chcę fotki z nart !!! inguś - a kiedy bedą fotki z urodzin olivki ????? przecyztałaś jej zyczeniaod cioci elffika ???

Gość ble ble ble

Ja tez cem fotki!!! Ja dzisja na momecik..bozaraz znow lece do tych okropnych ksiażek..ble..wrrr...

Czesc wszysstkim, koniec tygodnia coraz blizej....ufff...okrrropny maialam ten tydzien, jestem juz na skraju wytrzymalosci nerwowej.....musze sie zaszyc i odpoczac....dzisiaj idziemy do kina na Nigdy w zyciu....hmmm? byla ktoras??? Znalezlismy taaakie piekne mieszkanko, dwupoziomowe, duze w przystepnej cenie , ale jest tyle klopotow , ze mieszkanko chyba odleci w sina daaaaal...buuu???

i tylko mojej kotki futerko pomaga mi zapomniec zle chwile, jej mrrrruczenie i czulosc w slepkach....i to jak misiek przychodzi do nas jak sie tulimy i jest lepiej....na chwilke...

Elffiku jak to nikt sie nie stesknil....👄 dla ciebie... wiesz aj tez zapisalam sie na prawko.....hihi....

Elffiku no co Ty opowiadasz, że nikt sie nie stęsknił, nawet wczoraj sobie o Tobie myślałam, dlaczego tak długo nie zaglądasz. 👄 dla Ciebie, oczywiście, że zyczenia przeczytałam Oliwce. Zdjęcia prześlę w poniedziałek. Karaanii, dwupoziomowe, to cudownie, oby wszystko pomyślnie się ułozyło i żebyście już niedługo mieszkali w swoim nowym mieszkanku, tego z całego serducha Wam życzę. No to teraz zabieramy sie ostro za naukę jazdy strzeżcie się, bo zagrożenie istnieje teraz w kilku miastach. L omijajcie z daleka. macham do wszystkich tych obecnych i tych którzy jeszcze przybędą. 👄 dla Was

Gość Vivaldi
Witam wszystkioch serdecznie....mam nadzieje ze paczuszki smakują:) od dawna czytam wasze wypowiedzi:) sa naprawde inspirujące:):):) Pozdrawiam Vivaldi

Witaj Vivaldi, jak czytasz to dlaczego z nami nie popiszesz, mamy nadzieję, że przyłaczysz się do nas. Ja zapomniałam, że dzisiaj tłusty czwartek i nie mam żadnego ączusia, a sklep jest uuu bardzo daleko stąd. Ale myślę że do wieczora spałaszuję jakiegoś. Pozdrawiam