Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Milunia, Leticia> [ścisku-ścisk) :D 😘 Malutka> przyznam szczerze że trochę dziwne to wszystko dla mnie. Bo był Tomek a teraz z Wojtkiem tak ci się zaczyna układać (czytaj:szczęśliwa jesteś). Ale szczęście jest najważniejsze więc życzę ci wszystkiego naj... i oby uśmiech ci z twarzy nie schodził. A z moim? Którym? :D ;) Jestem fstrętna i wiem o tym. Tomek wrócił z mazur, potulny jak baranek. Taki że do rany przyłóż. Nagle mu się odwidziało i chce ze mną na wakacje pojechać itd. Nie wiem sama. Mam mętlik w głowie. :(

Behemotku..to jak Wojtek rok temu...zerwal ze mna..a po 2och miesiach chcial wrocic..i mowil cos o zareczynach (ale wzielam to jako żart)..wybralam Tomka..Teraz on ze mna zerwał..i znow Wojtek..hehe..Zycie potrafi bardzo zaskakiwac :)

Oj tak w życiu wszystko jest możliwe :D  malutka sorry – nie doczytałam, a jak stracił prackę to fatalnie ale może jakoś uda mu się znaleźć szybciutko inną równie dobrą lub jeszcze lepszą Behemotku – a co tam :D nie żałuj sobie, baw się ile się da :D:D

hello babeczki! no więc wrócilam i po ch...j był mi ten urlop jak teraz ku...wa będę po godzinach siedziec żeby to nadrobić...jessssssu a taki spokojny człowiek jeszcze rano ze mnie był a tu mi juz ślina pryska, para z uczu, gromy z oczu i w ogóle....chyba do fryzjera pojde!!!!!buuuu! urlop był też dupiasty zimno, ciemno, pada i z ingą sie minełam ja z łeby na mazury a ta mi pisze hello ja w łebie no i tak jakos nie wyszło. dupa! i w ogóle się nie opaliłam. tz jak na 2 dni sońca to murzyn jestem ale mi wciaż mało....taaak...no więc ciesze sie z waszych nowych podbojów sercowych, dyplomów i czego tam jeszcze nie doczytałam... hihi ewcia mi zdjęcia robalka pokazała...alez fajny misiek! no wiec jak juz pisałam był beznadziejnie bo i towarzystwo beznadziejne! siostra tomka jeszcze ok ale jej mały gówniaz doprowadzał mnie do białej goraczki! wyciagnął od mamy chyba z 5 baniek na duperelaste bursztynki piłeczki stateczki i inne śmierdzidełaka wieć pierwszy tydzień spedziłam przy straganach , lodach i cybergajach...wrrrrr...a naste pny z dwoma przeniesympatycznymi ciołami którzy non stop o dupach gadali tak że dostałam nerwowej...sra.......biegunki jak gdzieś z nimi wychodzilismy....yyyyyH... za rok do portugali! siostra nie pojedzie, bo komunia i kasy nie bedzie miała, koledzy nie pojadą bo jak pojadą to bedzie rozwód. tak więc aby do za rok! a tak w ogóle to nawet sie steskiniał. behemot, kuran mam tyle roboty , że nie wiem kiedy na to piwo pójdziemy! dobrze że gg masz to moze czasem sie podłącze. papapapapa! pozdrowienia :) 😘 😍 itd itp

Gość miluia
Ma-dzik jak fajowo, że już jesteś szkoda tylko, że pracy Ci się tyle napiętrzyło bo teraz będziesz musiała ostro zasuwać i też nie bardzo będziesz miała czas  my tu już robiłyśmy zakłady czy kogoś ubiłaś na tym wyjeździe czy też nie ale widać, że nie bo o nich piszesz w przyszłym :D:D:D i dobrze bo to tak głupio by bło gdzybyś np. siostrę swojego toma ubiła mógłby się na Ciebie obrazić i to nie źle ;);) .... no dobra straczy tych głupot bo Ty i tak zapewne nie bardzo masz czas na ich czytanie więc pozdrawiam Cię 👄👄 i mocno całuje na powitanie 👄

Ma-dzik jak fajowo, że już jesteś szkoda tylko, że pracy Ci się tyle napiętrzyło bo teraz będziesz musiała ostro zasuwać i też nie bardzo będziesz miała czas  my tu już robiłyśmy zakłady czy kogoś ubiłaś na tym wyjeździe czy też nie ale widać, że nie bo o nich piszesz w przyszłym :D:D:D i dobrze bo to tak głupio by bło gdzybyś np. siostrę swojego toma ubiła mógłby się na Ciebie obrazić i to nie źle ;);) .... no dobra straczy tych głupot bo Ty i tak zapewne nie bardzo masz czas na ich czytanie więc pozdrawiam Cię 👄👄 i mocno całuje na powitanie 👄

witaamm behemotqqq ... hmmm to znaczy się że my teraz dwóch \"tatów\" mamy ..... nawet mi sie to podoba :P :D malutka :) będzie dobrze - wojtek cos znajdzie .... jak eni pojedziesz teraz to pojedziez w sierpniu :) ma-dzik ..... moze Cie pocieszy fakt, ze ja nawet o takim urlopie moge sobie pomarzyc .... zostalo mi jeszcze 4 tyg ( z tym ktory już jest) wolnego i NIGDZIE nie pojade :( :0 jak sie zrobiła letnia pogoda to misiek wrócił do pracy a ja samiutka w domu siedze .... buuu :( dzis moglam jechac nad jezioro - ale kolezanki jechaly an calyd zien - nio i dla mnie odpada - nei moę tyle na słońcu siedzieć - max ze 2 godzinki na plazy i uciekac - wiadomo - dzidzius ..... ehhh porypane te lato :( ja chce w GÓRY !!! :(

SORRY !!! i 🌼na przeprosinki ale się narobiło -> najpierw mi się złe psełdo wpisało -> myślałam, że zdążyłam je poprawić -> a później jeszcze wszystko zdublowało :( -> be,be,be

Maduś> ty mnie nie wkurzaj!!!! Idziemy na browarka i nie ma to tamto! lato minie a ja cię w realu nie zobaczę nawet. Twojej opalenizny też mi obejrzeć nie będzie dane :( W wakacje trza się spotkać...... 😘 ciesze się że urlop tak na ciebie dobrze wpłynął. Język ci się wyostrzył :D ;)

Elffik> :D hi hi.... jeden będzie Cię na lody zabierał a drugi do wesołego miastaczka ;) Gupia baba ze mnie.... sama już nie wiem czego chce. Muszę to na spokojnie przemyśleć

Behemotku ❤️pomyślisz później teraz bierz ich w obroty ;) To naprawdę super -> będziemy miały dwóch tatulków I każdy będzie się starał być lepszy od drugiego :D:D Chyba, że im nie powiesz o sobie :D Ale i tak będzie dobrze -> bo wszystko będzie podwójnie :D Elffik -> 👄 ja też w tym roku nigdzie na dłużej nie jadę :( i w zeszłym nie byłam i jeszcze w zeszłym też nie :( bo to to to tamto.... :( ale może w przyszłym roku gdzieś nam się uda na urlop wyrwać :D tzn. zarówno mi jak i Tobie :D 👄

ło babolki! ale fajno że jesteście! nikogo nie zatłukłam choć mało brakowało a Tom byłby pływajacym , zielonym napuchnietym , obłym trupiastym jańciem wodnikiem z wodorostami w zębach i slimakami zamiast oczu.... o siusiaku nie wspomne :D behemot kurna ty mi tu nie pyskuj, na razie nie mogę hyhyhy bo mam pryszcza na brodzie i w zyciu sie nikomu nie pokażę!!! :D :D :D :D

ło babolki! ale fajno że jesteście! nikogo nie zatłukłam choć mało brakowało a Tom byłby pływajacym , zielonym napuchnietym , obłym trupiastym jańciem wodnikiem z wodorostami w zębach i slimakami zamiast oczu.... o siusiaku nie wspomne :D behemot kurna ty mi tu nie pyskuj, na razie nie mogę hyhyhy bo mam pryszcza na brodzie i w zyciu sie nikomu nie pokażę!!! :D :D :D :D

milunia ... nio j mam nadzieję, ze za rok coś sie uda .... tylko to juz bedzie nowy rozdzial w moim zyciu - i jak wakace to z maluszkiem .... to pwne juz nei to samo ... no ale coż - sami jeździliśmy gdzies co roku .. tylko w tym sie nie uda .... behemotqqq :) i beda sie przescigac jeden przez drugiego .... alez bedziemy mialy dobrze .... takze Ty za szybko nei mysl tylko sie baw i daj nam pocieszyc sie dwoma tatuskami :P madziqq :) opis toma brzmi niezwykle ..... :D w sumie szkoda, ze go na takeigo nie przerobilas ... chialabym zobaczyc jego fotke w tym wydaniu ;) :P

Witaj Ma-dziku !!!!! Przez ostatnie dni patrzyłam na pogodę nad morzem i tak sobie myślę - jejku - Ma-dzik i Inga na urlopie , a tak mało mają słonka :) Ale fajnie , ze jednaj troszkę łapnęłaś :D Ale teraz to chyba słonko jest w całej Polsce . U mnie jest hot - hot :P Tylko wskoczyć gdzieś do rzeczki ... baseniku ...źródełka ... stawu ......

Ma-dzik mam dla Ciebie dobrą radę :D Kup sobie plasterek -> zaklej brodę i zasuwaj na piwko :D

Ma-dzik mam dla Ciebie dobrą radę :D Kup sobie plasterek -> zaklej brodę i zasuwaj na piwko :D

Madzia> ty mi tu nie podskakuj bo w kącie Cię postawię i tydzień będziesz w nim stała i ani grama opium nie podrzucę ci do tego kąta :D To będzie straszne.... Pryszczem ty mi oczu nie mydlij.... :D Efciusia> Ciebie kofana też oczywiście to dotyczy i nie chcę słyszeć wykrętów. Do końca wakacji trza się choć raz spić w realu z wami :D Milunia> \"więc teraz serca mam dwa, smutki dwa, i miłość po kres i radość do łez. \" (z pamięci piaałam więc proszę na mnie nie krzyczeć) :) Muszę spokojnie przemyśleć bo nie chce aby takie rozdwojone życie mieć :O Gdyby z Tomkiem mi się dobrze układało to nie miałabym takich problemów. A gdyby się w ogóle nie układało to też było by po problemie. Ale każdy z nich daje mi coś innego :( Ale mówie sobie że będzie dobrze :)

milunia, plasterek? ha! chyba opatrunek na pół gębuli! pedę wygladać jak ofiara zderzenia ze spychaczem....yyyyh!

Oj ... tez poszłabym z Wami na piwko - takie zimne ... bo na zewnątrz jest gorąco , to trzeba by się sympatycznie ochłodzić :P

behemot jak sie nie uspokoisz to rzeczywiscie dobrze nie bedzie...ty jakaś rabnieta jestes? dwie sroczki za ogonek i ty chcesz być spokojna? dziecko drogie, toz to sumienia nie mozna miec zeby tak sie rozdwajać i twoja wrazliwosc tego nie przetrzyma. :D :D :D jak nie mozesz sie zdecydowac na żadnego z tych dwóch to dawaj trzeciego! a co! a z resztą! zrób sobie prz....erwę! :D ja z checia tez bym ja zrobiła, ale mój nałóg jest juz tak oczywisty i w takim beznadziejnym stadium, że tylko młot pnumatyczny ( ? ) w ucho mi pomoze sie otrząsnac......yyyh. a co do piweczka, to my z ewcia idziemy dzis ale tylko na godzinke, bo z mama sie umówilam i mam jechac do domku po gołabki i pierogi z jagódkami.....yyyyh a miałam sie odchudzać bo we wrześniu mam wesele i postanowiłam przycmic panne młoda, bo wychodzi za takiegp buraka, że nawet mi jej nie szkoda! cóż skora taka kretynka z niej! buuuuuuu! moja mała dorocia!!!! taaaak mała dygresja sorki :) tak więc mozemy sie pod koniec tygodnia umówic, jak mi prychol zniknie,,,,bo wiesz to taki okresowy...dzis owinnnam dostac, okres oczywiscie , nie pryszcz, a tu nic....hyhyhyhy ale jutro to juz na pewno....hyhyhyhy ...

behemot jak sie nie uspokoisz to rzeczywiscie dobrze nie bedzie...ty jakaś rabnieta jestes? dwie sroczki za ogonek i ty chcesz być spokojna? dziecko drogie, toz to sumienia nie mozna miec zeby tak sie rozdwajać i twoja wrazliwosc tego nie przetrzyma. :D :D :D jak nie mozesz sie zdecydowac na żadnego z tych dwóch to dawaj trzeciego! a co! a z resztą! zrób sobie prz....erwę! :D ja z checia tez bym ja zrobiła, ale mój nałóg jest juz tak oczywisty i w takim beznadziejnym stadium, że tylko młot pnumatyczny ( ? ) w ucho mi pomoze sie otrząsnac......yyyh. a co do piweczka, to my z ewcia idziemy dzis ale tylko na godzinke, bo z mama sie umówilam i mam jechac do domku po gołabki i pierogi z jagódkami.....yyyyh a miałam sie odchudzać bo we wrześniu mam wesele i postanowiłam przycmic panne młoda, bo wychodzi za takiegp buraka, że nawet mi jej nie szkoda! cóż skora taka kretynka z niej! buuuuuuu! moja mała dorocia!!!! taaaak mała dygresja sorki :) tak więc mozemy sie pod koniec tygodnia umówic, jak mi prychol zniknie,,,,bo wiesz to taki okresowy...dzis owinnnam dostac, okres oczywiscie , nie pryszcz, a tu nic....hyhyhyhy ale jutro to juz na pewno....hyhyhyhy ...

Gość aga 17
Czesc dziewczyny. Szybko piszecie albo je nie nadarzam jakos ostatnio mam problemy z facetem i to mi odbiera glowe. We wrzesniu przyjezdzam do PL i chce zostac na dluzej musze w koncu pokierowac swoim zyciem stwierdzilam ze zagranica jest dobra na moment troche sie tu pogubilam.Ale chce wrocic.W domu jest weselej a pieniadze szczescia nie daja Moze popelniam blad ale nie daje rady. Mysle ze zawsze mozna zaczac od poczatku. Buziaczki aga

Aga...zawsze można zacząc od poczatku...rob tak jak czujesz..i to co Cie bedzie uszczesliwiało..Zycze powodzenia! 🌻

Mam nadzieję , że i Wam dziś dopisywało słonko :) I dobre humorki również :) Ja mam dobry nastrój , bo tak ciepło ma być przez cały tydzionek :P