Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama

Mamusie pomocy!!!

Polecane posty

Gość mloda mama

czy ktos moze mi poradzic jak oduczyc nasza coreczke od spania z nami, za kazdym razem kiedy probujemy ja polozyc do lozeczka jest krzyk, juz nie wiemy co robic z gory dziekuje za rady

Mam jeszcze jedno pytanie w jakim wieku jest córeczka.Bo w róznym wieku są różne przyczynyi inaczej się je rozwiązuje. U starszego dziecka to może być strach przed ciemnością-tak było u mnie codziennie w nocy synek do nas przychodził.Kupiłam lampke do kontaktu -taką malutką aby w pokoju nie był całkiem mrok i od tej pory nie ma problemu. Dobrym pomysłem jest też zakup misia lub innej przytulanki. Jak był mały to miałam inny problem chciał zasypiac na rączkach no i pewnego dnia musiałam z tym skończyć ,bo synek rusł. Kładłam go do łózeczka,płakał i to bardzo ale ja za kazdym razem przychodziłam pogłaskałam ,przytuliłam ,ale nie brałam na rączki-po tygodniu synek bez problemu zasypiał w swoim łózeczku. Drzwi maiał zawsze uchylone do swojego pokoju tak aby nas mógł słyszeć ,czy też włączony telewizor-czuł się bezpieczniej. Na pewno nie należy zbytnio wyciszać normalnych odgłosów domowych. Przynajmniej u mnie to się znakomicie sprawdza. Pozdrawiam.