Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littel pony

bardzo delikatny temat

Polecane posty

Gość Magnolia21
proszę.... nie czekaj aż miesiąc na reakcje matki.... jeśli mała rzeczywiście jest chora matka pojdzie z nia do lekarza szybciutko, a jeśli mała jest gwałcona...? Jeśli możesz cokolwiek zrobić, zrób to... Zadzwoń na Niebieską Linię... Poradź się fachowców... jeden telefon nie zobowiązuje do niczego, a może pomoże nakreślić jakikolwiek plan działania.... Powodzenia!

Nie rozumiem czemu chcesz czekac miesiac, przeciez istnieje opcja, ze dziewczynka jest wykorzystywana i jesli to prawda bedzie cierpiala kolejne noce... Ty na tym nie stracisz, a mozesz pomoc dzieciakowi. Doniesienie na policje to jest jedyne co bym zrobil gdybym byl na Twoim miejscu, jesli faktycznie jest tylko chora to bedziesz musiala znalezc sobie nowe miesjce pracy, ale jesli jest wykorzystywna to nieskazuj jej na kolejne cierpienia

Gość góra kilka dni do tygodnia
i zadzwoń wreszcie na tę Niebieską Linię, albo idź do jakiejś instytucji! masz przecież linki do stron. napisz chociaż e-mail.

Gość moze
zaoferuj,z e skoro matka nie ma czasu, to Ty pojdziesz z mala do lekarza?

Gość little pony
ludzie ja tak sobie tylko pomyslalam,ze moze ona i jej ojczym......ale czytalam te wszyskie strony internetowe co podaliscie....i sama zaczelam szukac innych az zlapalam virusa i mialam zawieszony komputer.powiedzialam matce tak jak mi doradzaliscie,a teraz to czekam co dalej....nie bede dzwonic juz dzis na policje,bo moze to moja chora wyobraznia?????a jesli zabiora dziecko,a ono ma tylko ta infekcje i chory pecherz ,bo matka to brudasss?zaczym dotra do sedna sprawy,przesluchania itd..sami powiedzieliscie,ze to trwa wiekami.moj ojczy sie do mnie dobieral jak bylam mala,dlatego tak szybko glupie mysli przyszly mi do glowy...dotykal mnie kilka razy,dzieki bogu szybko przestal-co mu do lba walnelo nie wiem,bo nigdy w zyciu z nim na ten temat nie rozmawialam.wie o tym moj maz i wy teraz-nikt poza tym.poczekam moze sie myle??zobacze jak to bedzie w kolejny weekend-pamietajcie,ze ja na tygodniu nie mam kontaktu z dzieckiem!

Wiesz co Kobieto? ZADZWON NA NIEBIESKA LINIE! To nie policja, nikt dziecka rodzicom bezpodstawienie nie zabiera.. Serce mi sie kraje jak to wszstko czytam... : ( Moze to Twoje chore wyobrazenia..., a moze jutro dzieczynka bedzie gwałcona... Pamietaj, że już wileka odwaga było napisanie tu... Ale miej odwagę do działania! Uwierz, że nie mądrze się bez powodu..., te dzieciaczki cierpią... z każdym dniem mają mniejszą szansę w dorosłym życiu... a marzą tylko o tym, by ten koszmar wreszcie się skończył... Jeśli dziecko jest teraz w takim koszmarze - MOŻESZ MU POMÓĆ! Powodzenia!

Gość i jak tam
?

Gość maczek_
musimy chyba poczekać do jutra

Do little pony: może powinnaś delikatnie tą małą dziewczynkę zapytać, czy ją ktoś tam dotyka i ona tego nie lubi, dziecko nie skłąmie, chyba że jest zastraszone. Aż sie boję jeśli to wyjdzie, że jest molestowana. Co ta dziewczynka może przeżywać.Mam nadzieję, z eto nie jest to najgorsze co myślę. pozdrawiam serdecznie i pisz co słychać w tej sprawie, bo aż się przejęłam :-(

Gość pony
ludziki matka byla z dziewczynka u lekarza,wrocila z reklamowka lekow.......... lekarz stwierdzil,ze dziecko ma problemy z moczem bardzo silne ph dziewczynka oprocz lekow ma skierowanie na specjalistyczne badanie moczu matka stwierdzila,ze na wiosne,moze pod koniec marca wysle corke do przedszkola tyle co wiem.......... zobaczymy co lekarz stwierdzi po badaniach moczu oczyska mam szeroko otwarte przyznam sie,ze jestem malym dyguskiem i czasem brak mi odwagi,ale z wami mi latwiej! dziekuje za wszelkie informacje,bede tu czasem zagladac i pisac co i jak pozdrawiam i dziekuje za pomoc 🖐️

Gość oto 6 wpis
littel pony, pozdrawiam i mam nadzieję, że dziecko szybko wyzdrowieje

Gość To straszne ile muszą
wycierpieć dzieci przez takich skurwieli. Powinni przywrócić karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malńkaaa
hej, i co słychac? jak to sie wszystlko rozwija, w porzadku jest,nic sie zlego nie dzieje?? co z tymi badaniami moczu? co wykazały?

Gość Hehehe Głupio Wam
Chciałyście faceta już wsadzac do więzienia itp. Opiekunka miała latać na policję, zaglądać dziecku w intymne miejsca, potajemnie zabierać do lekarzy. A tu zwykła infekcja! I co mądralińskie? Co teraz poradzicie? Może ktos by odszczekał te głupoty, które wypisywał?

Gość ihaa
Littel Pony miała tu zaglądać od czasu do czasu i nic!! Niby jej tak pomogłyście i co? po kłopocie to poszła sobie i nawet nie napisze co słychac u małej... ech tacy ludzie.... jak trzeba pomóc to błagają nawet a teraz jak wy sie martwicie co wykazaly badania i co dalej sie dzieje to koniec!! pozdrawiam :D