Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-mama

cholera! znowu

Polecane posty

Gość nie-mama

ten okres!

Gość ja22
Wiem co czujesz.Ja przeżywam to co miesiąć od września 2004.Terz chcę mieć bardzo dzidzie.Nie sadziłam ze tak trudno zajść w ciażę...Po wielu nażekaniach ii rozpaczaniach postanowiłam wziąc sie w garść Tobie radzę to samo.GŁOWA DO GÓRY...szczerze-czasami jeszcze popłakuje jak mi jest źle ale wiem że w końcu się uda!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Trzymam
za Was kciuki:) Uda sie! Pozdrawiam:)

Gość nie-mama
oj, dzieki - moze w koncu sie uda. i pomysleć, ze jedne dziewczyny maja wpadki za 1 razem, a tu tyle miesiecy i nic :( bardzo kocham mojego partnera i to byłaby najbardziej na świecie kochana dzidzia :)

Gość nie-mama
oj, dzieki - moze w koncu sie uda. i pomysleć, ze jedne dziewczyny maja wpadki za 1 razem, a tu tyle miesiecy i nic :( bardzo kocham mojego partnera i to byłaby najbardziej na świecie kochana dzidzia :)

Gość Do nie mama
wiesz moja koleżanka przez kilka lat nie mogła zajść w ciążę, niby było wszystko ok,a jednak.......... i wyobraź sobie postanowiła podnieśc kwalifikacje, poszła do szkoły, zamartwianie się o dzidziusia zeszly na bok, bo zajęta byla nauką, aż pewnego dnia okazalo się,że jest w ciąży:-) Tobie też się uda, trzymam kciuku