WiktoriaWW 3 Napisano 11 godzin temu Cześć, co uważacie o związku z osobą z niepełnosprawnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srawiak 0 Napisano 11 godzin temu pojdziesz na zamkniety zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 10 godzin temu Słucham? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srawiak 0 Napisano 10 godzin temu jak sie nie uspokoisz smakosz to cie szwagier odstawi do psychiatryka i tak sie zakonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, WiktoriaWW napisał: Cześć, co uważacie o związku z osobą z niepełnosprawnością? kto jest inwalidą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 9 godzin temu Partnerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 9 godzin temu (edytowany) to w czym problem? kazdy ma swoje zapatrywania Edytowano 9 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 9 godzin temu Chce się dowiedzieć co ludzie sądzą na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 3 Napisano 9 godzin temu Rozejrzyj się Wiktoria. Spójrz. Tu nie ma LUDZI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 9 godzin temu Nie wyobrażam sobie takiego związku ani z kaleka ani gdy ja będę kaleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ja nie mam nic przeciwko takim związkom, bo ja wychodzę z założenia, że związek wystarczy, że pasuje osobom będącym w tym związku. Jeśli zaś chodzi o akceptację otoczenia, to z moich rozmów ze sztucznymi inteligencjami wynika, że większa akceptacja jest, gdy osoby w takim związku są po 40-tce. Bo wtedy już nie ma argumentów typu, że osoba niepełnosprawna nie poradzi sobie z dziećmi albo że dla osoby niepełnosprawnej nie warto rezygnować z posiadania dzieci. Edytowano 8 godzin temu przez Daniel86 Dodano brakujący przyimek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu O kurde to mam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu Tylko, że osoby z niepełnosprawnością mogą mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 8 godzin temu mogą niektóre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, WiktoriaWW napisał: Tylko, że osoby z niepełnosprawnością mogą mieć dzieci Ale są obawy, czy i jak taka osoba sobie poradzi z dziećmi, a z drugiej strony brak dzieci to też problem, bo z inną osobą by może one były. Dlatego łatwiej o akceptację w wieku 40+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu Sam bym się nie zdecydował ale jak komus pasuje to co mi do tego 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: mogą niektóre Ja akurat mogę, ale to prawda, że niektóre osoby które są niesamodzielne nie mogą, ale ile osób pełnosprawnych też nie powinno mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WiktoriaWW napisał: Ja akurat mogę, ale to prawda, że niektóre osoby które są niesamodzielne nie mogą, ale ile osób pełnosprawnych też nie powinno mieć dzieci technicznie możesz i jakiegos typa zawsze trafisz. tylko kto potem bedzie ogarniał bąbla. facety srednio sie nadają. masz cięzej ale teoretycznie i praktycznie sie da... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 241 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: technicznie możesz i jakiegos typa zawsze trafisz. tylko kto potem bedzie ogarniał bąbla. facety srednio sie nadają. masz cięzej ale teoretycznie i praktycznie sie da... masz ładnego milfa na ero alfalfo zoba:O tzytz i usteczka, fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: technicznie możesz i jakiegos typa zawsze trafisz. tylko kto potem bedzie ogarniał bąbla. facety srednio sie nadają. masz cięzej ale teoretycznie i praktycznie sie da... Widziałem w internecie wiele par, gdzie partnerka jest na wózku, a para ma dziecko, bądź dwa. Myślę że wszystko kwestia przystosowania mieszkania oraz stopnia samodzielności osoby z niepełnosprawnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Widziałem w internecie wiele par, gdzie partnerka jest na wózku, a para ma dziecko, bądź dwa. Myślę że wszystko kwestia przystosowania mieszkania oraz stopnia samodzielności osoby z niepełnosprawnością Różne chore kobiety decydują się na dziecko. Nie wiem czy to jest odpowiedzialne i ma sens. Czysty egoizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu Będąc zdrowym, jakoś sobie tego nie wyobrażam wchodzić w taki związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Będąc zdrowym, jakoś sobie tego nie wyobrażam wchodzić w taki związek. Zdrowa tesz nie będzie czula twojej 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Zdrowa tesz nie będzie czula twojej 11 Twojego 13,2 tez żadna nie poczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Będąc zdrowym, jakoś sobie tego nie wyobrażam wchodzić w taki związek. Jakie główne przeszkody widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Twojego 13,2 tez żadna nie poczuje. Ja mam 17,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Jakie główne przeszkody widzisz? Zależy od stopnia niepełnosprawności, ale to dodatkowy ciężar na barki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja mam 17,2 Masz certyfikat? Bo jak nie, to się ośmieszasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zależy od stopnia niepełnosprawności, ale to dodatkowy ciężar na barki. No ja np nie mogę dźwigać a ty prowadzić po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach