WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Zależy od stopnia niepełnosprawności, ale to dodatkowy ciężar na barki. Myślę, że prawdziwy mężczyzna nie idzie na łatwiznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No ja np nie mogę dźwigać a ty prowadzić po pijaku Kulturysta nie może dźwigać uhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Myślę, że prawdziwy mężczyzna nie idzie na łatwiznę. Po co sobie życie utrudniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 153 Napisano 8 godzin temu tak pod warunkiem że to niepełnosprawność fizyczna i ta osoba jest zaradna i pracuje są różne niepełnosprawności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kulturysta nie może dźwigać uhm No od 25 roku życia nie mogę bo oczy a od 35 bo klucue w brzuchu od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Po co sobie życie utrudniać. No ja dźwigalem matke i jej dostawy pampersow na miesiąc ciężka sprawa jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, WiktoriaWW napisał: Myślę, że prawdziwy mężczyzna nie idzie na łatwiznę. Musisz szukać prawdziwego wysportowanego ja jestem podrobiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tak pod warunkiem że to niepełnosprawność fizyczna i ta osoba jest zaradna i pracuje są różne niepełnosprawności Miło słyszeć jakiś normalny komentarz. Czyli tak jak wcześniej pisałam, wszystko zależy od stopnia samodzielności osoby z niepełnosprawnością 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Masz certyfikat? Bo jak nie, to się ośmieszasz. to normalny wymiar, gdyby pisal 23cm albo wyzej to wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, WiktoriaWW napisał: Myślę, że prawdziwy mężczyzna nie idzie na łatwiznę. a co to ten prawdziwy meczyzna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 5 Napisano 8 godzin temu Mi jest ciężko samemu 50-60m2 ogarnąć ciągle mam syf gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 3 Napisano 8 godzin temu 44 minuty temu, WiktoriaWW napisał: Tylko, że osoby z niepełnosprawnością mogą mieć dzieci Są różne niepełnosprawności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 7 godzin temu To prawda, ja akurat mówię o swojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 91 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Ovidio Lopez napisał: to normalny wymiar, gdyby pisal 23cm albo wyzej to wiadomo 11,2 to też normalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, WiktoriaWW napisał: Myślę, że prawdziwy mężczyzna nie idzie na łatwiznę. Ani sobie życia nie utrudnia bo niby dlaczego zdrowy chlop miałby się w pewnym sensie męczyć z niepełnosprawna gdy może mieć calkiem zdrowa. Życie to nie bajka gdzie się akceptuje wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: 11,2 to też normalny. jak normalny? wez sobie zobacz, są badania na europe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Ani sobie życia nie utrudnia bo niby dlaczego zdrowy chlop miałby się w pewnym sensie męczyć z niepełnosprawna gdy może mieć calkiem zdrowa. Życie to nie bajka gdzie się akceptuje wszystko A jeżeli akurat zakochał się w niepełnosprawnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WiktoriaWW napisał: A jeżeli akurat zakochał się w niepełnosprawnej? No wtedy tak ale zakochanie przysłania wiele rzeczy które potem się widzi gdy się odzyskuje wzrok i władze umysłowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitten 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) która mi pokaze psite zadarmo Edytowano 7 godzin temu przez mitten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 578 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi jest ciężko samemu 50-60m2 ogarnąć ciągle mam syf gdzieś No to najwyraźniej mieszkanie jest za duże jak dla ciebie. 24 minuty temu, WiktoriaWW napisał: To prawda, ja akurat mówię o swojej A jaka ta niepełnosprawność jest? Ze swej strony też nie zdecydowałbym się na związek z niepełnosprawną. Ja np. nie mam prawka z przyczyn zdrowotnych - więc ktoś trzeci musiałby ogarniać wyjazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 153 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Ani sobie życia nie utrudnia bo niby dlaczego zdrowy chlop miałby się w pewnym sensie męczyć z niepełnosprawna gdy może mieć calkiem zdrowa. Życie to nie bajka gdzie się akceptuje wszystko nwm co se wyobrażasz ale niepełnosprawność to też noga krótsza albo cukrzyca niekoniecznie paraliż od szyi w dół xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nwm co se wyobrażasz ale niepełnosprawność to też noga krótsza albo cukrzyca niekoniecznie paraliż od szyi w dół xD Sądzę że autorce chodzi o coś grubszego jednak bo cukrzyca i krótsza noga to jest takie guwno że nie warto wspominać nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktoriaWW 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: No to najwyraźniej mieszkanie jest za duże jak dla ciebie. A jaka ta niepełnosprawność jest? Ze swej strony też nie zdecydowałbym się na związek z niepełnosprawną. Ja np. nie mam prawka z przyczyn zdrowotnych - więc ktoś trzeci musiałby ogarniać wyjazdy. Mam paraliż od pasa w dół. Ja np. mam prawko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 153 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Sądzę że autorce chodzi o coś grubszego jednak bo cukrzyca i krótsza noga to jest takie guwno że nie warto wspominać nawet. mimo wszystko mogę sobie to wyobrazić ale to zależy od osoby są zdrowi którzy są bardziej problemowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Mam paraliż od pasa w dół. Ja np. mam prawko Jak się jeździ jak się nie ma czucia w nogach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: mimo wszystko mogę sobie to wyobrazić ale to zależy od osoby są zdrowi którzy są bardziej problemowi To spoko. Piszę ze swojej perspektywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 153 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Mam paraliż od pasa w dół. Ja np. mam prawko i super to się chwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 578 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WiktoriaWW napisał: Mam paraliż od pasa w dół. Ja np. mam prawko A jak radzisz sobie z hamulcem i gazem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: A jak radzisz sobie z hamulcem i gazem? Może ręką zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 153 Napisano 7 godzin temu są auta przystosowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach