Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka familiady

największe wpadki w polskich teleturniejach

Polecane posty

Gość s_s
ma byc ptaszarnia :)

Gość drivni kocur
1 z 10 -imię psa stasia z "pustyni i w puszczy" -kali

Gość bajeczka202
W Kole Fortuny była rozgrywka przedfinałowa. Kategoria była: cytat (zresztą ze znanej bajki). Odkryte były prawie wszystkie litery, wyglądało to tak: J_Ż BYŁ W OGRÓDKU, J_Ż WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ a facet, zadowolony z siebie mówi ze odgaduje hasło i podaje: JEŻ BYŁ W OGRÓDKU, JEŻ WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ hahahahahahahahah :)

Gość DO GÓRY
DO GÓRY

Gość Halloweeeeen
Urbański, jak ma na imię główny bohater filmu "Matrix" - nic śmiesznego, ale Hubert wymawiał to Mejtriks !

Gość Jesteś najsłabszym ...
Do Kiedyś : hehe no pamiętam tego pajaca "perwerta" hehe to jakiś frajer z Łomży był chyba, ale sie śmiałem wtedy. Łamas, hehe może ktoś go zna ??

Gość XXI century
największą wpadką w polskich teleturniejach jest Krzysio Ibisz :P

Gość zgadzam się
Krzysia jest okropna :P

Gość hehehehehehehehehehehehehe

Gość siup

w ogole caly ten teleturniej \"Oko za oko\" uwazam za jedna wielka wpadke! no i oczywiscie teleturniej \"Rosyjska ruletka\" jak widzialam tego prowadzacego, to myslalam ze wyjde z siebie i stane obok!

Gość shkgkgk
odswiezam

Gość dpppppe
odswiezam

Gość pamiętam
dawno temu był teleturniej prowadzony przez super-błyskotliwego Dariusza Kordka. Trzy kwadraty to cudo sie nazywało i leciało na żywo. Któregos dnia Dariusz mówi: -Skarżycie sie państwo że nasze pytania są zbyt trudne -i szybko dodaje - Cóż, to nie nasza wina,ze nasi widzowie nie grzeszą inteligencją. Zaraz go zdjęto z anteny i cale szczęście

Gość ddsssssa
odswiezam

Gość to ostatnio
w "dzieciakach z klasą bylo pytanie na temt glównego bohatera filmu "matrix". Dzieciak nie znal odpowiedzi a Martynka wypala "chodzilo oczywiście o NIJO" . ...zawsze wydawalo mi się że imię to wymawia się Neo

Gość ha ha
wlasnie, ze sie wymawia 'nijo', trzeba bylo ogladac film, ale plama!

Gość przypadkowa dziewczyna
dzisiaj rano ,przypadkiem trafiłam na wstrząsający program na tvn,tytułu niestety nie znam(chociaż może to i lepiej) na ekranie były pokazane serduszka -trzeba było zadzwonić i podać ile ich jest(pomijając fakt,że ni cholery nie potrafiłam "prawidłowo" policzyć ile ich jest)zatrzymałam się na dłużej,bo zainteresowała mnie panienka która prowadziła ten program,a raczej to czego się nawąchała lub nawdychała :D ale to jeszcze nic panienka dawała podpowiedzi: wynikiem jest dwu cyfrowa liczba. dryń dzwoni telefon ....i jaką odpowiedź słyszymy ? DWA :D CHYBA ZOSTANĘ FANKĄ TEGO PROGRAMU -MUSZĘ TYLKO SPRAWDZIĆ CO TO BYŁO

Gość tak tak
ja tez widzialam ta laske w TVN-ie co wyglada i gada jakby sie amfy nawąchała taka nakręcoana, oglądałam wtedy jak trzeba bylo policzyc jakies kółka i do tej pory za huj nie wiem skad tam bylo tyle kólek

Gość sandra86
no nooo!! i jeszcze te teksty!! trójkątów jest więcej niż 30 i mniej niż 32 :D polewka :D

Gość fanfan
A propos teleturnieju z prowadzącym Darkiem Kordkiem:) Trzy kwadraty. Tam zawsze do wygrania były przejebane koszulki. Dochodzisz do 5 pytania a Dareczek sie pyta czy grasz o nastepna koszulke czy moze sie wycofujesz i bierzesz 4 do domu. Co za debil;)

Gość hej a o której to godzinie
O której godzinie ten teleturnoej na tvn leci?

Gość z innej mańki
gdzieś widziałem fajną polewkę z milionerów (obrazkową) ale postaram się przytoczyć: H.U. Ile razy zdradzała Pana żona? Gracz: mmmmmmm to może poproszę o pomoc publiczność? H.U. A może wystarczy telefon do przyjaciela?

Gość ptaszynka
pytanie w familiadzie... karol hamburger: zwierze juczne? inteligentna panienka: WROBELEK :D :D:D:D

Gość się usmiałam
:D

Gość yayaya

Gość Fanka strasburgera
najlepsze w polskich teleturniejach jest poczucie humoru Strasburgera i jego śmiszne dowcipy na początek familiady

Gość dzisiejsza familiada
oczywiście na wstępei pseudo-kawał Strasburgera: cos tam ,że ludzie siedza przy suto zasatwionym stole a jedna pani siada i mówi,że je tyle co ptaszek. A Karol mówi,że niektóre ptaki np.sikorka w ciągu dnia ejdza tyle co ważą i lepiej nie stosowc yakich ptasich diet . O bOsch. -co może być różowe? -niebo -coś zaczarowanego -CHOINKA! Superrrrr!

Gość kick
Raz w "Najsłabszym ogniwie" Kazia przepytywała jakąś kobietę po zakończeniu rundy (jak to zwykle, kogo i dlaczego typuje). Rozmowa im się rozkręciła, gdyż kobieta wcześniej nie znała odpowiedzi na pytanie jak nazywa się na tvnie program Kazi o książkach. No i Kazia zaczęła z kobiety żarty sobie stroić i sie pyta: Kazia: "a jaki jest drugi program , który prowadzę?" Kobieta: "Nie pamiętam w tej chwili" Kazia: "No, ja tylko dwa prowadzę, może sobie przypomnisz" Kobieta: Nie wiem I tak dłuższy czas Kobieta: "nie, nie, naprawde nie wiem" :D po dłuższych pertraktacjach kobieta wpadła na to, iż jest to "Najsłabsze ogniwo" :] niech zyje bystrość

Gość Flaga na maszcie
Śpiewające fortepiany-jak jedna drużyna śpiewa 3-4 piosenki i niby to nie może odgadnąć....:O Albo skojarzenia z rysumkami.....ojejejejeej