Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pielka

Kiedy do lekarza _test ciążowy pozytywny

Polecane posty

Bardzo proszę o rade kiedy wybrać się do lekarza jeśli test ciążowy wyszedł pozytywny Pozdrawiam

Gość Camila22
Radze pojsc ok. 3-4 tyg. od dnia w ktorym powinien wystapic okres. Nie warto isc wczesniej, bo na usg moze jeszcze nie byc pewnego rezultatu. Ja poszlam tydzien po i niestety proszono mnie o przyjscie po kolejnych dwoch tyg.

Gość niula
hej! Ja zrobilam sobie test pare dni po spozniajacej sie miesiaczce,a do gina poszlam w 5 tyg ciązu,na usg bylo juz widac.Gratulacje:))

Ja zrobilam test juz 1 dzien po spodziewanym okresie a do lekarza poszlam dzis rano - czyli ok. 3,5 tyg. po zaplodnieniu ... i juz bylo widac moje malenstwo!!! a za 2 tyg. mam przyjsc i juz posluchac jak mu bije serduszko!!! taki malutki pecherzyk!!! idz ok. 3-4 tyg. bo im wczesniej lekarz bedzie mial okazje zdiagnozowac ciaze, tym lepiej da Ciebie i Twojego Malenstwa! POWODZENIA!

Gość hdfsibfdhu
aaa, a ja myslalam, ze to trzeba natychmiast, i ze zwlekanie do 3 tygodnia np po spodziewanej miesiaczce to juz ignorancja no to dobrze, bo jestem na przelomie 5/6 TYGODNIA ciazy chyba i za 3 dni mam 1 wizyte u gina pozdro

Gość hdfsibfdhu
aaa, a ja myslalam, ze to trzeba natychmiast, i ze zwlekanie do 3 tygodnia np po spodziewanej miesiaczce to juz ignorancja no to dobrze, bo jestem na przelomie 5/6 miesiaca ciazy chyba i za 3 dni mam 1 wizyte u gina pozdro

to idz koniecznie i sadze ze juz uslyszysz jak mu bije malutkie serduszko :) USG dopochwowe jest calkowicie bezpieczne dla Ciebie i Twojego Maluszka. Moj lekarz jest zdania, ze im wczesniej zdiagnozuje ciaze, tym lepiej. Od razu zlecil mi standardowo robione wtedy badania, przepisal witaminy, dal wazne wskazowki, zalozyl karte ciąży. Moja fasolka ma zaledwie 3-3,5 tyg. a juz na zdjeciu USG widac maly pecherzyk umiejscowiony ladnie w sciance macicy (i juz wiadomo, ze to nie jest np. ciaza pozamaciczna) Idz i trzymam kicuki!

..... chyba na przełomie 5/6 tygodnia............. (a nie miesiaca jak napisalas)?

Mam pecha byłam w poradni akurat mają tydzień nieczynne więc wygląda na to że muszę czekać dzięki za odpowiedzi pozdrawiam ps. a na całe nieszczęscie zaczełam plamić i pobolewa mnie brzuch ja przy miesiączce jestem załamana

Mam pecha byłam w poradni akurat mają tydzień nieczynne więc wygląda na to że muszę czekać dzięki za odpowiedzi pozdrawiam ps. a na całe nieszczęscie zaczełam plamić i pobolewa mnie brzuch ja przy miesiączce jestem załamana

Gość hdfsibfdhu
olenko najpierw napisalam miesiaca a potem sie szybko poprawilam i napisalam TYGODNIA :D ale smiesznie, bo ukazalo sie najpierw bez bledu a potem z bledem :)