Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaladypank

czy ktos moze posiada...???

Polecane posty

Gość malaladypank

czy ktoras z Was ma moze zbedny przewijak na lozeczko?? agula333@o2.pl pozdrawiamy Aga 37tc i Amelka w brzusiu;)

Gość O kurcze...
A nie przesadzasz przypadkiem???

Gość jak zbierac to zbierac
a nie macie przypadkiem: łózeczka wozka wanienki poscieli i kocykow ubranek pieluch butelek smoczkow ceratek reczniczkow laktatora kosmetykow dla dzieci ?????????????????????????????? bo jedyna rzecza ktora zrobilam SAMA dla mojego dziecka,to spłodzenie jej AAAAAAAA!!!Moze wiecie,kto jest tatusiem???????

czemu na to forum wpuszcza sie takie bezmózgie prymitywy jak pradmówczyni??? biedactwo, coś w życiu się nie układa i trzeba sie wpaść na forum wyżyć? a może jest za dobrze i palma odbija? lecz sie kobieto ze swoich problemów póki nie jest za późno! chociaż pewnie za późno:( miło jest przyczepiać się i denerwować ciężarne? naprawde puste musi być twoje życie. jak rozumiem weszłaś na ten topic w poszukiwaniu mózgu. przykro mi, mojej 2 i pół miesięcznej córeczki byłby zbyt rozwinięty! pozostaje ci dalej szukać kochana.

czemu na to forum wpuszcza sie takie bezmózgie prymitywy jak pradmówczyni??? biedactwo, coś w życiu się nie układa i trzeba sie wpaść na forum wyżyć? a może jest za dobrze i palma odbija? lecz sie kobieto ze swoich problemów póki nie jest za późno! chociaż pewnie za późno:( miło jest przyczepiać się i denerwować ciężarne? naprawde puste musi być twoje życie. jak rozumiem weszłaś na ten topic w poszukiwaniu mózgu. przykro mi, mojej 2 i pół miesięcznej córeczki byłby zbyt rozwinięty! pozostaje ci dalej szukać kochana.

Gość Walentyna-normalnie chyba
sie potne po Twojej wypowiedzi... jaka ja jestem fe-tak biedne ciezarne denerwowac...P ilnuj Swojego mozgu,ponoc Ci mozgojad z głodu zdycha:-) Zasrana obronczyni ucisnionych

wiesz co, twoj mózgojad nie miał już co jeśc i po łączu przeszedł na mnie, dlatego zdycha z głodu.

Gość malaladypank
dziewczyny kochane...wyluzujcie prosze :)

Gość AAAAAAAAAAAAAAA
to ta Walentynka z super inteligentnym dzieckiem-hihihi Dawno nie spotkałam wiekszego zajoba,a swoja droga az milo popatrzec jak sie prostaczko dajesz łatwo sprowokowac...Walentynka-pusta łepetynka-zmien nick,ten bardziej do ciebie pasuje jełopico

Gość o ranyy
upadek kultury calkowity

Biedna plebejuszka, której nikt nie kocha i musi się wyżywać siedząc całe dnie na forach. Żal ci dupę ściska, że moje dziecko jest mądrzejsze od ciebie? Ty chociaż wogóle jesteś matką, że mnie pouczasz jak mam wychowywać swoje dziecko? Bo ja nie sądzę, że okazując jej miłość i stymulując rozwój zrobię krzywdę. Ale pewnie nikt cie nie kształcił w tym zakresie i wyrosłaś na taką złośliwą świnię!

Biedna plebejuszka, której nikt nie kocha i musi się wyżywać siedząc całe dnie na forach. Żal ci dupę ściska, że moje dziecko jest mądrzejsze od ciebie? Ty chociaż wogóle jesteś matką, że mnie pouczasz jak mam wychowywać swoje dziecko? Bo ja nie sądzę, że okazując jej miłość i stymulując rozwój zrobię krzywdę. Ale pewnie nikt cie nie kształcił w tym zakresie i wyrosłaś na taką złośliwą świnię!

Gość Zajrzyj na swoj
topic Walentynko-dowiesz sie co reszta o tobie sadzi-hahaha

Gość ej ale o co wam kobity chodzi
ja pier..wy to sie zawsze musicie poklocic przy kazdej okazji dlaczego taka wrzawe wywolal przewijak co???????????