Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 29

PROSZE ODPOWIEDZCIE MI- CZY TO TEZ OBJAWY CIĄZY

Polecane posty

Gość majka 29

1 . KRWAWIENIE JAK OKRES ALE TYDZIEN ZA WCZESNIE I BARDZO BOLESNY NIE BARDZO OBFITY ALE TEZ NIE SKĄPY 2 . POJAWIŁA SIĘ BRĄZOWA KRESKA OD PEPKA W DÓŁ 3. POBOLEWANIA PIERSI 2 RAZ JUZ W TY CYKLU

Chyba tak, ale najlepiej to idz do lekarza.

Chyba tak, ale najlepiej to idz do lekarza.

Gość majka 29
młoda mamusiu tzn ze okresu nie dostałas? i zostałas mamusią??? Zawsze jak mam okres boli mnie brzuch 2-3 godz a teraz boli mnie od rana. Podejrzewałam ciaze ale to krwawienie mnie zbiło z tropu. Musze zrobic test ale kiedy? Po krwawieniu???

Gość możesz
zrobić od razu, krwawienie nie zafałszuje wyniku, bo mierzy inny typ hormonów.Tylko mocz powinien być poranny,bo zawiera największe stęzenie hormonów. Zrób to jutro rano. Jeśli wynik będzie negatywny, to jeszcze nic nie znaczy, to może być ciąża pozamaciczna, ale nie chcę cię straszyć. Tak czy inaczej skontaktuj sie za parę dni z lekarzem, gdyby krwawienie nie ustąpiło.To ważne!

Gość majka 29
bardzo dziekuje za ainteresowanie. gdybym była w ciązy byłby to 2 tydzien. Boje sie, bo jak była w sklepie to myslałam ze nie wystoje w kolejce, to było raczej kłucie. Noi ta brązowa kreska, wczesniej jej nie miałam, albo nie zauważałam.......... jakie to wszystko trudne...

tak to byla ciaza... dostalam te plamienie, gdy nie podejrzewalam zadnej ciazy. bylam zaskoczona, ze (co?) okres jest wczesniej? nigdy tak nie bylo, czesto sie spoznial. co do piersi to po prostu widac. obwodka wokol sutka robi sie troche wieksa i nabrzmiewaja. sprobuj np powachac alkohol. bo mnie na przyklad stanowczo odrzucilo. ale najlepiej wykonaj test ciazowy i idz do lekarza, ktory ma usg. lekarz byc moze zleci badanie beta hcg (pobieraja krew), gdyz byc moze nie bedzie jeszcze nic widac.

Gość koka___
ej brazowa kreska to pojawia sie pozniej troche, w 2 tygodniu to nie dzieje sie prawie nic piersi tez bola pozniej ,moze masz zaburze nia hormonalne lub jestes w 8 tygodniu tylko cos ci umknelo

Gość możesz
Ten pasek jest niestety bardzo charakterystyczny dla ciązy. Nic innego nie powoduje takich przebarwień ( o ile wiem ). Zrób test i daj jutro znać, co wykazał.

Gość majka 29
kobietki pewnie jestem przewrazliwiona. Jesli krwawienie nie ustąpi i nic mnie nie bedzie bolało poprostu stwierdze ze okres przyszedł wczesnie chociaz zawsze sie spźniał. Jesli bedzie słabe albo zaniknie robie test i dam wam znac. dzieki wam kochane jestescie!!!!!!!! jesli macie jeszcze jakies spostrzezenia chetnie poczytam. Troche mi głupio bo nie jestem małolatą a zadaj takie pytania........ ale co dwie glowy to nie jedna prawda?!

Gość smutna23
Proszę napiszcie w którym tygodniu ciązy pojawia się ten charakterystyczny pasek.

ja bylam mama tylko do 6 tyg i do tego czasu nie zauwazylam tego paska, ale wzrosla mi objetosc brzucha znaczaco. Juz w drugim tyg. ciazy mialam zmienione piersi, bardzo chcialo mi sie spac, ciezko mi bylo lapac oddech i zawsze wiedzialam na co mam ochote np dzisiaj kotlet schabowy, jutro klopsiki...

Gość majka 29
witam! "miesiaczka" wciąż trwa bóle niestety też ale nie sa tak silne jak wczoraj, poprostu cos tam odczuwam. Jak narazie nie panikuję.

młoda mamusiu, a co pózniej stało się z Twoim bobasem?

Gość majka 29
okres trwa lekkie kłucia też w samym dole brzucha.... jutro robie test

Ja jestem w 17 tyg ciąży i dopiero ta kreska zaczyna być widoczna, a co do objawów to na początku byłam jedynie senna!Dla pewności zrób test bo krwawienia mogą wystąpić w ciąży.

Ja jestem w 17 tyg ciąży i dopiero ta kreska zaczyna być widoczna, a co do objawów to na początku byłam jedynie senna!Dla pewności zrób test bo krwawienia mogą wystąpić w ciąży.

Młoda mamusiu, bardzo mi przykro. : (

Gość majka 2
nic nic ....... juz nic nie wiem

Gość Ka____sia
hihi..ja mam taki brazowawy paseczek odkad sie urodzilam:)...naprawde...i jak to uznac u mnie za objaw:D

Domi24 mam pytanie w związku z tym , że już jesteś w ciąży: jakie były twoje pierwsze objawy? czy zanim dostałaś miesiączkę to coś zaobserwowałaś u siebie, ja np. od 11 dni temp. na poziomie 37oC i parę kreseczek więcej, jestem w 26 dniu cyklu, (cykle 28), bolą mnie jajniki (przed owulacją i w czasie bardzo ), a teraz jakiś tydzień kłują i lekki czuję ból w podbrzuszu, od 1,5 tygodnia mam nabrzmiałe piersi i bolą nieraz bardzo sutki, parę dni temu aż musiałam chodzic bez stanika bo nie mogłam wytrzymać, od dwóch dni boli mnie też głowa,i od tygodnia dużo piję, jak nigdy.Nie jestem przewrażliwiona, ale chciałabym wiedzić co o tym myślisz, dziś też w 26dniu cyklu zaobserwowałam kremowy śluz wydobywający sie z pochwy, jest lepki i w niewielkich ilościach. Bardzo proszę o odpowiedź wszystkie zainteresowane osoby, Będę serdecznie wdzięczna :-) pozdrawiam serdecznie i gorąco

oczywiście dodam, że nie piecze mnie nic i nie swędzi, więc wykluczam grzybka i drobnoustroje

Właśnie dostałam @, a miałam taką nadzieję :-( :-( :-(

Gość Malwinka17
mam 17 lat i miesiac temu spóżniał mi sie okres dostałam go ale był bardzo boplesny. teraz w tym miesiacu styczniu powinnam dostac okres i go nie ma nie wiem czyy czasami nie jestem w ciazy pomózcie mi.