Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frieda

Najbardziej żenująca rzecz którą zrobiliście w życiu niekoniecznie po alkoholu

Polecane posty

Ahhh, z tym pierdzeniem... Mam przyjaciela, który odwiedza mnie raczej sporadycznie, ale jesteśmy dość blisko i mam zwyczaj zapraszać go do swojego pokoju-sypialni. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy jakieś fatum, ale prawie zawsze kiedy do mnie przychodzi to mam straszne wzdęcie. No więc kiedy sobie tak leżymy u mnie na łóżku (bo nie ma tam innego miejsca aby usiąść), to nie daj boże żeby mnie rozśmieszył albo coś... :D Zdażyło się już pare razy, że piernęłam głośno (jejku co za wstyd) i wiecie co zawsze robię? Udaję, że to łóżko trzeszczy i że niby nie zwracam uwagi na to... Heh, mam nadzieję, że on w to wierzy... :P

Mnie się również przytrafiła pewna sytuacja. Poznałam pewnego chłopaka, z którym pojechałam na wakacje. Pewnego wieczoru, leże sobie na łużku, a mój wybraniec obok. Leżałam na brzuchu, i w pewnym momęcie zachciał0o mi się kaszleć, no i się stało....... zakasznełam i przy tej okazji pusciłam niesamowicie głosnego śmierdzącego bąka. Myślałam że się zapadnę pod ziemię, udałam że tgo nie słuszałam.

Gość Lalaitg
Jeżeli zeszliśmy na pierdy.. mam dużo historii :D Jestem zapaloną narciarką co roku więc wyjeżdżam w góry. Tak było i w zeszłym roku, jeździłam właśnie po jednym z długich stoków, prawie 5 km długości, wielki, oświetlony. Jadę jadę i w połowie drogi złapał mnie straszny bąk. Nie wiedziałam co robić, aż w końcu po krótkiej przerwie jadę dalej i leciutko sobie prukam.. aż w pewnym momencie puściłam taką rakietę, że poczułam ciepełko w spodniach.. ;) Latem leżałam na kocu, na plaży i zamierzałam się sprażyć na cudowne ciacho. Wszystko byłoby super, była ze mną moja miłość (obecny mąż) i naprawdę było ekstra, przyniósł właśnie kolorowy napój z parasolką i lody Carte D'ora. Zajadalam je i własnie poczułam, ze zjadłam w domu fasolkę :D Na nieszczęście mój ukochany właśnie wtedy przewrócił mnie na plecy (leżałam na brzuchu - prażyłam się przy samych wydmach za parawanem, mmm) i zaczął mnie ogniście całować. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że masował mi brzuch! Masował i masował, ja coraz większa schiza w oczach, aż w końcu, żeby było mu wygodniej oparł się okrakiem nade mną i jedną z nóg oparł pomiędzy moimi kolanami. A potem oparł się łokciem o mój brzuch! Tego już nie wytrzymałam.. Głośny pierd wydobył się na światło dzienne, a mało tego opierdziałam kolano chłopaka ;)

Gość buahahahahahahahahaha
:-D :-D :-D :-D :-D

Gość betinka82
ja opwiem jak mieszkałam z moim facetem w warszawie w nocy budze sie bo słysze ze ktos otwiera drziw ale patrze ze mojego faceta nie ma w łuzku .pomyslałam ze moze ktos stukł a on usłyszał.ide za nim patrze a on zszedł na połpietro sciadnał gacie i sika i jakby nigdy nic wrocił do łuzka.pytam sie go dlaczego nie poszedł do łazienki a on ze było za daleko.dodam ze nic nie pił.nastepnego dni nic nie pamietał a j miałam ubw. myslał ze sobie jaja robie le jak wyszedł na sien i zobaczył mokra plame i poczuł zpach moczu to uierzył. do tej pory sie z tego smieje a jemu jest głupio oczywiscie

Gość Cyber
Dawno temu, jechłem w Austrii z dwoma kumplami autobusem do pracy o odleglej o 30 kilometrow miejscowosci.Jezdzilismy tym autobusem codziennie tak ze znalismy stalych pasazerow.Pewnego dnia,na jednym z przystankow wsiadla naprawde bardzo piekna dziewczyna i siadla kolo kolegi ktory siedzial przed nami.Nigdy wczesniej nie jechala tym autobusem.Wiec my w jezyku polskim zaczelismy wymieniac dosc pikantne ale nie obrazliwe komentarze i opinie na jej temat,co bysmy to z nia nie zrobili itp.Po przejechaniu kilkunastu przystankow, wstala zeby wysiasc i odwrucila sie do nas i mowi "chlopcy ale sie wam marzy".

Gość cynaderka
Ja kiedyś miałam zadzwonić do jakiejś firmy i powołać sie na pana Kazka Dziwaka w sprawia jakiejś tam. Dzwonię odbiera facet a ja w tym momencie zapomniałam jak Kazek ma na nazwisko i rąbnęlłam - dzień dobry dzwonie z polecenia pana cudaka i w tym momencie całe biuro ryknęłlo śmiechem ja prawie tez a facet w słuchawce mówi ze nie zna żadnego pana cudaka.... nie mogłam mu wytłumaczyć o co chodzi bo pokądałam sie z kolezanakmi po podłodz...

Ja zawsze jak przestawiam sobie moich znajomych, to zapominam imion i przeważnie przedstawię jedna osobę a reszta już sama kończy... :D

Gość to popatrz
upup

Kupiłam zajebistą sukienkę,mała czarna tylko ,że bez ramiączek-no i tego wieczoru bawiłam zajebiście na imprezie!Knajpa pełna ludzi,większość facetów z piwem bo było jeszcze wcześnie,więc parkiet był do połowy zapełniony a ja na środku.Sukinka mi się suneła do pasa ,a ja przetanczyłam w nieświadomosci kilka dobrych chwil!!!!Jak się zoriętowałam,NIE NAWIAŁAM- wszystkim się pokłoniłam a dopiero pózniej podciągnełam sukienkę. Dobrze ,że nie należe do wstydliwych ,dostałam oklaski i do rana chyba miałam najlepsze powodzenie ha,ha,ha ;)

*mon_a* gratuluje śmiałości, ja mimo iż też nie krepuję się swojej kobiecości, to co najwyżej zaczęłabym się śmiać, ale i tak bym zapadła się pod ziemię :P

Gość odświeżam...
:-)

Gość julkallala
bekowy topik, usmialam sie do łez;)

Gość hihiiihi
opa

w niedziele u mojego faceta, siedze przy kompie a on mi dogryza, tak sobie dogryzamy dogryzamy i mowie mu zaraz jakies stronki xxx Ci otworze i po kompie, no i wpisuje adres xlasek czy innych spermolubek otwiera sie stronka ja wielce uradowana on cos krzyczy:P i wchodzi jego mama, centralnie na monitor, na mnie na niego i mówi: jak skonczycie to chodzcie na szarlotke\":P Wejscie kurka smoczunia :D

Gość upupup

Gość edaaa
W weekend spotkałam sie z "kolegą" z którym czasem sie troszke pokochamy ja nie mam nikogo on też --- ale mama wie ze to ZWYKŁY kolega. Ale ostatnio narobiłam sobie wstydu ze byłm czerwona jak burak - a więc wyszłamz pokoju w podwiniętej spódnicy z tyłu o stringi sie zahaczyła, a miałam pończochy na sobie wyobrazacie sobie jak mama mi to powiedziała ! myślałam ze umre na miejscu a potem te kazanie ! do dzis z rumieńcami to wspominam ! Choć kiedys też pierdłam sobie na dworze w BIAŁY dzień ale to nie było zwykłe pierdnięcie reszte już npewno się domyślacie. Jeszcze innym razem otworzyłam nago drzwi obcemu mężczyźnie chciałam zrobić niespodzianke swojemu chłopakowi zeby był BARDZO ZASKOCZONY -- był ale nie on !

Gość Przypał
bedac na imprezie w klubie zachcialo mi sie pierdziec na szczescie tego nie zrobilem dopiero wracajac do domu jak wszyscy sie rozeszli pierdnąłem i sie osrałem , wszystko zostalo w gaciach podszedłem pod swój blok wlazłem do smietnika, zdjąłem spodnie potem gacie i w tym momencie o 4 rano sąsiadka z pieskiem i śmieciami wyszła. Spojrzala na mnie i ją wryło w ziemie a piesek jej sie wyrywal i obwąchiwał mnie i moje gatki. Myslałem że UMRE ze wstydu. Ona go odciągnęła i sobie poszła a ja szybciutko spodnie na dupe i nie mogłem sie pozniej otrząsnąc przez pare dni. Do dzisiaj jej unikam jak moge. Jak ją tylko widze to próbuje sie z nią nie mijac.

Gość buahahahahahahahahahahaha
:-D:-D:-D

Gość Katarynaaak
Moja żenada była po alkoholu :D To była studniówka(łatwo się domyślić, że nic z niej nie pamiętam), więc już przed imprezką chlusnęłam sobie kielonek i poszłam na impreskę. Poloneza odtanczyłam i wio do stołu :D Gdzieś po kabarecie zrobiło mi się niedobrze więc zniknęłam w toalecie. Feler, że w męskiej! Tym gorsze było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam chłopaka, który wywlókł mnie z kibla - orzyganą na maksa ;P Był na tyle miły, że wytarł mi sukienkę - tyle, że potem "usiłowałam" dojść do domu i orzygałam się już zupełnie ;) Inna sprawa, że mam miseczkę A i to 70. A70, jak się łatwo domyślić, to cycki rozmiaru po prostu XXXXXXX...S. A tu szykuje się wyjazd na basen - no bo na kartę pływacką będziemy zdawać. Dzień wcześniej zrobiłam sobie "zaszywki" z zielonego materiału(takiego jak stanik od kostiumu) i włożyłam do środka waciki. Zaszyłam delikatnie i wpakowałam kostion do torby. Kolejnego dnia stałam właśnie na słupku czekając na znak skoku - odbiłam się.. i rozwiązał mi się stanik. Już nic nie było gorszego, nawet widok moich piersi, ale SAM fakt, że dookoła latały waciki :D Spaliłam buraka i siedziałam do końca lekcji w przebieralni... Kolejny mój obciach też jest związany z basenem. Dzień wcześniej musiałam zjeść coś nieświeżego, bo rano dostałam...kolosalnej sraki. No i panika - bo co ja tu mam zrobić z tym fantem? Łyknęłam dwie tabletki węgla i poszłam ;) Już w autobusie chciało mi się strasznie srać - ale powstrzymywałam się i dopiero dopadłam kibla na pływalni. Smród był niesamowity, ale sobie ulżyłam. Postanowiłam pojeździć na zjeżdżalniach - nie spodziewałam się jednak, że już po chwili znowu odczuję parcie. Puściłam bąka - i spod mnie wypłynęło trochę brązowej wody.. jakież było zdziwienie ludzi, gdy najpierw zobaczyli brąz wodę, a potem mnie :D

Gość to popatrz
nieźle :P:P

Gość o qrwa ale sie uśmiałam
czytajac te historie:-D buahahahah:-D są po prostu superowe:-D:-D:-DPozdrówki🖐️

Gość to ja też coś opowiem
Kiedyś wybraliśmy się we trójkę czyli ja, mój mąż i moja mama do takiego sklepu ogrodniczo-budowlanego. Było to dosyć niedaleko, więc poszliśmy piechotą. Mama wzięła ze sobą psa. Przeszliśmy przez tory, a z torami była taka łączka. Mama spuściła psa ze smyczy. Na tej łączce leżały resztki jakiegoś zdechłego kota. Pies oczywiście z lubością się w tym wytarzał. Chyba nie muszę mówić jaki to był smród!!! Mama znowu wzięła psa na smycz i poszła przodem, a my 20 metrów z tyłu, bo nie mogliśmy wytrzymać tego zapachu. Doszliśmy do sklepu, a tam akurat parę osób z personelu stało na dworzu na papierosie. Mama przywiązała psa do płotu i wchodzi do sklepu. Oczywiście smród jest na cały parking. Jako że my szliśmy z tyłu to doszliśmy do wejścia jak mama już była w środku. No i słyszymy te komentarze personelu. Co tak wali? A jakiś facet mówi- to ta kobieta tak śmierdzi, co przed chwilą weszła. Nie muszę chyba dodawać, że w sklepie udawaliśmy,że jej nie znamy.......

Gość upppppppppppppppppppp
:D

Gość myszkikiszki
A ja mam taka glupia manie Podczas kapieli pod prysznicem wyciagam zuzytego tampona wieszam go na poleczce myje sie i po calej akcji wyzucam go do smietniczka Raz calkiem zapomnialam o nim i tak wisial az moj tata przyszed sie wykapac:) reakcja jego byla niesamowita jak go zobaczyl Powiedzial ze nastepnym razem wlozy mi go do gardla hahahahaha

Gość przeszłam operacje wyrostka
a tydzien później znajomy miał urodziny. pomyslelismy ze lepiej nie pic alkoholu i zajaralismy sobie fajeczke wodną:) tyle ze ja robiłam to pierwszy raz i do tego osłabiona..zaczał urywac mi sie film a potem jadąc taksuwką do pubu z tymi znajomymi zaczęłam krzyczec ze widze krew! ze mam zakrwawiony brzuch bo od śmiechu pękły mi szwy! taksuwkarz był biały jak kreda, zatrzymał auto i biedaczek nie wiedział co robić- czy zaraz trupka nie bedzie miał...kolezanka zajrzała i powiedziała: spoko- najarała sie, ona ma tylko czerwone majtki...to było straszne...

Gość heehehe
ale zdziera buhahhaah najlepszy topic na tym forum :D

Gość Proszę o jeszcze D

Gość hophop
hop:)