Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frieda

Najbardziej żenująca rzecz którą zrobiliście w życiu niekoniecznie po alkoholu

Polecane posty

Gość Kokopop
Podbijam

Gość zalamanaehhhhhhhh
A ja bym chciała napisać, żebyście mnie trochę pocieszyli, ale tak się wstydzę, że nie mogę! aaaaaaa ;( jak zapomnieć o takiej krępującej sytuacji, kiedy musisz wrócić w jakieś miejsce i obcować nadal z człowiekiem, który był, że tak powiem nausznym świadkiem tego? boshe spalę się ze wstydu, zakopie a pod ziemia jeszcze dobije

Gość upupuupupu
up

Gość gxgdcx
No, kto sie jeszcze upodlił? Pisać! :D

Gość emotikonkaaaaaa
Wlasnie przypomnialy mi sie dwie mega zenua sytuacje, jezusie... 1. Mialam moze z 9 lat, jak nie mniej... Uzywalam gadu gadu i zawsze bylam zainteresowana emotkami jakie mozna wstawic. Pewnego razu znalazlam gdzies w internecie jak się tworzy je po przez wpisanie, np. itd. Jedna była , bylam bardzo zaciekawiona jak to musi wyglądac... Co najlepsze, juz jako uczennica klas 1-3 wiedzialam o seksie calkiem sporo. No ale nie wazne. Bylam glupiutka i zamiast napisac jakis nieistniejacy numer i mu to wyslac to wymbralam sobie moja kuzynke....... Bylam swiecie przekonana, ze ona nie ma mojego nr i nie bedzie wiedziec kim jestem. Zaspamowalam ją wiadomościami typu z Jareczkiem (imie jej faceta) itd. Pewnego pieknego dnia, moja mama zrobila mi o to awanture. Myslalam, ze sie zapadne pod ziemie. Czesto bywalam u kuzynki i jej faceta i czulam sie okropnie!!! Do teraz czuje sie masakrycznie...

Gość emotikonkaaaaaa
chodzilo o emotke ;sex;. Nie wiem czemu sie nie napisalo ;/ 2. Historia Poszlam do gimnazjum, nowa szkola, nowi ludzie, a ja juz w pierwszy dzien przypakowalam z nogą w gipsie... Chodzilam z kulami dobry miesiąc. Pewnego dnia czekalam, az moja mama przyjedzie. Miala byc za jakias chwilke. Strasznie chcialo mi sie siku, ale stwierdzilam, ze zanim dostane sie na dol do toalety, to mama szybciej mnie do domu zawiezie. To byl blad... Mamy w szkole winde wiec szybko pokustykalam do niej i zjechalam na -1 do toalet, przede mna mega dlugi korytarz do toalet!! Biegne wrecz z tymi kulami i gipsem i juz jestem w pomieszczeniu z toaletami. Nagle lekko rozluznily mi sie miesnie i polecialo.... Nie potrafilam ich juz zacisna i sobie tak stalam i sikalam pod siebie. M A S A K R A !!! Na cale szczescie bylo juz po 16, a w szkole zadnych uczniow. Mialam na sobie bluze, wciagnelam ja i zawiazalam w pasie, ale jednak mialam cale nogawki mokre, a nie tylko tyl. Jak proca wystrzelilam z tych toalet i znowu do pokonania 100 kilometrowy korytarz do widny. Z tymi kulami to normalnie jak maratonczyk bieglam, serio o.O Jestem juz na parterze, chwala bogu, ze nikogo nigdzie nie ma!!! Ale mnostwo kamer, wiec... Mam nadzieje, ze mnie nigdy nie rozpoznali. Juz jestem ;przy wyjsciu, widze, ze moja mama czeka autem, ale tu nagle na schodach przed wyjsciem siedzi sobie grupka patoli. Myslalam, ze umre, bo co mialam do licha zrobic?! Innego wyjscia nie ma... Musialam obok nich przejsc z calymi mokrymi spodniami. Z tych schodow to prawie zlecialam, a w aucie bylam w 3 sekundy. Cale szczescie, ze nigdy nie spotkalam juz tych kolesi ze schodow. To nie koniec... Gdyby w aucie byla tylko moja mama to luzik, nawet bym sie nie krepowala, tylko jej powiedziala, ale BUM! Kto jest w aucie? Szef mojej mamy z pracy i jakas pani tez z pracy!!! siedzieli z tylu..

Gość gość
Ostatnio piłem u koleżki w domu jedno piwko drugie trzecie to może wódki sie napijemy, wzieliśmy litra to już nie pamiętałem jak zasnąłem, wstaje z rana i widzę że sie zesrałem w gacie to podrazu tylko powiedziałem że zawijam i do domu ogarnąć :D

Gość podbiaczełe
podbijam bo temat zacny

Gość gość
;)

Gość gość
:D

Gość gość
Koniec lata ja chłopak 15 letn jestem w lesie nad jeziorem oprócz mnie niema nikogo malenka plaza na pare osob ,wiec opalam się nago od czasu do czasu chlodzac się w jeziorze woda cudowna akurat wyszedłem polozylem się na reczniku kąpielowym na brzuchu przysanc musialem ale obudziłem się czulem jak mnie cos przygniata wystraszyłem się ,prubuje się wydostać spod tego ciężaru niemoge za to slysze ciiiiiiiiiiii nci się neibuj niezrobi ci krzywdy i otrzymałem calusa w policzek lezal na mnie facet rowneiz był goly poczułem jego twardego fiuta na pupie ocieral się o moja pupe calowal lizal mi szyje policzki glaskal po włosach zaczelo mi się to podobać zawsze mazylem zeby mnie ktoś przeleciał iec zachowywałem się w miare spokojnie szeptal mi na ucho sliczny jesteś jak dziewczynka obserwowoalem cie od pewnego momentu nic się nieboj niezrobi c kzrywdy i w dalszym ciągu się ocieral fiutem o moja pupe czuje jak jeda reka zayczyna mi masowac o***t jego palec zaczyna się zaglebiac w ojej pupie leze spokojnie nawet zaczolem to prz ezywac osci rozochocil się lekko przygryzł mi ucho lizal je i policzek i szepcze za chwile ci wsadze swojego na początek może cie trochę zaboleć ale nieobawiaj się będę staral się to robc delikatnie po chwili czuje jak zaczyna mi wciskać w pupe postanowie mu w tym pomoc wiec robiel cos jakby parcieczulem ze otwor pupy się lekko rozchyla on o tak rob ttak beddzie lzej wchodzil po chwili czuje z emam go ju spory kawalek zabolało trochę ale można było wytrzymać wpychal dalej po chwili czuje jego jajka na mojej pupie i ona zaczyna robic ruchy posuwisto zwrotne powolutku po ewnym czase chyba się tam mokrzrobilo bo prawie nic nieczulem znaczy się nieczy=ulem bolu a zaczelomnie to podniecać mój fiutek się naprezyl ale był przygniecony przezemnie a on wykonywal w dalszym ciągu ruchy posowisto zwrotne raz robil to szybko za chwiel powolutku było i przyjemnie po chwili dopchnol mocniej i poczułem jak w srodku się cos wylewa trzymal tak chwile i zaczol wyciagac swojego mi było dobrze wiec probowalem go powstrzymać w sobie zaciskając pośladki musial to wyczuć bo zatzrymal się i dopychal po chwili jednak wyciagnol go całego kleczal nademna odwrocilem się i ujzalem super faceta przystojny w wieku jakiś 40 lat dobrze zbudowany w przeciwienstwie do m nie momowolnie chwyciłem go za fiuta był mokry lepki zacisnolem dlon i zrobiem dlonia pare ruchow wmusialo mu się spodobać bo puscil mi oczko i jezykiem zamieszal mowi mi mój sliczny jak było ci dobrze ja oczy szerko otwarte kiwnolem glowa niemoglem oderwc od niego wzroku tak mi się spodobal wsatlismy tzrymal mnie za reke i oboje nago weszliśmy do wody przytulil mnie do siebie poclowal w usta wsadzil swój jezyk i nim obracal ja rowneiz po chwili mnie puscil i zanuzylismy się oboje pod wode miałem otwarte oczy woda krystalicznie czysta ujzalem jego fiuta znowu mu stal prubowalem do niego podplynac mielismy grunt pod nogami niewiek jak się stało z eepo chwili tzrymalem jeg fiuta w reku i masowalme zadowolony musial być bo po chwili przytulil mnie do siebie chwycil mnie podniosl na rekach i zaczol wychodzić z wody ponownie polozyl mie na reczniku sam rowneiz polozyl się obo mnie i znowu po chwili wszedł w e mnie było cudownie ,Słonce zaczelo się chylic ku zachodowi ubraliśmy się wziol mnie za reke i poszliśmy w kierunku drogi ja nad jezioro poszedłem piechota 6 km a on okazlo się ze pzreujechal autem ktor stało zaparkowane na leśnym parkingu zaprosi mnie i zaoferowal ze mnie podwiezie do miasta podwiazl mnie pod sam dom było już ciemno podziekowalem mu wychodząc pocalowalem go w policzeek pzrycisnal mnie i wsunol swój jezym w moje usta chwile to trwalo .pomachałem dlonia na pożegnanie przystawiając dlon do ust zrobiłem ten gest odppowiedzial .Nastepnego dnai znowu poszedłem nad jezioro ale niestety niespotkalem go wracałem zawiedziony za dwa dni zaczynal się rok szkolny .Odswienie ubrany wkroczyłem na teren szkoły i oniemiałem wśród grona pedagogicznego jego ujzalem az mi się goraco zrobilo i w glebi duszy radość mnie ogarnela .Okazal się nauczycielem wf nie dziwota taki wysportowany .Mnie chyba niedojzal,ale za dwa dni mielismy wf stalem na sali w szeregu on wszwedl i zauwazylem z ejego wzrok pad od razu na mnie ,przedstawil się z każdym się przywital podajac reke jjak go trzymałem za dlon spojzal mi gleboko w oczy usmiechnol się lekko .Pood koniec lekcji poprosil mnie zebym został na chwile .jak byliśmy już sami podszedł do mnie poglaskal po twarzy krecac glowa sliczny jesteś usmiechnolem się i powiedziałem ze byłem następnego dnai nad jeziorem a pana niebylo ,przeprosil mnie niemogl musial zalatwiec sprawy sluzboowe w szkole ale sadze ze będziemy mieli ookazje jeszcze nieraz się wybrać w plener byłem szczęśliwy w siódmym niebie był wyższy odemei podszedłem wspiolem się na palcach nog i probowalem dac mu buziaka zajazyl chwycil mnie podniosl i zanuzyl swój jezyk w moich ustach było cudownie za każdym razem jak mamwf prosi mnie zebym został i mu pomogl pospzratac spzret rozzucony po sali z mila checia to robie bo wim ze czekam n=mnie z ato nagroda .Dzis mamy wony dzień od szkoły o dziwo i on rowneiz zaproponowal mi wspólny wypad w plener mamy się sotkac o 10 wiec będę konczym pa