Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza 18

BOJE SIE BO NIEWIEM CZY JESTEM W CIAZY POMOCY !!!

Polecane posty

Gość wsadz se łeb do macicy to
zobaczysz czy jestes :O

Gość iinna
Dziewczyny pomózcie mi! :( kiedy kocham sie z Moim chłopakiem zawsze mamy zabezpieczenie prezerwatywa nigdy nie pękła. zaczęłam miec różne obawy dostałam okresu w normalnym terminie i był normalny taki jak zawsze zrobiłam test oczywiście negatywny dzisiaj jest juz 4 dzien po okresie a Mnie boli macica co ja mam zrobic? :( i caly czas mam wrazenie ze mam wiekszy brzuch ja juz nie wiem jestem załamana cały czas o tym mysle.. czy ja moge byc w ciazy? czy to po prostu strach przed nią?

nie rozumiem po co ci dwie prezerwatywy?? gdy facet ma dwie nalozone to grozi to tym ze moga sie zsunac, wiec dla bezpieczenstwa lepiej tylko jedna nakladac ;-/

osobiście jestem w szoku, nic z tego nie rozumiem?! SEKS NIE JEST DLA DZIECI, zacznijmy od tego. Najpierw stań się pełnowartościową kobietą, poznaj swoje ciało i swój cykl, a nie leziesz do wyra z kimś, a nie masz pojecia o tym co robisz...ciekawe czy w ogole wiesz dlaczego? Dziewczyno! 2 prezerwatywy? Czy Ty wiesz cos o antykoncepcji. Jeśli chcesz byc pewna idz do lekarza po tabletki albo plastry, a jak nie chcesz badz sie boisz to stosuj jedna prezerwatywe i czopki na przyklad, nie wspolzyj w dni plodne to zwiekszasz szanse ze nie zajdziesz, a jak sie az tak boisz to w oglle nie uprawiaj seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nalezy zawsze pamietac, ze jesli juz decysujesz sie na seks, to zawsze jest mozliwosc ciazy, nie ma srodkow w 100 procentach skutecznych 1 plus 1 czasem daje 3.

Gość karcia ;)
noo . na 100% jesteś w ciąży ...