Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mus jabłkowy

Badania poziomu hormonów???- czy moge bez problemu poprosić o to ginekologa??

Polecane posty

Gość mus jabłkowy

w przyszłym tygodniu wybieram sie do ulubionego lekarza wszystkich kobiet:):) mianowicie do ginekologa:) juz sie ciesze :) mam troche problemy z cera i chciałabym sie dowiedzieć czy to może ma związek z hormonami i zrobić jakieś badania na ich poziom. Czy można o nie poprośić bez żadnych problemów? Niektórym się nie chce:(

Też mam problem z poziomem hormonów. Poszłam do ginekologa i przepisał mi diane 35 (podobno pomaga na problemy z cerą itd.). Wysłał mnie do lekarza rodzinnego i ten dał mi skierowanie do endokrynologa. On wykona wszystkie badania hormonalne. Minus jest jednak taki, że do endokrynologa państwowo są ogrrrrroooomne kolejki

Gość mus jabłkowy
dzięki jutro pójdę do rodszinnego po skierowanie a z tą diane 35 to sie lepiej zastanów i poczytaj jakie moga byc konsekwencje po odstawienu :((( tragedia

Gość julenka
prywatnie mozna sobie zrobic badania bez problemu 20-30 zl.W moim miescie niestety nie ma innej mozliwosci chyba ze chodzi o hormony tarczycy.A Diane wciskaja za kazdym razem bez problemu a przeciez to tabletki antykoncepcyjne.Kazda na pewno kiedys odstawi a problem mysle wtedy powroci