Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woman_in_fire

blagam szybko o pomoc

Polecane posty

Gość woman_in_fire

zamiast 1. tabletki novynette wzielam przez nieuwage ostatnia!! co mam robic pomozcie?dodam ze wzielam ja wczoraj a dzis wzielam pierwsza bo nie wiedzialam co robic

Gość woman_in_fire
no wlasnie nie ma bo sa dwuskladnikowe i ostatnia ma wlasnie chyba zupelnie inny sklad niz pierwsza

Gość ktoscik
ja tez tak sadze ze ma inny sklad... na poczatu tygodnia * czyli w pierwszych tabletkach ,jest zawsze inna dawka harmonow i zmieniaja sie one sponiowo w ciagu tygodnia i calego cyklu watpie zeby ostatnia byla identyczna jak pierwsza, po to jest pierwsza zeby byla akurat pierwszą.. nie martw sie ... radze uwazac w tym cyklu, bo wedlug mnie istnieje wieksze prawdopodobnienstwo zajscia w ciaze, i skontaktowac sie z ginekologiem moze on cos doradzi:))) nastepnym razem bardziej uwazaj..powodzenia

Gość jejcu
napewno bedziesz miala nogi jak łania, (takie owlosione) i dlugie czarne kręcone zęby a najlepiej ciocia stasia , czaju zaparzy, poczekasz, pigolke nastepna wezniesz i dobrze bedzie

Gość my god
o my god! novyonette jak wiekszosc pigułek jest dwuskładnikowa i nie ma do rzeczy która bo wsyzytskie 21 ma ten sam!!!! tylko trojfazowe (triminulet) ma 3x7 pigułek kazde 7 inny POZIOM hromonu! o jezu...

Gość kiziak-miziak
dwuskładnikowe= dwa składniki w pigułce- stężenie hormonów takie samo przez 21 dni, dwu- i tójfazowe=różna dawka hormonu (ów) w pigułkach- rózne stęzenie w zalezności od dnia cyklu