Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia654

zaczynam brać logest i sie boje

Polecane posty

Gość niunia654

bo czytalam duzo opinii ze podobno bola nogi, głowa, są zawroty a niekiedy nawet wymioty. Zastanawia mnie czy może to być skutkiem palenia papierosów. Jeżeli możecie to napiszcie czy dziewczyny, które niepala też mają problemy. A i jeszcze jedno czy poprawia się po tym cera, bo ja mam trądzik i mam nadzieje, że po logeście mi przejdzie

Gość niuniek128
Nogi bolą bo je za szeroko rozstawiasz jak sie bzykasz !!! A głowa dlatego,że trzymasz ją pod stołem jak sie bzykasz !!! A wymiotujesz dlatego,że uderzasz o kant stołu jak się bzykasz !!! Reszta chyba jasna , nie ?

Zapraszam na topik Logest-dobry wybór? jest tam już ponad 300 wpisów, na pewno znajdziesz wszystkie interesujace Cie odpowiedzi na Twoje pytania. Topik jest na forum Antykoncepcja i płodność.

Zapraszam na topik Logest-dobry wybór? jest tam już ponad 300 wpisów, na pewno znajdziesz wszystkie interesujace Cie odpowiedzi na Twoje pytania. Topik jest na forum Antykoncepcja i płodność.

Gość małaOnA
Które maja mniej hormonów??? wejdz prosze i dopisz dane logestu.

Gość prześmiewczyni
No to nie bierz jak się boisz. Co za problem.

Ja biore logest od 1,5 roku. Pierwszy miesiac byl ciezki (krwawienia, bole piersi). Ale potem juz spoko. Nie palę. Czasami boli mnie głowa ale sama nie wiem czy to od tabletech czy od tego, że mam za niskie ciśnienie....