Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foo Ben

DZIEWCZYNA NIE CHCE BRAĆ TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH !!

Polecane posty

Gość Foo Ben
No ale przecież globulinki są środkiem antykoncepcyjnym ? Zapobiegają ciąży więc po co używać dwóch niezależnych środków anty? To nie jest zresztą na stałe chce żeby dziewczyną brała pigułki i wtedy dopiero będzie spokój z kombinowaniem i pewność.

Gość Lalka 25
Foo Ben, coraz wiecej przypadkow przemawia za tym, ze tabletki anty powoduja wydzielanie prolaktyny, ktora powoduje guza przysadki mozgowej. Hormony maja mnostwo skutkow ubocznych, wiec nie zmuszaj dziewczyny, zeby tak eksperymentowala ze swoim zdrowiem !!! Poza tym, zachwujesz sie jak rozkapryszony gowniarz, ktory mowi: jak nie dostane cukierka, to bede plakal i sobie pojde! A tak calkiem na marginesie, chlopcze, skoro jestes na tyle dorosly,zeby uprawiac seks, to poiwnienes liczyc sie z mozliwoscia posiadania potomstwa. NIe uczono w szkole, ze seks sluzy prokreakcji? Obraz sie na dziewczyne, kaz jej placic za swoje gumki, albo zmus ja do brania tabletek. Oto wspolczesny facet. Nie wydaje wam sie to chore? Moim zdaniem, to jakas debilna prowokacja.

po co laczyc te 2 metody? np. po to zeby nie bylo ciazy. :p skad ta pewnosc, ze ona zacznie brac tabletki? jak tak bardzo ci zalezy, ty zacznij brac. tabletki dla mezczyzn sa na rynku od jesieni oficjalnie dopuszczone

Gość Lalka 25
aha, ja bym poslala faceta na bambus, gdyby wyszedl z taka propozycja. Bede cie bzykal, ale zapalac za prezerwatywy, a najlepiej truj sie chemia, zebym mogl cie bzykac bez konsekwencji. Czy ty ja w ogole kochasz czy po prostu regularnie bzykasz? a moze dla ciebie to to samo?

Gość Foo Ben
Z jakiej racji ja mam płacić za kondomy które razem zużywamy ? To nie są moje, tylko nasze. No ale nie ważne, ja już powiedziałem i koniec. Teraz wszystko zależy od dziewczyny. Niech bierze na razie globulinki, a później jak się przepada ma brać tab. Nigdy nie słyszałem że tab szkodzą i jak mi to udowodni to może pomyśle. Na razie niech ona chociaż spróbuje pobrać pigułki i zobaczymy. Ja już jej swoje zdanie powiedziałem i teraz już nie powinno mnie interesować, ja proszę dziewczynę żeby brała pigułki. Jeśli tego nie chce i nie robi to sama świadomie naraża się na ciążę. Jeśli wpadnie to będzie jej wina, bo przecież ja jej dobrze doradzam. A jak wpadnie to ja jej na pewno nie będę płacić za skrobankę, sama sobie będzie musiała kasę załatwić i zobaczymy czy będzie miała do śmiechu.

Gość Lalka 25
Nedzna prowokacja, nedzniutka ;) hehehe a ta h i p o t e t y c z n a dziewczyna predzej cie w dupe kopnie niz pojdzie z toba do lozka po takim postawieniu sprawy, zapamietaj sobie na przyszlosc glupi gnojku. By the way, czy to ty jestes autorem topiku o niesprawiedliwie upokorzonym przez kobiety?uwazaj, bo moze ci spotkac to samo. buahahaahhaa

Gość Lalka 25
znam rozwiazanie, bierz tabletki, bedziesz strzelal slepakami, albo zoperuj sobie nasieniowody, wcale nie bedziesz strzelal, hahaha

jakis gowniarski kretyn walacy konia przed monitorem. dla ciebie polecam jednak prezerwatywy - przynajmniej ekranu nie zachlapiesz i nie bedziesz musial sprzatac

Gość Lalka 25
white apple, do kogo mowisz?

Gość Foo Ben
Lalka 25, ale zabawne. Heheh. Nie potrzebuję operacji nasieniowodów, wszystko z nimi ok. O tab. dla facetów nie słyszałem. Za to popularne jest branie ich przez kobiet. Moja też to powinna robić bo to najkorzystniejsze rozwiązanie dla nas.

Gość Foo Ben
Łoojezuu co wy się tak denerwujecie? Okres macie i nie w humorze jesteście ?

Gość Lalka 25
Skad sie biore ludzie, ktorzy maja radosc we wzbudzaniu w innych agresji i irytacji? chyba sami maja w sobie duzo agresji i wscieklosci i probuja przelac ja na innych, zeby nie czuc sie samotnymi.

@ Foo Ben: jesli to nie prowokacja: serdecznie wspolczuje twojej dziewczynie. to jej wybor - brac czy nie. na ciebie w tej kwestii niestety nie moze liczyc. bo ty patrzysz tylko na swoja wygode. powtorze raz jeszcze: zorientuj sie jakie sa metody antykoncepcyjne, jaka jest ich skutecznosc, jakie maja wady/zalety itp., bo poki co widac u ciebie tylko klapki na oczach....

Gość Foo Ben
Wkurzyłem się, ale co tam nie mam ochoty się denerwować. Nie chce mi się już tego wątku ciągnąć bo i tak jestem najmądrzejszy:) Dziękuje za rady, za te dobre i złe. Dobranoc

autorze topiku, piszesz: \'Jeśli wpadnie to będzie jej wina, bo przecież ja jej dobrze doradzam. A jak wpadnie to ja jej na pewno nie będę płacić za skrobankę, sama sobie będzie musiała kasę załatwić i zobaczymy czy będzie miała do śmiechu.\' to ona wpadnie sama?? a Ty w tym udziału mieć nie będziesz???? człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po jakie licho to robisz? z miłości? dla przyjemności? dla zdrowia? a może skoro ona wszystkiemu jest winna to rób to sam? ONANIZUJ SIĘ wtedy na pewno nikt nie wpadnie ;) i żal mi dziewczyny :( czy ona wie po co ci jest potrzebna, ku czemu służy? traktujesz ją jak przedmiot koszmar :o

Gość Lalka 25
Podejrzewam, ze to zalosny 17-19 letni gnoj, z krostami i bolacymi jadrami. Ten sam, ktory zalozyl topik o upokorzonym facecie, o sredniej z sesji itp czyli psikutas vel Lucyfer ;) we mnie wzbudza zlosc, ale juz mi przeszlo. zalosny gnojek, niepredko bedzie mogl to zrobic z kobieta, z takim podejscie, pozastaje mu rzeczywiscie walenie konia przed monitorem;P pozdrawiam white.apple i podziwiam za cierpliwosc w cywilizowaniu szympansa, ja stad znikam

@zamyslona: nie pytaj po co to robi. wiadomo przeciez. laska jest od tego zeby brala tabletki, bo mu tak bedzie lepiej. nie chce brac - to jej wina jak bedzie w ciazy. smutne, ale niektorzy sa tak ograniczeni

Gość Foo Ben
Przemyśle sobie, ale zdanie swoje mam i będę przy nim obstawał. Nie rozumiem tylko jej uporu, jakby tak przy swoim nie obstawała i chociaż chciałaby spróbować. Nie było by wtedy problemu, ale jakoś widzę u niej mało chęci. Jeśli wpadnie, to będziemy się zastanawiać. Mam nadzieje jednak że nie dojdzie do tego w tym celu zabezpieczamy się i ja szukam jeszcze lepszego zabezpieczenia.

\'Jeśli wpadnie, to będziemy się zastanawiać. Mam nadzieje jednak że nie dojdzie do tego w tym celu zabezpieczamy się i ja szukam jeszcze lepszego zabezpieczenia.\' ona - wpadnie ty - męczennik szukasz zabezpieczenia :o

powtorze temat: tabletki dla ciebie. ona moze miec tysiace powodow, dla ktorych nie chce brac hormonow. i powinienes uszanowac jej decyzje, a nie uparcie stac przy swoim. w tak delikatnej kwestii nie zalatwisz nic na sile

white.aple ma rację ostatnio pojawiły się chyba środki antykoncepcyjne dla mężczyzn...

Gość Foo Ben
No łapiecie za nieszczęśliwe sformułowania, razem myślimy. Chodzi o to że ja nie ufam 100% prezerwatywa i nie są tak komfortowe jak tab. lub globulinki. Nie zmuszam jej na siłę, przecież widzicie że próbuje do niej jakoś przemówić. Chciałbym jej to wytłumaczyć, dlatego też ten topik otworzyłem.

Gość Foo Ben
Jak są dla mężczyzn pigułki, to ja je chętnie będę brał. Nic mi narazie nie wiadomo na ich temat niestety:(

Gość Foo Ben
Wiem że prezerwatywy są bezpieczniejsze niż globulinki, ale niestety odbywa się to kosztem wygody:(