Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziuńka*

co to moze byc...?

Polecane posty

Gość dziuńka*

Wczoraj moj facet robil mi brzydko mowiac palcowke(wkladal do mojej pochwy 3 palce-nic nie bolalo),nigdy nie uprawialam sexu.Po uplywie 2 godzin,ogladalam swoja szparke w lusterku i zauwazylam,ze z jednej strony,przy wejsciu do pochwy,wyszla mi taka faldka.Co to moze byc?,juz dzis jej nie widac...

Gość cycata-hogata
Miom zdaniem masz rozjechana rure. Za niedlugo chlopak Cie bedzie encyklopedią bzykał :) A tak w ogole, to skad mamy wiedziec co to jest.

Gość ja nie wiem/
cycata szkoda slow-jestes strasznie prymitywna.Nie pisz w ogole,albo ,jak masz takie glupoty pisac,to po co sie udzielasz?Jak bys Ty miala problem,pewnie oczekiwalabys na jakies mile slowa. Niśka nie mam pojecia co to jest.Moze fragment blony dziewiczej(jeszcze chyba ,jak napisalas nie wpolzyjesz),albo sama blonka...nie wiem.

Gość january
Wy dziewczynki jesteście różnie zbudowane. Na szczęście moja kobieta jest dość ciasna. I jeszcze pewna anegdotka: Jaś i Małgosia przechadzają się po dłuuugim moście. Kiedy znajdują się mniej więcej w połowie, Małgosia mówi: "Jasiu chce mi sie strasznie siku", na co Jaś odpowiada"dotrzymaj do końca, kochanie". Jednakże Małgosia stwiedza, że nie dotrzyma, więc Jasiu proponuje jej, aby wystawiła tę część ciała poza barierkę i srobiła siku do wody. Tak też uczyniła, lecz za chwilę Jasiu usłyszał wołanie: "Jasiu, chyba nasikałam do kajaka !". Jako Mężczyzna, chcąc sprostować tę sytuacje, Jaś stanął obok Małgosi, spojrzał przez barierkę, i zaczął uspokajać Małgosię. " spokojnie, kochanie. Nie nasiusiałaś do kajaku. To tylko odbicie twojej cipki..." to tyle, pozdrawiam serdecznie!!!