Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnąca_dziecka

Chcę mieć dziecko mój mąż jeszcze nie

Polecane posty

Gość Pragnąca_dziecka

Kochalismy sie, mielismy stosunek przerywany. To bylo dzien po moim niby ostatnim dniu plodnym (tak wynikalo z wyliczen). Sperma wyladowala na poscieli, ktora za 5 min zanioslam do prania. Ale zanim ja wypralam wzielam na palec resztki tego co na niej zostalo i wprowadzilam do pochwy (w miare gleboko). Ciekawe czy sie uda. A moj mąż bedzie mial za swoje bo ciągle oddale poczecie naszego dziecka o kolejne ,,kochanie poczekaj jeszcze'' lub ,, nie bądz w gorącej wodzie kąpana'' i tak juz od paru miesięcy. Dziewczyny mysliceie ze cos z tego bedzie?

Gość Z MIEJSCA
bys dostała po gebie, a co ty kórwa sobie myslisz ze tylko ty mozesz o tym decydować, chyba obie strony powinny tego chciec, boze jakie niektóre laski sa pierdolnięte, faceci badzcie czujni. Swoja droga mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z twojego dziecinnego planu

Gość Popieram Cie
A ja mam nadzieje, ze cos wyjdzie. Przy stosunku przerywanym srednio 30-36/100 zachodzi w ciaze w ciagu roku (tak gdzies wyczytalam, ale glowy za to uciac nie dam). Tak wiec byc moze trafi na Ciebie. Trzymam kciuki