250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu Żegnaj Chris 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 5 godzin temu Szkoda gościa, ale taki los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żegnaj Chris może po prostu jedzie na Święta... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 5 godzin temu Dużo znanych osób odeszło w tym roku. Mój ukochany Robert Redford, papiez Franciszek, Dianę Keaton, Magda Umer i trochę można wymienić Chwila -Kochajmy swoich bliskich, dalekich, bądźmy szczerzy, dobrzy, bo nie znamy dnia ani godziny No i cieszmy się życiem oraz z tego co mamy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 4 godziny temu Babcia zawsze mi powtarzała.. ciesz się z tego co masz ... Więc się cieszę, że głupi nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach