Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecherzyk

tampon a oddawanie moczu

Polecane posty

Gość pecherzyk

prosze pomozcie mi,powiedzcie prosze czy tak moze byc,czy to nie jest nic zlego,bo ogolnie nie mam problemow z oddawaniem moczu,ale w czasie mesiaczki,gdy stasuje tampony,moje oddawanie moczu jest dosyc dlugie,tzn strumien jest bardzo maly i dosc dlugo to trwa,nie wiem co o tym myslec,moze mam jakas wade budowy ukladu moczowo-plciowego,ale w badaniach ginekologicznych wszytsko jest oki,wiec czemu sie tak dzieje... z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Gość megi---
nie martw sie ja tez tak mam , sadze ze to normalne

Gość Ja mam tak samo
myślę,ze jest to normalne,najprawdopodobniej jest to spowodowane ty,ze tampon bedąch w pochwie uciska także na pechrz,cewke moczową i stad takie własnie objawy:)

Gość peggy brown
a może za dużych tamponów używasz? no nie wiem, nie znam się, ale spróbuj np mniejszy rozmiar tampaxów (piszę akurat o nich, bo tylko ich używam), to się nazywa lites - albo nieco większe, regular. są z aplikatorem, więc będziesz miała pewność, że dobrze założyłaś.

Gość a ja mam jescze gorzej
gdy mam tampon (używam prawie od pocztaku okresu) i się załatwiam to tampon nasiąka moczem ! naprawde! nie wiem czemu czy mam jakas zla budowe czy co ? zaznaczam ze na pewno wkladam do pochwy a nie cewki moczowej :P moze ktos powiedziec dlaczego tak mam ? oczywiscie zaznaczam ze musze wymienic tampon jak sie zalatwie bo nie chce potem jakis bakterii czy czegos ! normalnie nigdy w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam u kogos nawet nie slyszlam ani nie czytalam co mam robic dlaczego tak mam czy to mozliwe?

acha zapomnialam napisac .... tez moj mocz wolniej wyplywa a to dlatego chyba ze przechodzi przez tampon co ja mam robic? czy to mozliwe cos takiego jak opisalam wyzej? ja pisze powaznie

Gość no jasne
Jak mocz przechodzi przez tampon to jak ty go zakładasz? A moze ty uzywasz czegos innego niz tampony?

Gość może masz przetokę

Gość a co to takiego
?????

Gość magdalena z
do pecherzeyka--to normalne co masz wiec sie nie przejmuj!! do ja mam jeszcze gorzej-- to nie ejst normalne jesli to jest prawda co mowisz..idz do lekarza... amoze ty tego tampona zle wkładasz??...

używam tamponów ! sorki ale nie jestem aż tak tępa żebym nie wiedziała jak wyglądaja tampony zreszta uzywam juz ok 2 3 lat i powiem ze nighdy nie slyszlam o czyms takim az sie wstydzekomus powiedziec nawet lekarzowi poradzcie co ? czy ktos cos takiego ma ? chociaz watpie ! normalnie masakra eh

acha i tampona wkladam dobrze i w dobre moejsce :) i wsyztsko jest w porzadku oprocz wlasnie tego ze przesiaka moczem :( i oczywsiscie wtedy zaraz zmieniam na nowy

Gość magdalena z
no to nie jets normalne.. nawet nigdy otakim czyms nie slyszałam.. a moze Ci sie wydaje ze on przesiąka nie wiem...kurde to jest powazna sprawa.. alekarze sa poto aby do nich chodzic z problemami wiec idz czym predzej!! kiedy to zauwazyłas??soty za ten tekst ze zle wkładanym tamponem.. ale na tym forum zdazaly sie rozne przypadki.. wiec wole zapytac

spoko nic sie nie stalo :) no wiec mam chyba od pocztaku jak uzwyam tampony znaczy sie w sumie nie wiem czy od pocztaku ale zauwazylam dosc dawno i nawet sprawdzalam czy napewno to jest dawalam czysty tamon i siusialam i byl nasiakniety i oczywiscie ziwkszyl sowja objetosc tak jak normalnie sie zwieksza jak sie zapelnia tylko ze to jest mocz !! :( ja nie wiem ale ja to wiem dosc dlugo i powiedzmy ze to olewam i nawet chyba bym sie nie odwazyla isc do lekarza bo wstyd a wierz jakos mi to nie przeszkadza bardzo chcoiaz jest pewnien dyskomfort tylko sie boje co to jest moz eja mam jakas calkiem zla budowe jakas dziure czy co boze masakra ..... acha i jescze dodam ze jak mialam koncowke okresu praktycznie wcale i bylam na bsanie wiesz z tamponem tak na wszelki wypadek to jak wyszlam i wyjelam tampon to byl caly przesiakniety woda az wyplynela jak wyjelam ta woda ale zaznaczam ze nie mam zadnej jakiejs wielkiej dziury hehe i jestem dziwica wiesz nie wiem co ja mam jakies monstrum jestem tak w ogóle to dzieki za pomoc :)

Gość magdalena z
poczytaj może o przetce pecherzowo-pochwowej..nie chce stawiac diagnozy ani nic ale moze cos Ci to podpowie...

dzieki Ci bardzo :*:*:* coś mi sie wydaje ze to może być właśnie ta przetoka nawet jestem pewna no może nie na 100 % ale mysle ze jednak to to tylko co teraz ?? ja sie boje i wstydze isc do lekarza omg jescze do ginekologa :/

kurcze ale ciekawe z czego to mam ??

Gość magdalenka z
podejzewam ze sie tak urodziłas..nie masz sie co wstydzić lekarze po to są zeby do nich chodzic!!głowa do góry!!

dzięki za pomoc

to wyżej to do magdalenki z :)

Gość magdalenka z
tak z ciekawosci"a ja mam jeszcze gorzej"...i wybierasz sie do lekarza??

nie wiem.... wiem ze powinnam, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa.....zobaczę........na pewno pójdę kiedyś ale kiedy tego nie wiem... :):):)

Śmierdzę wieloma substancjami organicznymi i nieorganicznymi. Najlepiej wychodzi mi jednak cuchnięcie zjełczałym łupieżem z głowy posła Cymańskiego, wymieszanym z odrobiną gęsiwa i wydzieliny z gruczołu kuprowego kaczki-krzyżówki. Dla wytrawnych kiperów wyczuwalna jest też nuta dwusiarczku węgla oraz moczu niedorozwiniętego kajmana z dorzecza Orinoko.

to wyżej to nie pisałam ja.... szkoda mi niektórych ludzi, może dla Ciebie to jest śmieszne ale ja mam naprawdę problem kretynie !!! jak niedojrzałeś jescze to się nie udzielaj małolacie ! sorki za te wyzwiska :P