Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaaaam

cilest i alkohol

Polecane posty

Gość witaaaam

czy picie duzo alkoholu po wzieciu tabletki oslabia jej dzialanie? biore co dzien dokladnie o 21, i tak np potem jest imprezka -duuuzo % czy dzialanie tabletek jest nadal takie samo? nie wymiotuje ani nie mam innych skutkow ubocznych :D w ulotce nic o tym nie pisza, nic jak tabletki maja sie do alkoholu dzieki za info

Gość ja brałam
cilest, mam do ciebiae małe pytanko, a mianowicie: czy dobrze się po nim czujesz?z rana nie masz mdłości i czy jak wracasz ze szkoły bądź pracy nie czujesz nadmiernego zmęczenia, takiego, które zmusza cię do chwili snu?noi najważniejsze: masz jakieś skoki lub spadki masy ciała?a i jeszcze jedno nastruj, niezauważyłaś przygnębienia? i spadku ochoty na seks?? po 3 cyklu miałam właśnie takie objawy, a po czwartym wcale nie miałam ochoty na seks. Teraz co do twojego pytania: działanie alkoholu zmniejsza skuteczność WSZYSTKICH tabletek anty, a pozatym zwiększa się ryzyko wystąpienia wymiotów, w ulotce nie ma prawie nic na tema co można a czego nie, ale po przestudiowaniu kilku innych wychodzi na to że alkoholu nie można pić, solarium jest niewskazane, kawa też, papierosy wogule wykluczają branie anty itd.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu