Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivianna-sanna

jak zaczęła się u was menopałza?

Polecane posty

Gość vivianna-sanna

mam 44 lata i ostatni okres mialam 10 stycznia , nie mam kasy na ginekologa więc może któraś z was poradzi mi czy to może być początek menopałzy?

Gość MENOPAUZA
jeszcze się u mnie nie zaczęła mam 48 lat :)

Gość MENOPAUZA
10 stycznia, przecież to miesiąc temu, dlaczego myślisz, że to juz menopauza? A może Ty w ciąży jesteś :) Tak czy owak do ginekologa się musisz wybrać, z kasy chorych przecież nie płacisz.

Gość 44 lata
to chyba za wcześnie na menopauzę. U mnie się zaczęła jak skończyłam 54 dokładnie tyle ile miała moja mama. Zapytaj swą mamę, może w waszej rodzinie menopauza w tym wieku to norma? Ciążę wykluczasz??

Gość vivianna-sanna
wczoraj kupiłam test ciążowy i w ciąży nie jestem , a o 21 dostałam okres:) chyba mi się przesunął bo brałam 3 opakowanie antybiotyków na grypę . Pozdrawiam!:)

Gość ej kurcze
menopauza sie pisze - kurka wodna od pauzy - przerwy pochodzi od pały w ciazy mozesz najwyzej byc, jak wiesz - chyba ze ot ci chodzilo sie mlodziez uczy potem i nio, cio wypisuje

Gość // I /
No więć, moja mama ma 39 lat i od baaaaardzo dawna ma menopalze ()!!!! Jak już pewnie zdążyliąsie zauważyć ja jestem wieku dojrzewania, a moje mama wręcz przeciwnie - przekwitania. Nie możemy się ze sobą dogadać. Pamiętam te beztroskie godziny spędzane z mamą, gdy byłam baaaaardzo mała. Nie mogłyśmy spędzić bez siebie ani chwili. Stałyśmy się przyjqaciółkami, a teraz nie wiem, co się dzieje! Proszę pomóżcie. Nie wiem, co mam robić.