Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania82

Cilest i Bromergon.

Polecane posty

Gość Ania82

Czy mozna jednoczesnie stosowac pigułki antykoncepcyjne i Bromergon. Mam za wysoka prolaktyne, a Bromergon ja obniza.

czesc mam podobna sytuację a za wysokoa prolaktynę u mnie spowodowało uzywanie Cilestu a potem zbijanomi Bromergonem.Ile wynosi twój poziom prolaktyny??Ja chodze teraz co pare miesięcy badać stan prolaktyny ale zrezygnowałąm z brania cilestu i przerwalam bromergon.

Gość Ania82
Mam 35 ng/ml. A Ty ile? Po Bromergonie spadła Ci prolaktyna? Bo ja nie wiem co robic, chce brac pigułki ale boje sie ze mi jeszcze bardziej podniosa prolaktyne.

a ja miałam 45 potem miałam Bomergon na zbicie ale za długo go nie mogłam brac bo spadło mi za dużo . Powinnas udac sie do lekarza i przerwać przede wszystkim branie Cilestu bo poziom bedzie ci sie podnosil. Miałam dokładnie to samo i od pory brani cilestu cały czas walcze z za wyskom poziomem bo czasami mam nawroty bo nasta pila ingerencja w organizm. Więc ciagle chodze do lekarza i na badania krwi na prolaktyne i liczne badania sprawdzajace przyczyne wysokiego poziomu prolaktyny

a ja miałam 45 potem miałam Bomergon na zbicie ale za długo go nie mogłam brac bo spadło mi za dużo . Powinnas udac sie do lekarza i przerwać przede wszystkim branie Cilestu bo poziom bedzie ci sie podnosil. Miałam dokładnie to samo i od pory brani cilestu cały czas walcze z za wyskom poziomem bo czasami mam nawroty bo nasta pila ingerencja w organizm. Więc ciagle chodze do lekarza i na badania krwi na prolaktyne i liczne badania sprawdzajace przyczyne wysokiego poziomu prolaktyny

Gość Ania82
A tego nie mozna brac jednoczesnie? To moze najpierw pobiore Bromergon a dopiero potem zaczne brac Cilest. Cilest dopiero mam zamiar zaczac brac, wiec u mnie to nie od brania pigulek jest taki poziom prolaktyny. Po jakim czasie spadła Ci prolaktyna? Pozdrawiam,

Radze skonsultowąc siez lekarzem bo jeśli zamierzasz brac dopiero Cilest to on bedie ci podnosil poziom a ty Bromergonem nedziesz zbijac to nie ma sensu, najlepiej skontaktuj sie z lekarzem.On mi spadl ale do dzis mam problemy raz wyzszy poziom raz nizszyciegle z tym walcze

Gość Ania82
Ok, dzieki za rade.

Gość Ania82
Ok, dzieki za rade.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu

Gość temp123456
Kupie bromergon! Prosze nie usuwac tego ogloszenia - pomysl Adminie, ze moze kiedys tez bedziesz potrzebowal leku, a nie bedziesz mogl sie dostac do lekarza! temp123456@gazeta.pl