Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monii

ktora z Was panicznie bala sie wszystkiego na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość monii

jestem w ciazy. Okolo 8 tydzien. dzisiaj ide na usg. Potwornie sie tego wszystkiego boje: ciazy, porobu, badan, opieki nad dzieckiem itp. czy Wy tez tk mialyscie?. Mam 27 lat, kochajacego meza i rodzicow. Potwornie sie boje. Tak bardzo ze nawet nie wiem czy sie z tej ciazy ciesze :/. Moze to strasznie brzmi ale pisze to co czuje. czy przejdzie mi to z czasem?

Gość ze mna było tak samo
na poczatku.Teraz jestem w 28 tyg.i...wszystko wyglada inaczej:-)Porodu sie nie boje(az sama sie temu dziwie),na dzidzie nie moge sie doczekac.Moze jak pierwszy raz zobaczysz Fasolke na USG to popatrzysz na ta ciaze przychylniejszym okiem???Tego Ci zycze!!!Dbaj o...Was;-) Pozdrawiam

Witaj ten strach to chyba norma, ja dwa lata temu bylam wlasnie w 9 tygodniu ciazy, przerazalo mnie wszystko, wizyty u lekarza , porod, opieka nad dzieckiem, ale rowniez to ze utyje,takie rozne bzdurki, a obecnie jestem szczesliwa mamusia dwuch chlopcow,starszy synek ma 17 miesiecy a mlodszy dwa.wiec mozesz soie wyorazic ze nie bylo tak zle skoro zdecydowalam sie w tak krotkim czasie na drugie dzidzi.