Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k i n g a

SAMOTNOŚĆ W SIECI ...zapraszam do rozmowy 40-latków

Polecane posty

Gość pan R
Czy my musimy dyskutować o pogodzie eh kobitki zróbmy coś innego ją taki rodzynek troszkę tutaj i żadna z was coś mnie schrupac nie chce jak to tak :p

Gość jest tu ktoś?
ale Ci się marzy panie R...:)

Gość samotna40_346
Przepraszam, że się mieszam do rozmowy, ale chciałam się przywitać i przy okazji polecić Wam stronę, na której też można posiedzieć i porozmawiać:) Jakby ktoś był zainteresowany to podaję adres: daymynews.pl

pozdrawiam samatna zapraszamy do pisania z nami nie znam tej stronki co podalas ja raczej jestem tylko na tej stronie jakos nie mam chceci latac po internecie po stronkach tym bardziej ze mozna sie naciac bez potrzeby ale tobie zycze milego kiedys byl dobry tlen ale chyab juz go nie ma byly pokoiki mozna bylo popisac i sie posmiac wspolnie ale powstaly tysiace roznych stron pisania czy rozmow wiec kazdy poszedl szukac swojej stronki czy 2 polowki a co do pana rrrrrrrrrrrrrrr zachecalam kocyk lezenie pod drzewem czy na trawce i tu niccccccccccccccccccccccc a kobieta nie powinna 2 razy prosic ooooooooooooooo panie rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i coooooooooooooooooooooooooooooo mi;lego wieczorku

Gość jest tu ktoś?
panie R wychodzi na to, że sam jesteś sobie winien:D

Gość pan R
Oj tam oj nie prawda, skorzystać z zaproszenia bym chciał a ją myślałem że wy takie niesmiale.No cóż konkretnej oferty się spodziewałem eh.... przylece do pl to chciałbym jakoś miło spędzić czas z którąś z was moje panie.Tylko jeszcze nie wiem gdzie

no tak weszlam tutaj tapeta zmieniona jest zawsze wole te stare jakie byly czulam sie bardziej swobodnie a tu jakis inny kolorek rozowy . jezeli pan rrrrrrrrrrrrrrrr masz chwilke czasu zagladni do szukam bratniej duszy po 40 jakies stronki chyba od 100 juz nie pamietam dobrze sa tam moje wpisy tropik byl fajny jest on do dzisiaj lecz dawno tam nie bylam ludzie sie pozmieniali . a co do Ciebie panie rrrrrrrrrrrrrrrrrr szukasz 2 polowki moze to zart moze to falsz a moze prawda mieszkasz chyba za granica czy ciezko jest poznac kogos tam jest tyle ludzi samotnych z wyboru lub losy ludzkie sie pokrecil;y jak rownierz ludzie samotni w zwiazku to jest najgorsza samotnosc jaka sobie 2 ludzi zgotowali rozpisalam sie bo jak widze pan rrrrrrrrrrr i inni [pisza tylko 3 slowa a szkoda piszcie wiecej milego wieczorku a propo jestescie mlodzi szkoda ze ja juz wiekowa i zycie jest juz za mna gonie teraz tylko smierc ha

Tak szczerze mówiąc to mnie też się lepiej czytało wcześniej, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia... jagoda ja w sumie już nie taka młodziutka ;) ( w nicku to nie jest mój rok ur. ) ale duchem ...to jeszcze mi daleko do starości :D

margaret dobrze jest miec mlodosc ducha ona pozwala nam zap[omiec o roczniku smutkach zmartwieniach ja choc wiekowa to czuje mlodego ducha w sobie i aby zawsze byl milego wieczorku wszystkim

Gość jest tu ktoś?
i tak trzymać koleżanki:)też nie jestem pierwszej młodości, wychodzę jednak z założenia, że w kazdym wieku można znależć pozytywy.

Witam :) wreszcie mamy weekend... ( choć pewnie nie wszyscy ) szkoda tylko że pada... jest tu ktoś - to prawda ja uważam że teraz jest rewelacyjny wiek ...przynajmniej dla mnie ;) Miłego popołudnia :D

Gość tere_sa_43
Pogoda jest paskudna... Chyba przez cały weekend nie wystawie nosa z domu a pół weekendu spędzę na kafe i daymynews.pl... Szkoda, że kolejny weekend tak będzie wyglądał...

Nie wiem jak u Was ale u mnie jak na razie świeci słońce...czyżby wszyscy poszli na kocyk .... ? :P Miłego dnia :)

Gość gość
margaret moze nie na kocyk ale pochowali sie pod kolderka z zimna . jakos pusciutko sie zrobilo jak wiemy pan rrrrrrrrrrrrrrrrrrr poszedl szukac zony aby tylko nie wpad glupiutko bo kto szuka zony jak szalony to roznie z tym moze byc a co z jest tu ktos ?? teresa a co u ciebie milego wieczorku

Gość jest tu ktoś?
doła złapałam:(

Ech, i po co te doły? W środe wyjrzy słoneczko i od razu będzie lepiej :D a jak nie to przybęde z łopatą i zakopiemy ten dół ;)

Gość jest tu ktoś?
trzymam Cię za słowo margaret:D

Gość jest tu ktoś?
rozśmieszyłaś mnie margaret:)jeden wpis i świat juz wygląda lepiej, coś nie widać pana R

Pewnie że lepiej... Szkoda czasu na smutanie ;) fakt pan R się gdzieś zawieruszył...

Gość Krzys91
Cześć jestem Krzysiek i mam 22 lata. Jestem zwyczajny niczym sie nie wyróżniam nic nie osiągnąłem nie jestem bogaty biedny tez nie jestem mądry raczej na pewno nie . Jestem za to uzależniony od marihuany i od fajek gardzę samym sobą i większością otaczających mnie idiotów. Nie miałem nigdy żadnej kobiety co się wiąże z tym że jestem prawiczkiem i jest generalnie żałosne w tym wieku - a dla moich znajomych śmieszne... jest mi źle i szczerze siebie nie na widzę za to kim jestem bo jestem tak naprawdę zerem niczym nie znaczącym dla nikogo w otaczającym mnie środowisku. I tak żyje z dnia na dzień w tym bagnie rzygać mi się chce jak myślę o jutrzejszym dniu że muszę wstać i znów użerać się od nowa ze wszystkim i wszystkimi. Czasem odnoszę wrażenie że cały świat jest przeciwko mnie. Jestem już zmęczony tym wszystkim a mam dopiero 22 lata boje sie pomyśleć co będzie się działo jak będę miał 30 dychy na karku... Masakra Pozdrawiam

Krzys wszyscy muszą wstawać i borykać sie na codzień z problemami ... jesteś jeszcze młody i może najwyższa pora zabrać sie za siebie, zgłosić po fachową pomoc... Pamiętaj że nigdy nie jest za późno na zmiany , życze powodzenia :) A gdzie reszta ? Jest tu ktoś, jagoda, pan R .....

witam jestem jestem pada sobie deszcz dzisiaj wczoraj bylam w Zakopanym pogoda dopisala piekny widok tatr mialam .Nawet sobie zrobilam karykature ja na miotle hahhahah co do wpisu Krzysia nie wiem czy pisze prawde napisane jest forma dobra zdania slowa dobrane ma 22 lata mlody zagubiony nie napisal by tak dobrze sformuowana tresc sloneczka dla wszystkich pan rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zakochal sie ?????

Zakopane mówisz.... Uwielbiam to miejsce. Co roku jeżdże tam choć na chwile by naładowac ,,akumulatory" ;)

Gość jest tu ktoś?
mam problem z netem, chodzi jakby chciał a nie mogł, oczywiscie pamiętam o Was:)

Witam :D ....nareszcie, już myślałam że wszyscy sobie poszli ;) Czasem tak się zdarza z netem, cóż poradzić...