Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grajaca

Kto zagra w pokoje?

Polecane posty

Gość a mi kwiatek urosl tylko troch
dwa zielone listki . co robic zeby byl wiekszy????

Gość graczkaa
musisz teraz ustawic 18 stopni i skierowac na wode, a potem dwa razy zimna podlac

Gość UsMiEcHnIeTa 16
plyta jest kolo dywanu chyba... takiego mniejszego pod stolem:)

Gość graczkaa
mam wszystko ale nie moge teraz przyblizyc tej dziury? Co zrobixc z tymi 4 klockami?

Gość Różwa
Skąd macie koperte, kartki??? W komputerze trzeba nacisnąć na biało za 5 szósta i na czerwono dziesięć sekund po i wychodzi napis level 2 ale nie wiem co dalej:( HELP!!

Gość olciaaa
co do anode&cathode, mam 3 kostki tą "z komputera" z dvd(chyba to jest dvd:P) i tą zza książek. gdzie jest czwarta???, sory moze to glupie dla was pytanie ale ja początkująca :)

Gość olciaaa
juz mam:P

Gość pierwszy raz
no wlasnie, co z tymi klockami??? i dlaczego nie da sie juz tej dziury przyblizyc???

Gość co z tym trupem
?

Gość NOWA GRACZKA
PROSZĘ- JESTEM TU NOWA I ZACZĘŁAM GRAĆ W TĄ PIERWSZĄ GIERKĘ http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3048 MAM KARTĘ ZA ZNAKIEM PASUJĄCYM DO DRZWI.NIE MOGĘ ICH JEDNAK OTWORZYĆ POMÓŻCIE, JAK DOKŁADNIE TO SIĘ ROBI-PLISS;)

Gość jak wyżej
proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!🌼;)

Gość ja grałam D
troche proste to było, ale ok. Przynajmniej nie było jakichś motywów z zasadzeniem roślinki albo innych bzdetów w każdym razie szybko sie kończy

Gość yuyrq
mam tylko pytanie - moge wyjsc z tego biura, ale nie moge sie przemieszczac po miescie, tak ma byc? czy wszystko w co musze zagrac to to biuro? nie musze wychodzic?

Gość yuyrq
ok, sorry za głupie pytanie, bylam juz: w biurze, na pomoście, w miejscu gdzie facet podnosil noge przed szczurem w miejscu gdzie trzeba wlozyc jakąś karte nie mam żadnej karty :( kto mi napisze co robic dalej? prosze!

Gość yuyrq
niepotrzebnie stękałam...:) mysle ze prawie dotarłam do konca... i wcale nie jest taka łatwa jak pisałyście 😠

Gość a może macie jeszcze inne
linki do podobnych giererk?

Gość yuyrq
skończylam :D:D:D SUPER SUPER gra, naprawdę polecam wszystkim :)

Gość NOWA GRACZKA
PROSZĘ- JESTEM TU NOWA I ZACZĘŁAM GRAĆ W TĄ PIERWSZĄ GIERKĘ http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3048 MAM KARTĘ ZA ZNAKIEM PASUJĄCYM DO DRZWI.NIE MOGĘ ICH JEDNAK OTWORZYĆ POMÓŻCIE, JAK DOKŁADNIE TO SIĘ ROBI-PLISS przepraszam że wkleiłam to po raz drugi, ale może ktoś mi podpowie-proszę 😭:D😭:D😭:D😭:D😭:D😭:D

Gość yuyrq
Nowa graczka -> przejrzyj ten topik na początku, tam jest napisane gdzie są inne kawalki. Jak zbierzesz wszystkie kawałki z R1, kostka się sama ułozy, wtedy włóż ją na taką jakby półeczkę koło drzwi obok płaszcza na wieszaku, ona sie przesunie i mozesz wejsc do nastepnego pokoju. Osobiście nie radzę Ci grac w to, utknęłam gdzies tam i nie umiałam dalej przejść.

Gość NOWA GRACZKA
DZIĘKUJĘ CI BARDZO!!!!!!MOŻE SIĘ UDA..........

Gość aparatkaaaaaaaaa
yuyrq --> a skad mam wziac ta karte do tych drzwi z restauracji?????? Daj chociaz jakas wskazowke :-)

Gość aparatkaaaaaaaaa
yuyrq --> a skad mam wziac ta karte do tych drzwi z restauracji?????? Daj chociaz jakas wskazowke :-)

Gość aparatkaaaaa
jupiiiiiii, przeszlam ta gre :-)

Gość yuyrq
sorry, jestem dopiero teraz :) i co, fajna gra, nie? dla innych - trzeba krabem wystraszyc kałamarnice, ona puści tusz, trzeba go zebrac, wrócić do biura, nołożyć trupowi na palec, wziąć odcisk... potem iść do tego miejsca gdzie restauracja, w miejscu plakatu jest zdjęcie, trzeba je zdjąć i nakleic na kartkę z odciskiem palca... no i wtedy mozna juz włożyć kartę, a drzwi sie otwierają BARDZO fajna gra :):)

Gość aparatkaaaaaaa
o dzieki, wlasnie przeszlam ta gre :)