Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linijka

Gdzie mozna zszyć błonę dziewiczą?? Jest to możliwe?

Polecane posty

Gość linijka

Czy ktos z was slyszal o mozliwosci zaszycia blony dziewiczej. Niedlugo biore slub i razem z narzeczonym wymyslilismy sobie, ze fajnie by bylo, przezyc ten momen symbolicznie jeszcze raz (utraty cnoty) Czy taki zabieg jes mozliwy, ile kosztuje i jakie jest ryzyko? w Polsce w ogole sie cos takiego wykonuje? z gory dzieki

Gość wiem.
ze napewno robi sie takie zabiegi , jest to podobno bardzo prosty zabieg ale gdzie tego nie wiem.zapytaj ginekologa

Na pewno w Kaliningradzie w klinice chirurgi plastycznej koszt ok 300 euro.Powodzenia skoro tak chcecie:-)

Gość Ivan
jeden bogaty wiesniak szukal zony - ale cnotliwej.Pewna dziewczyna z bogata przeszloscia miala ochote na niego (jego kase) - i mamuska znalazla sposob - poslala ja do sklepu po polec sloniny - wenatrz znajduje si e cieniutka blonka - oderwala i wetknela coruni gdzie trzeba.Panna umowila sie z facetem -i po seksie facet oglada na koncu fiuta blonke i dziewczyna mowi - no co, cnota jest?!!! On na to - no jest, ale czemu z pieczatka "GS" Kutno?!!!!

Gość kosmiczny ziutek
Takie zabiegi są w Polsce wykonywane. Potrzebują ich często studentki z krajów arabskich. Kurwiła sie taka na studiach, a w świecie arabskim szanujący sie mężczyzna niedziewicy nie zechce, więc udaje sie na zeszycie:P I po kłopocie... szczęśliwie będzie okłamywała męża do końca życia. Jest też metoda azjatyckich prostytutek. Robią sobie "błonke" z bardzo gęstego krochmalu wymieszanego z krwią kurczaka. Dzieki temu sprzedają swe dziewictwo wiele razy, za co otrzymują od naiwniaka dużo lepszą kase niż zwykłe dziwki.

Gość Glupoty gadacie
Utrata cnoty to nie mechaniczne zerwanie blonki. Utrata dziewictwa jest czyms co sie odbywa 'w glowie' Pomijam juz fakt ze spora proporcja kobiet blonki nie ma lub ma ja w formie szczatkowej oraz jeszcze wieksza proporcje kobiet ktore blone trace podczas uprawiania sportu czy innych wymagajacych czynnosci.

Gość np ja
ja stracilam w wyniku uprawiania sportu

Gość ninotshkaa
nazywa sie to chirurgia plastyczna blony dziewiczej robia to np w Szczecinie http://www.art-medica.pl/