Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość otot
siemka sluchajcie moja dziewczyna dostala juz okres ale tego samego dnia gdy wziela escapelle wlasnie go dostala i okres wydluzyl sie jej o 2 dni. powiedzcie mi czy wszystko jest juz oki jak dostala okres???

Gość MAGAQBA
Ja wziełam Posinor w 20 dniu cyklu 6 h po stosunku.Nie miałam absolutnie żadnych skutków ubocznych nic,ani sladu.Troszke sie martwiliśmy,ale wąłsnie dziś przyszedł upragniony okres.3 dni przed czasem. Więc potwierdza sie teoria,ze zalezy to wyłącznie od organizmu.Zaznaczam jeszcze,ze to były pierwsze hormony jakie przyjełam.

Gość cała ona 24
Czesć Wam:)Mam pytanko- mianowicie czy któraś z was brała juz Escapelle?Ja zazyłam ja 17 h po niezabezpieczonym stosunku.Nie wiem czy ta pigułka jest skuteczna:/ Mam do teraz wątpliwosci czy wszytsko jest ok bo były to na moje nieszczescie dni płodne:(Sama juz nie wiem,nie mam zadnych objawów ubocznych:/Mam nadzieje tylko nadzieje ze zadziała:(

Gość k****
no nareszcie ktoś kto brał escapelle... :) ja wzięłam po 16 godzinach...cała ona24 też miałam płodne... minęło juz ponad tydzien... po sześciu dniach zaczelam krwawic... a to raczej nie związane z miesiączką bo tę powinnam mieć za tydzień... podobno jak weźmie sie do 24 godzin po jest 99% szans,że nie jesteś,więc jetsem dobrej myśli :) za Was dziewczynki też trzymam kciuki :)

Gość minaaaa
któras jeszcze brała escapelle?

Gość k****
no widze ze escapelle coraz bardziej na czasie...

Gość minaaaa
k**** - ja tez wziełam po ok 16 godz , ale odczuwam skutki tylko nie wiem czy ciązy czy uboczne po tabletce. Jest mi niedobrze, mam wrazliwe piersi i ogólnie złe samopoczucie, acha i nie miałam krwawienia

Gość k****
hmm ja nie mialm zadnych ubocznych tylko te krwaweinie po 6 dniach

Gość minaaaa
dodam jeszcze ze miałam na bank dni płodne

Gość k****
ale skoro bralas w ciagu doby po to chyba malo prawdobodobne ze jestes

Gość k****
ja tez mialam plodne... :/

Gość k****
minaaaa -a dawno je wzielas? ile dni temu?

Gość E.N.A
Witam. Od dłuższego czasu zaglądam do was na forum, bo jestem w bardzo podobnej sytuacji. Jak do tej pory starczało mi to co przeczytałam, ale teraz proszę was o radę.Postorin brałam 3 tyg temu, ok 12h po stosunku...(to były mojemdni płodne:( )Żadnego krwawienia mdłości plam....jedną zmianą był ogromny apetyt i obrzęk piersi.I byłam spokojna...do czasu. Okres powinnam dostać 3 dni temu. Wiem, że ma prawo się spóźniać i to długo, jednak jest jedna rzecz, która mnie strasznie niepokoi: od kilku dni wydziela mi się gęsty różowawy śluz, a kilka dni temu miałam jakieś brązowe plamienie(nieweelkie i tylko 2 dni)Nogdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Co to może być? Czy któraś z was coś takiego miała? Czy to, że to były dnie płodne bardzo zmniejsza szansę, że P. pomoże? powoli zaczynam wariować z nerwów...straszne się boję..pomóżcie proszę....ps. To cudownie,że istnieje takie forum.....

Gość k****
E.N.A ja nie bralam postinoru tylko escapelle, ale z tego co tu czytalam niezle potrafi narozrabiac w naszych biednych organizmach... moze zrob test?

Gość E.N.A
Kupiłam dziś...ale boję się tego co zobaczę. A tak poaz tym słyszałam, że wynik może być błędny i to w obie strony... Ale zrobię go bo dłużej nie wytrzymam tej niepewności....Kurde, nie teraz...

Gość k****
a ile dni temu bralas postinor... test najlepiej zrobic dzien po tym jak spodziewasz sie okresu... ja czekam...

Gość k****
sorki gapa ze mnie przeciez pisalas :)

Gość k****
zrob... zyc w niepewnosci... mnie jeszcze to czeka przez tydzien :/

Gość minaaaa
K**** - wziełam 10 dni temu

Gość minaaaa
mam test ale na razie nie robie poczekam az mina 2 pełne tygodnie martwi mnie to ze nie mam krwawienia no i te objawy , w sumie na ulotce jest napisane ze moga wystapić , ale nie wiem jak długo maja trwać

Gość k****
minaaaa- nie jest powiedziane kiedy moze wystapic krwawienie... nie martw się i zrob test moze... ja jestem dobrej mysli... a test zrobie za tydzien

Gość k****
moze porozmawiaj z konsultantem ale oni i tak wiedza tyle co w ulotkach :/ ja myslalam nad badaniem krwi.. i nie wiem czy jak mialam krwawienie przez trzy dni to moge byc w ciazy czy nie?

Gość minaaaa
najgorsze jest to ze bij zabij nie pamietam kiedy mam dostac okres , na poczatku m-ca ale dokładnie nie wiem ... nie nie myslcie ze jestem z ciemnogrodu , po prostu nie potrzebowałam sie nigdy martiwc i czekać co do dnia , bo zazywałam tabletki anty....do czasu cholera mać

Gość E.N.A
k**** trzymaj się. Będzie dobrze, bo nie może być inaczej...:) najgorsze jest to że łapię jakieś schizy...ale coż sama jestem sobie winna. ale czy taki śluz może byc oznaką ciąży???

Gość k****
oznaka ciazy jak czytalam :) to chyba jest brak okresu i dopiero po dwoch tygodniach mdlosci... napewno Ci sie tylko tak wydaje... ja tez tak mam kazde zle samopoczucie to ciaza jasne ze bedzie dobrze :) daj znac jak jest...caluje

Gość E.N.A
Dokładnie...to straszne. Coś mnie świdruje w brzuchu,jestem senna, coś tam jescze i pierwsza myśl- na pewno ciąża.Brrr....ale nie dajmy sie zwariować. Będzie dobrze. Na pewno się odezwę. Buźki

Gość k****
trzymaj sie i glowa do gory ... bede czekac na dobre ;) wiesci :)

Gość minaaaa
ja też trzymam za mnie i za was :)

Gość powercia_85
dziewczynki ja tez swiruje mi mo ze dostalam okres i to spory nawet a mam jakies dziwne samopoczucie ogolne al mysle ze to moze od tych chormonow bo to duza dawka a jeszcze mam sluz taki jak w dni plodne i brzuch mnie tez tak boli ..kurde nigdy wiecej swiksowac mozna!!!!!!