Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka777

przypadek bycia w ciazy i dostania rownoczesnie miesiaczki

Polecane posty

Gość milenka777

czy sa tu sposrod was takie dziewczyny ktore dostaly miesiaczke a byly juz w ciazy? podobno dosyc czesto sie to zdarza, napiszcie prosze o swoich objawach. dziekuje.

Gość Stokroteczkaaaa
No właśnie, jam tez ciekawa:) Uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia, dzień przed okresem. Okres dostałam następnego dnia. Czy istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?

Gość tak.......
Okres mozna miec nawet do 3-ego miesiaca.

Gość bonita
to nie okres tylko krwawienie. I trzeba sie z tym udac do lekarza! Co do stosunku dzien przed okresem, to boshe! co za pytanie... jakim cudem masz niby zajsc w ciaze??? Jak dostalas okres to znaczy ze owulowalas 2 tygodnie wczesniej!! pomysl co mowisz...

Gość do bonity
Ciało kobiety to jednak nie zegar... Bardzo duzo czytałam na ten temat i wiem ze sa przypadki zajścia w ciąże nawet podczas okresu i dni niepłodnych. Plemniki w dogodnych warunkach potrafią przezyć troche i były przypadki, ze "dozyły" do dni płodnych.

zajście w ciąże podczas okresu i dni NIEPŁODNYCH :P hehe dobre. Pelmniki w dobrych warunkach żyją 5 dni max ( w sluzie płodnym tylko i wyłącznie) Gdy zetkną się z krwią lub ze śluzem niepłodnym to giną w przeciągu godziny. =]

Gość i jeszcze
jedno... Kiedy kobieta zachodzi w ciąże to nie miesiączkuje. to co nam sie wydaje ze to okres to to nie jest okres. Sa to bardziej plamienia iwec

Gość StarszaOdCiebie
iczka zajście w ciąże podczas okresu i dni NIEPŁODNYCH hehe dobre. Pelmniki w dobrych warunkach żyją 5 dni max ( w sluzie płodnym tylko i wyłącznie) Gdy zetkną się z krwią lub ze śluzem niepłodnym to giną w przeciągu godziny. =] -> Iczka zanim cos napiszesz, to pomyśl...Zajscie w ciaze podczas okresu i dni płodnych jest jak najbardziej mozliwe!!! Tak samo jak kobieta moze miec dwie owulacje podczas cyklu...To, ze stosujesz npr i kościół chwali sobie metode "dni płodnych i niepłodnych" nie znaczy, ze musisz w blad wprowadzac innych...Nie wiem czy wiesz, ale udowodniono, ze plemniki moga przezyc nawet 7 dni i wiecej...zanim zaczniesz korzystac z wiadomosci ktore zdobylas na lekcji biologii, najpierw warto byloby zaznajomic sie z fachowa literatura?

Gość koOobietka
Boje sie,ze być moze jestem w ciazy mimo tego,ze dostałam okres.Byc moze dostałam go przez stres 2 tygodnie po tym jak skonczył sie poprzedni,miałam troche problemów.W sumie nie doszło ze mna i moim facetem do stosunku,ale piescił mnie na zewnatrz i być moze "coś"sie przedostało:( tak bardzo sie boje,minęło od tego czasu 2 tygodnie,żle sie czuje,jest mi ciągle niedobrze.Nie wiem czy to przez stres czy przez to,ze jestem w ciązy.Co ma robić?

Gość koOobietka
Prosze,doradzcie coś. Bolą mnie jajniki,bardzo duzo jem,moze wydawac sie to smieszna,ale ja sie naprawde boje!Czuje sie starsznie,chce mi sie wymiotować,ale nic z siebie nie moge "wydobyć".

Gość do koobietki
hej, nie stresuj się tak. Trochę za wcześnie na mdłości, napady głodu itp. jakby to miała być ciąża. Mdłości masz pewnie z nerwów bo się stresujesz sytuacją (ja z nerwów mam ochote nawet wymiotować). Za kilka dni zrób test (z pierwszego porannego siusiu). Na pewno wszystko bedzie dobrze, nie martw się.

Gość ootakoo
jak sie chce rzygac to napewno jestes w ciazy bez 2 zdan

Gość do koobietki
hej, nie stresuj się tak. Trochę za wcześnie na mdłości, napady głodu itp. jakby to miała być ciąża. Mdłości masz pewnie z nerwów bo się stresujesz sytuacją (ja z nerwów mam ochote nawet wymiotować). Za kilka dni zrób test (z pierwszego porannego siusiu). Na pewno wszystko bedzie dobrze, nie martw się.

Gość dziekuje
mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze pozdrawiam🌼