Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia123456

potrzebna opiekunka WROCŁAW

Polecane posty

Gość sylwia123456

Potrzebuje opiekunki z Wrocławia do 5 miesięcznej dziewczynki. 5 dni w tygodniu od 8 do 15. 3 zł za godzinę.

Gość BYŁA NIANIA
3 zł.???? To troche za mało.Ja pilnowalam 2 lata temu dziewczynkę 6 miesięczną za 4 zł. na godzinę.A stawki są ponoć jeszcze wyższe,bo koleżanki dostają jeszcze więcej.

Gość iaiao
Ano są wyższe, jak ja się orientowałam to bylo około 6 zl w okresie próbnym , 8 zł na stałe a za ewentualne nocki jeszcze więcej. A nianie z agencji to już w ogole poniżej 10 - 12 za godzinę nie schodzą

Gość gość
Ja polecam firmę SelectCare. Posiadają profesjonalną kadrę, można dostosować zakres obowiązków do indywidualnych wymagań. Posiadają również możliwość monitoringu o dowolnej porze. Jeśli komuś zależy na bezpieczeństwie, to polecam :www.selectcare.pl

Gość gość
3 zł za godzinę????????????? nie bądz śmieszna

Gość gość
3 zł??? No to chyba tylko za leczenie na kanapie i oglądanie TV zęby tylko dziecko sanmo nie było. Co to za stawka pracuje jako opiekunka w Opolu i biorę 10 zł za godz inie jest to duzo

Gość gość
Wychodzi 20 zł dziennie odliucz ewentualny bilet i chociażby bułkę na śniadanie to ducha zostanie nie bądź śmieszna. 5 miesięcy dziecko potrzebuje dużo uwagi wiec nie za takie pieniadze .

Gość gość
Ludzie temat zostal zalozony w 2005r...

Gość gość
hahaha 3zł. chyba cie pogięło kobieto a może od razu napisz czy ktoś za free będzie siedział takim dzieckiem, masakra co się dzieje, ja zarabiałam 10zł/h za 3 zł to mogę przyjść poleżeć na łózku a nie bawić dziecko!!!

Mailowo mogę polecić naszą opiekunkę, ale za nie mniej niż 25 zł za godzinę. Chyba że na stałe, wtedy 15 zł godzina. Za 3 złote nie wiem czy jakaś 6-klasistka sie zgodzi, szczerze wątpię

Gość gość
a komu chcesz polecić, pani, która zadała pytanie w 2005 r.? :) :) :)