Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zmartwiona

DO KOBIET BIORACYCH PIGUŁKI..LUB TYCH KTORE BRAŁY

Polecane posty

Gość troche zmartwiona

Mam do Was 2 pytania 1) Czy zdarzyło się Wam, ze nie dostałyscie okresu podczas 7-dniowej przerwy?? 2) Czy zawsze macie tego samego dnia przerwy okres (czy moze jeden dzień później/wczesniej)? Pytam bo dzis powinnam dostać okres a jeszcze nie dostałam i troche zaczynam sie martwić. Zwykle koło południa dostaje, a tu nic...:(

Gość saszetka
1.Nie, nigdy sie cos takiego nie zdarzylo 2.Byly przesuniecia o dzien

1) nie miałam takiej sytuacji 2) czasem się przesuwa o 2 dni...

Gość Asiura
1. nigdy sie mi nie zdażyło 2. zawsze regularnie, co do godziny wręcz jesli się u Ciebie tak dzieje to zapewne masz beznadziejnie dobrane tabletki!!!!

Gość Asiura
1. Nigdy sie to nie zdarzylo 2. regularnie, nawet co do godziny Jesli u Ciebie sie tak dzieje to pewnie masz fatalnie dobrane tabletki.....

Gość troche zmartwiona
Pigułi mam dobrze dobrane. Biore tabletki od roku i zawsze okres dostawałam trzeciego dnia przerwy. Dzis jest juz trzeci dzien przerwy i jakoś nie mam:( Moze do wieczora dostane, ale mimo to sie jakos boje.. ..

Gość też mi problem
ja poiwinnam dostać 3 dni temu, a jakos nie mam, choć z nikim seksu nie uprawialam:) Wyluzuj, kobieta to nie zegarek!!! czasami nawet branie itaminy A+E w dużej ilosci przesuwa krwawienie:)

Gość aaaaasia
mam zawsze co do dnia, nawet co do paru godzin. Często opóźnienie może być spowodowane stresami, dietą, ogólna niedyspozycja zdrowotną...myślę że nie ma powodu do paniki, na pewno dziś, jutro dostaniesz... :)

Gość aaaaasia
mam zawsze co do dnia, nawet co do paru godzin. Często opóźnienie może być spowodowane stresami, dietą, ogólna niedyspozycja zdrowotną...myślę że nie ma powodu do paniki, na pewno dziś, jutro dostaniesz... :)

Gość Jeaninee
Mnie sie tak zdazylo ,W zeszlym miesiacu mialam dostac okres i go nie dostalam ,W ulotce przeczytalam ,ze jest malo prawdopodobne ,abym byla w ciazy i ,ze w takim przypadku mam wziasc nastepne opakowanie ,W przypadku ,gdybym znowu nie dostala okresu to wtedy istnieje prawdopodobienstwo ciazy .Teraz bede z niecierpliwoscia oczekiwala okresu,powinnam go dostac w przyszla sobote .Mam juz dwoje dzieci i nie chce byc po raz trzeci w ciazy.

Gość aaaaasia

nie denerwuj sie tak i nie mysl o tym tyle...to dostaniesz zaraz :) sres opoznia :)

nie denerwuj sie tak i nie mysl o tym tyle...to dostaniesz zaraz :) sres opoznia :)

Gość a najepiej
wypróbuj stary sposób. Weż naprawdę gorącą kąpiel, taka saune, odpręzysz się , a okres sam przyjdzie...:)

Gość troche zmartwoina
No własnie wzięłam gorącą kapiel.... i nadal nic :(

Gość głupia baba
Pamietam jak po roku brania tablet zaczela dostawac jakies jednodniowe plamienia. myslalam ze zawalu dostane od schiz ciazowych :D teraz biore inne i mam normalna @ nie mart sie. czasami tak sie zdaza. Ja przy dianach 35 dostawalam 6 dnia. raz 7 ojoj co ja sie wtedy naschizowalam i wykosztowalam na testy to tylko ja wiem :D

Gość troche zmartwiona
Hej.. no i niepotrzebnie zamartwiałam się:) W nocy dostałam:) POZDRAWIAM i dziekuje za otuche

Gość i wszystko dobrze się
skończyło. :) Pozdrawiam.

Gość u mnie też w nocy
przyszla i to z takim impetem , że poł przescieradla we krwi:) :) Jak tak myśle o tych wahaniach 5-7 dni, to naprawdę smiać mi się chce z kościelneych metod NPR:P