Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak to jest

czego należy unikać w czasie brania tabletek anty??

Polecane posty

Gość no i jak to jest

wiem juz o wymiotach biegunkach i takich tam, niedawno dowidziłam sie ze mój ulubiony sok grejpfrutowy też jest niewsakazny podzielcie sie drogie koleżanki swoim doswiadczeniem;D

Gość unikaj sex-u

Gość seksuuuu

Gość dlaczego sok grejpfrutowy
jest niewskazany?

Gość pierdu pierdu

Przez pierwszy tydzien szczególnie jest ważne abyś brała jak najbliżej wyznaczonej pory i najlepiej nei miala opóznien ponad 2 godziny bo pierwszy tydzien jest najważniejszy jesli chodzi i scisłość godzin przyjmowania.Uwazaj na wszelkie antybiotyki.Podczas kuracji nimi zabezpieczaj sie dodatkowo+7 dni po zakończeniu kuracji.Przekonałam się, że na ulotkach nie ma informacji o interakcjach więc lepiej dmuchać na zimne i pomęczyć się troszke z gumkami.Soki z cytrusów można ale nie cztery godziny przed i po wzięciu pigułki.Słyszalam coś o czerwonej herbacie ale naprawdę nie wiem ile w tym prawdy.No i oczywicie uważac na biegunki i wymioty. Nie polecam tabletek przeciwbólowych w czasie ok.3 godzin od wzięcia pigułki albo jakiś czas przed wzięciem.Kiedys spróbowalam i czułam się strasznie.pytałam lekarza powiedział mi że takie łączenie jest niewskazane bardzo

Gość frezja.....
dokładnie, pierdu piedru. interakcje występują z niektórymi leami, ale bez przesady, z przeciwbólowymi tez nie trzeba panikować, sok z grejfrutów i czerwona herabta to juz niekoniecznie, przecież nie pije się teo dzien w dzien LITRAMI, po prostu naelży zachwać we wszystkim umiar, nie od dzisiaj wiadomo, że co za dużo to niezdrowo.jeżlei masz urozamiconą ( czyt. normalną ) dietę, to nie masz sie czego obawiać. każdy składnik naszego pożywienia moze mieć jakies negatywna skutki dla naszego organizmu,ale kolejny je niweluje i tak w kółko.

Gość O MAJN GOD
moim zdaniem przesadzacie. tak samo przesadzacie z tym, ze nie mozna pigul brac rano, bo sie robi kupke w ciagu dnia. Boze. przeciez nie mozemy popadac w paranoje, bo za niedlugo wyjdzie, ze na 4 godziny przed braniem tabsy i 4 godziny po nie mozna oddychac, nic jesc, pic, sikac, robic kupek, wychodzic na dwor, ubierac sie, ogladac telewizji, wyprowadzac psa, glasakc kota, karmic krolika, ogladac rybki itd,itp. bo to moze oslabic dzialanie tabletek.

Gość hahahahahahahahahahaha
:-D

Gość asiaaaaaaaaaa
Popieram, albo z dodatkowym zabezpieczeniem 72 godziny przez użwyaniem antybiotyku! A skąd mam wiedzieć, że będę chora i będę brac antybiotyk. Ja birę pigułki od 8 lat i po raz pierwszy słyszę o tych wszytskich zakazach i przestrogach.

Gość gosciowa
popieram