Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaaaaaaaaa

pomózcieeeeeee!!czy moge byc w ciazy?????

Polecane posty

Gość mozeszbyc
jezeli jego czlonek od spermi sie otarl o Ywoje wargi (te na dole) to plemniczki mogly hopsnąć jak go uciska???? moze zaklada odwrotnie czuwaj, bo nieznany jest dzien ani godzina wpadki kladz sie na nim plecami, wtedy beda miec dalsza droge tuptuptuptuptup .. eee zawracamy

Gość Martita666
Nie dobrze ja zaklada.Mi się wydaje ze poprostu ma ja zamała,jest możliwe że sa wieksze prezerwatywy np.XL.aMyslisz ze jak bede leżec na plecach to jest jest mniejsza możliwosc ze dotra.

Gość Martita666
Nie dobrze ja zaklada.Mi się wydaje ze poprostu ma ja zamała,jest możliwe że sa wieksze prezerwatywy np.XL.aMyslisz ze jak bede leżec na plecach to jest jest mniejsza możliwosc ze dotra.

Gość mozeszbyc
no pewnie, muszą przejsc przez rowek posladkowy i okolice otworku pupowego, ktora im nie sprzyja ze wzgl na bron biologiczną w ktorą kazdy czlowiek jest wyposazony a moze on jej nie rozwinąl do dolu i ten rulonik go cisnie w zołądz bo gumka rozwinieta do gory napewno sie dobrze rozciaga i nie uciska a jak wezmmiesz XXL i mu w trakcie troche zmieknie to mu bedzie spadac i to dopiero jest stres i klopot

Gość martita666
No maz racje z tym ze moze mu sie zsunac jak bedzie mial wieksza prezerwatywe.Slyszlam ze od tabletek antykoncepcyjnych sa rozne skutki uboczne i strsznie sie po nich tyje/to prawda?

Gość hmm1123
jedne tak mają, inne nie sproboj plastry, nie idą przynajmniej przez wątrobe

Wszystko co przenika do krwi \"idzie przez wątrobę\". Hormony zawarte w plastrach także. Nie wiem, skąd wziął sie ten mit...

Gość hmm1112
jacie, !!! to mit??? moze chodzilo o żołądek??? w kazdym razie cos tam omija